Cell Опубліковано: 13 червня 2012 Опубліковано: 13 червня 2012 :hl: а еще лучше развести его водой и суспензию всадить в булку Да что ты говоришь... ))) Это и так все знают, кто в теме.
Bilders Опубліковано: 13 червня 2012 Опубліковано: 13 червня 2012 Bund навіщо так, Багато форумчан його їдять і я втому числі і нормально на молоці + нестлі і супер не брендовий прот ну бюджетний. Можливо у тебе все таки не Голанський КСБ?
rodingood Опубліковано: 13 червня 2012 Опубліковано: 13 червня 2012 похоже пакетики фирменная фишка VPX, в их NO-Shotgunе и NO-Synthesize такие же были.
Jus Опубліковано: 13 червня 2012 Опубліковано: 13 червня 2012 похоже пакетики фирменная фишка VPX, в их NO-Shotgunе и NO-Synthesize такие же были. я вообще во всех предтрениках, что пробовал, силикагель находил. Но в одном случае (MPR Pump) все равно нифига не помогло - скомковалось
81eg Опубліковано: 13 червня 2012 Опубліковано: 13 червня 2012 пробовал, силикагель Мне не понравился, прухи ноль, силовые не повысились, только в желудке тяжесть.
OHIXA Опубліковано: 13 червня 2012 Опубліковано: 13 червня 2012 Мне не понравился, прухи ноль, силовые не повысились, только в желудке тяжесть. Потому что в пакетике проглотил, надо было высыпать
Cell Опубліковано: 13 червня 2012 Опубліковано: 13 червня 2012 Потому что в пакетике проглотил, надо было высыпать пакетик нужно тоже сьедать, только по отдельности.
Bund Опубліковано: 13 червня 2012 Опубліковано: 13 червня 2012 (змінено) Bund навіщо так, Багато форумчан його їдять і я втому числі і нормально на молоці + нестлі і супер не брендовий прот ну бюджетний. Можливо у тебе все таки не Голанський КСБ? Голандський. Не подобається він мені. П'ю через силу. Має приторний специфічний смак. Видно брендовим харчем розбещений я став. Хоча не так багато зжер його. Змінено 13 червня 2012 користувачем Bund
Redixin Опубліковано: 13 червня 2012 Опубліковано: 13 червня 2012 Голандський. Не подобається він мені. П'ю через силу. Має приторний специфічний смак. Видно брендовим харчем розбещений я став. Хоча не так багато зжер його. ну так мешай его хоть 3к1 ... будет очень ок, я с ОНголд мешал и иннер армор - вкус такой же практически как и бренда...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз