Перейти до публікації

Android Apple софт

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
зачем жену ущемляешь?

Да не жену, хотя она бы меня ущемила)))

Малявка к интернету начала проявлять интерес.

• Відповіді 413
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• xx07xx

68

• 55Pavilion

29

• OHIXA

24

• OlegRO

23

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Малявка к интернету начала проявлять интерес.

а ти тато, чи .... сусідський дядько?

сказав строго що не можна, бо забереш всі її платтячка і віддасиш тим голим тьотям з картинок, щоб не мерзи і все

Опубліковано:
а ти тато, чи .... сусідський дядько?

сказав строго що не можна, бо забереш всі її платтячка і віддасиш тим голим тьотям з картинок, щоб не мерзи і все

Все не проконьролюєш. Себе згадай в такому віці. Питання вже вирішив. "Батьківський контроль" доволі корисна штука.

Опубліковано:
Себе згадай в такому віці.

в такому віці...може чуть пізніше - я перепрошив тюнер від сателітарки і батьківський пароль на деякі канали знав ))

• 3 тижні потому...
  • 3 тижні потому...
Опубліковано:

Для вивчення англійської мови порадьте щось хороше. Щоб і переклад (аудіо буде плюс), і транскрипція, і картинки. Дякую!

Опубліковано: (змінено)
Для вивчення англійської мови порадьте щось хороше. Щоб і переклад (аудіо буде плюс), і транскрипція, і картинки. Дякую!

Запустил себя тоже в этом направление, перепробовал разные способы, если хоть какие-то знания английского есть, хороший эффект дают книги на 2-х языках ( с параллельным переводом). Скачай читалку любую и закинь книги - с одной стороны страница на анг, а с другой дубль переведен.

Конечно сразу книги типо процессы биохимии читать не надо а вот что-то простое вполне или фильмы новые без перевода только с субтитрами русскими, только надо стараться не постоянно пялится в них) на 3-й раз фильма или мультика понимаешь больше половины))))) особенно удобно с детьми смотреть

Змінено користувачем Lucky Luciano
Опубліковано:

Стосовно книг і фільмів я в курсі. У мене задача старшого сина зацікавити. Ну і самому додатково попрактикуватися.

Опубліковано: (змінено)
Стосовно книг і фільмів я в курсі. У мене задача старшого сина зацікавити. Ну і самому додатково попрактикуватися.

Ну с приложениями всё равно не особо(( их много, но они то платные, то мало уроков. Примерно такие тут.

Если уже подросток, то можно заинтересовать сервисами типо этих https://livemocha.com/ и https://www.interpals.net/ суть их в том, что ты выполняешь задания их проверяет англоязычный пользователь, а ты проверяешь выполнения задания иностранца + идет общение онлайн :az:

Змінено користувачем Lucky Luciano
Опубліковано:
У мене задача старшого сина зацікавити.

85117569_5_1000x700_pasok-red-star-volyn

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...