Перейти до публікації

Android Apple софт

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)

Спасибо. Посмотрел. Разброс цен охрененный просто

2418-5231.

На "Розетке" 3 795. Стремно, не подделка ли дешевле?

Змінено користувачем nameless one
  • Відповіді 413
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• xx07xx

68

• 55Pavilion

29

• OHIXA

24

• OlegRO

23

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Спасибо. Посмотрел. Разброс цен охрененный просто

2418-5231.

На "Розетке" 3 795. Стремно, не подделка ли дешевле?

Ні, не підробка. У моєї відмінність від дорогих моделей лише в тому, що зарядка під американську розетку. От і все.

Опубліковано:

Мне модель эта нравиться. Не без недостатков, но нравиться. За 2500 имеет смысл брать, за 3795 уже не интересно совсем.

Опубліковано:
Мне модель эта нравиться. Не без недостатков, но нравиться. За 2500 имеет смысл брать, за 3795 уже не интересно совсем.

Что именно смущает?

Опубліковано:
Что именно смущает?

Несьемный аккумулятор, не поддерживает карт памяти. Что есть родное то и останеться. Хотя по той цене, что Bund брал, с этим можно смириться.

Опубліковано:
Ні, не підробка. У моєї відмінність від дорогих моделей лише в тому, що зарядка під американську розетку. От і все.

просто телефон видно в серую ввезен, да и делался он для американского рынка. С таким успехом ты его мог сам себе на ибее купить или еще где, тем более опыт покупок большой

Опубліковано:
просто телефон видно в серую ввезен, да и делался он для американского рынка. С таким успехом ты его мог сам себе на ибее купить или еще где, тем более опыт покупок большой

Техніку не таскаю з-за бугра. Трахатися з митницею не хочу.

Опубліковано:
Техніку не таскаю з-за бугра. Трахатися з митницею не хочу.

понял, я рискнул, посмотрим - сам волнуюсь, хотя в сумму до 300 евро вложился(300 баксов заказ с доставкой ЕМС).

Опубліковано:
Хлопчики, подскажите прогу для блокировки смс. Так, что бы я и не знал, что их мне шлют и невозможно было прочесть из какой-то другой папки. Спасибо)

сюда глянь

Опубліковано:

Подивився на силену купу медіаплеєрів і трошки здивувався. Великий вибір мене інколи ставить в ступор. Який найбільш юзабельний відеоплеєр, щоб міг читати різні там авішки, мквешки та інші формати відеофайлів без гемору та різних сексуальних рухів з бубном? Ну щоб по-простому закинув з компа фільм і зразу на смартфоні його включив. Дяк!

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...