Bilders Опубліковано: 28 червня 2012 Опубліковано: 28 червня 2012 надіюсь що після перерви ситуація зміниться на полі
Mabila Опубліковано: 28 червня 2012 Опубліковано: 28 червня 2012 Италия молодцы!! могли накидать и 5 мячей газон кстати дерьмо
Bilders Опубліковано: 28 червня 2012 Опубліковано: 28 червня 2012 статистика є статистика Німці їдуть до дому а Італія до нас на Фінал.
paraschyk1 Опубліковано: 28 червня 2012 Опубліковано: 28 червня 2012 Это вам не калечная Греция,а нормальный соперник. В финале опять за свадру болеть буду,хватит править Испанцам.
Bilders Опубліковано: 29 червня 2012 Опубліковано: 29 червня 2012 учорашня пораска Німців мені ще спокою не дає як так може бути, команда яка на протязі усього турніру не одержачи ніжодної пораски демонструючи чудовий футбол отак бумсь і спіткнулась об команду яка чудом завдяки Іспанцям вийшла з групи. Чудиса якісь.
paraschyk1 Опубліковано: 29 червня 2012 Опубліковано: 29 червня 2012 учорашня пораска Німців мені ще спокою не дає як так може бути, команда яка на протязі усього турніру не одержачи ніжодної пораски демонструючи чудовий футбол отак бумсь і спіткнулась об команду яка чудом завдяки Іспанцям вийшла з групи. Чудиса якісь. чого цє ти німці з вєликої пишеш? тому програли що перегоріли.група смерті,ще й понти з греками,як результат фізична та ємоціональна перевтома. булі що варені.
sal Опубліковано: 30 червня 2012 Опубліковано: 30 червня 2012 да просто неудобный соперник попался, вот и все. у Италии защита - совершенно другой уровень по сравнению со всеми, с кем Германия до этого играла. и Буффон на воротах железобетонный. уже к концу первого тайма было видно, что вообще ничего у немцев (а также турок с поляками) не получается и вряд ли получится, ибо привычные действия, которые хорошо работали с другими, с макаронниками приводят к чему-то острому крайне редко. такого количества неточных прострелов, навесов и прочих жалких потуг я реально от них не ожидал. думаю, англию дойчланд вынес бы если не без проблем, то уверенно.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз