Cell Опубліковано: 27 квітня 2014 Опубліковано: 27 квітня 2014 зачем жену ущемляешь? Да не жену, хотя она бы меня ущемила))) Малявка к интернету начала проявлять интерес.
yobilovus Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 Малявка к интернету начала проявлять интерес. а ти тато, чи .... сусідський дядько? сказав строго що не можна, бо забереш всі її платтячка і віддасиш тим голим тьотям з картинок, щоб не мерзи і все
Cell Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 а ти тато, чи .... сусідський дядько? сказав строго що не можна, бо забереш всі її платтячка і віддасиш тим голим тьотям з картинок, щоб не мерзи і все Все не проконьролюєш. Себе згадай в такому віці. Питання вже вирішив. "Батьківський контроль" доволі корисна штука.
yobilovus Опубліковано: 28 квітня 2014 Опубліковано: 28 квітня 2014 Себе згадай в такому віці. в такому віці...може чуть пізніше - я перепрошив тюнер від сателітарки і батьківський пароль на деякі канали знав ))
Bund Опубліковано: 3 червня 2014 Опубліковано: 3 червня 2014 Для вивчення англійської мови порадьте щось хороше. Щоб і переклад (аудіо буде плюс), і транскрипція, і картинки. Дякую!
Lucky Luciano Опубліковано: 4 червня 2014 Опубліковано: 4 червня 2014 (змінено) Для вивчення англійської мови порадьте щось хороше. Щоб і переклад (аудіо буде плюс), і транскрипція, і картинки. Дякую! Запустил себя тоже в этом направление, перепробовал разные способы, если хоть какие-то знания английского есть, хороший эффект дают книги на 2-х языках ( с параллельным переводом). Скачай читалку любую и закинь книги - с одной стороны страница на анг, а с другой дубль переведен. Конечно сразу книги типо процессы биохимии читать не надо а вот что-то простое вполне или фильмы новые без перевода только с субтитрами русскими, только надо стараться не постоянно пялится в них) на 3-й раз фильма или мультика понимаешь больше половины))))) особенно удобно с детьми смотреть Змінено 4 червня 2014 користувачем Lucky Luciano
Bund Опубліковано: 4 червня 2014 Опубліковано: 4 червня 2014 Стосовно книг і фільмів я в курсі. У мене задача старшого сина зацікавити. Ну і самому додатково попрактикуватися.
Lucky Luciano Опубліковано: 4 червня 2014 Опубліковано: 4 червня 2014 (змінено) Стосовно книг і фільмів я в курсі. У мене задача старшого сина зацікавити. Ну і самому додатково попрактикуватися. Ну с приложениями всё равно не особо(( их много, но они то платные, то мало уроков. Примерно такие тут. Если уже подросток, то можно заинтересовать сервисами типо этих https://livemocha.com/ и https://www.interpals.net/ суть их в том, что ты выполняешь задания их проверяет англоязычный пользователь, а ты проверяешь выполнения задания иностранца + идет общение онлайн :az: Змінено 4 червня 2014 користувачем Lucky Luciano
yobilovus Опубліковано: 4 червня 2014 Опубліковано: 4 червня 2014 У мене задача старшого сина зацікавити.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз