nameless one Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 (змінено) Спасибо. Посмотрел. Разброс цен охрененный просто 2418-5231. На "Розетке" 3 795. Стремно, не подделка ли дешевле? Змінено 20 листопада 2012 користувачем nameless one
Bund Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Спасибо. Посмотрел. Разброс цен охрененный просто 2418-5231. На "Розетке" 3 795. Стремно, не подделка ли дешевле? Ні, не підробка. У моєї відмінність від дорогих моделей лише в тому, що зарядка під американську розетку. От і все.
nameless one Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Мне модель эта нравиться. Не без недостатков, но нравиться. За 2500 имеет смысл брать, за 3795 уже не интересно совсем.
55Pavilion Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Мне модель эта нравиться. Не без недостатков, но нравиться. За 2500 имеет смысл брать, за 3795 уже не интересно совсем. Что именно смущает?
nameless one Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Что именно смущает? Несьемный аккумулятор, не поддерживает карт памяти. Что есть родное то и останеться. Хотя по той цене, что Bund брал, с этим можно смириться.
MaJ0r Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Ні, не підробка. У моєї відмінність від дорогих моделей лише в тому, що зарядка під американську розетку. От і все. просто телефон видно в серую ввезен, да и делался он для американского рынка. С таким успехом ты его мог сам себе на ибее купить или еще где, тем более опыт покупок большой
Bund Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 просто телефон видно в серую ввезен, да и делался он для американского рынка. С таким успехом ты его мог сам себе на ибее купить или еще где, тем более опыт покупок большой Техніку не таскаю з-за бугра. Трахатися з митницею не хочу.
MaJ0r Опубліковано: 20 листопада 2012 Опубліковано: 20 листопада 2012 Техніку не таскаю з-за бугра. Трахатися з митницею не хочу. понял, я рискнул, посмотрим - сам волнуюсь, хотя в сумму до 300 евро вложился(300 баксов заказ с доставкой ЕМС).
xx07xx Опубліковано: 20 листопада 2012 Автор Опубліковано: 20 листопада 2012 Хлопчики, подскажите прогу для блокировки смс. Так, что бы я и не знал, что их мне шлют и невозможно было прочесть из какой-то другой папки. Спасибо) сюда глянь
Bund Опубліковано: 21 листопада 2012 Опубліковано: 21 листопада 2012 Подивився на силену купу медіаплеєрів і трошки здивувався. Великий вибір мене інколи ставить в ступор. Який найбільш юзабельний відеоплеєр, щоб міг читати різні там авішки, мквешки та інші формати відеофайлів без гемору та різних сексуальних рухів з бубном? Ну щоб по-простому закинув з компа фільм і зразу на смартфоні його включив. Дяк!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз