AN21 Опубліковано: 4 червня 2014 Опубліковано: 4 червня 2014 Для вивчення англійської мови порадьте щось хороше. Щоб і переклад (аудіо буде плюс), і транскрипція, і картинки. Дякую! Лингвалео хорошее приложение для пополнения словарного запаса, с аудио и картинками. + там есть тексты для чтения на всевозможные тематики, кликая на незнакомые слова можно получить перевод.
Bund Опубліковано: 4 червня 2014 Опубліковано: 4 червня 2014 Показать У мене діти не знають, що таке бути битими ременем.
yobilovus Опубліковано: 4 червня 2014 Опубліковано: 4 червня 2014 У мене діти не знають, що таке бути битими ременем. так плануєш і надалі? чи практикуєш японську систему виховання?
templar Опубліковано: 4 червня 2014 Опубліковано: 4 червня 2014 У мене діти не знають, що таке бути битими ременем. палкой бьешь?)
Bund Опубліковано: 4 червня 2014 Опубліковано: 4 червня 2014 так плануєш і надалі? чи практикуєш японську систему виховання? Так. Планую і надалі. Боюсь бити. Тому лише словом, криком та іншими методами нефізичного впливу. Можу лише по руках дати аби не лізли скажімо в резетку чи щось в цьому роді.
55Pavilion Опубліковано: 19 червня 2014 Опубліковано: 19 червня 2014 Какой навигатор лучше всего поставить?
xx07xx Опубліковано: 19 червня 2014 Автор Опубліковано: 19 червня 2014 Какой навигатор лучше всего поставить? если шариться по Дорогам дальним то "навител". Если в городе то Сити Гид. Я перешел на Сити Гид после многолетних пользованний нави
stalker Опубліковано: 19 червня 2014 Опубліковано: 19 червня 2014 если шариться по Дорогам дальним то "навител". Если в городе то Сити Гид. Я перешел на Сити Гид после многолетних пользованний нави а иго примо ? не нравится?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз