Перейти до публікації

Евро 2012

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

надіюсь що після перерви ситуація зміниться на полі

• Відповіді 451
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Mabila

47

• Cell

40

• xx07xx

28

• sal

26

Кращі автори в цій темі

• Mabila

Mabila 47 публікацій

• Cell

Cell 40 публікацій

• xx07xx

xx07xx 28 публікацій

• sal

sal 26 публікацій

Опубліковано:

Италия молодцы!!

могли накидать и 5 мячей

газон кстати дерьмо

Опубліковано:

статистика є статистика Німці їдуть до дому а Італія до нас на Фінал.

Опубліковано:

Это вам не калечная Греция,а нормальный соперник.

В финале опять за свадру болеть буду,хватит править Испанцам.

Опубліковано:

учорашня пораска Німців мені ще спокою не дає як так може бути, команда яка на протязі усього турніру не одержачи ніжодної пораски демонструючи чудовий футбол отак бумсь і спіткнулась об команду яка чудом завдяки Іспанцям вийшла з групи. Чудиса якісь.

Опубліковано:
учорашня пораска Німців мені ще спокою не дає як так може бути, команда яка на протязі усього турніру не одержачи ніжодної пораски демонструючи чудовий футбол отак бумсь і спіткнулась об команду яка чудом завдяки Іспанцям вийшла з групи. Чудиса якісь.

чого цє ти німці з вєликої пишеш? тому програли що перегоріли.група смерті,ще й понти з греками,як результат фізична та ємоціональна перевтома. булі що варені.

Опубліковано:

да просто неудобный соперник попался, вот и все. у Италии защита - совершенно другой уровень по сравнению со всеми, с кем Германия до этого играла. и Буффон на воротах железобетонный. уже к концу первого тайма было видно, что вообще ничего у немцев (а также турок с поляками) не получается и вряд ли получится, ибо привычные действия, которые хорошо работали с другими, с макаронниками приводят к чему-то острому крайне редко. такого количества неточных прострелов, навесов и прочих жалких потуг я реально от них не ожидал.

думаю, англию дойчланд вынес бы если не без проблем, то уверенно.

Опубліковано:

хаха, это напрашивалось )

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...