Дід Опубліковано: 6 січня 2016 Опубліковано: 6 січня 2016 Показать хардкорные штырилки Плиз, назови все которые знаешь...
Пропионатычь Опубліковано: 6 січня 2016 Опубліковано: 6 січня 2016 Плиз, назови все которые знаешь...Я много не пробовал,но самое незабываемое впечатление оставил Мезоморф. Для меня это была просто жесть.
Дід Опубліковано: 6 січня 2016 Опубліковано: 6 січня 2016 Показать Мезоморф Там ссыль на тип телосложения...
pump-master Опубліковано: 6 січня 2016 Опубліковано: 6 січня 2016 Плиз, назови все которые знаешь... не слежу за хардкором... сразу слету-мезоморф,энжел даст,и все в которых осталась герань...
Пропионатычь Опубліковано: 6 січня 2016 Опубліковано: 6 січня 2016 Там ссыль на тип телосложения...В гугле забей там адская штука.
птицелов Опубліковано: 6 січня 2016 Опубліковано: 6 січня 2016 (змінено) если не позволяет бюджет то мезо лучший выбор)тем более щас на акции)(ну а что всем можно а мне нельзя?)) Змінено 6 січня 2016 користувачем птицелов
col34 Опубліковано: 6 січня 2016 Опубліковано: 6 січня 2016 если не позволяет бюджет то мезо лучший выбор я щось не зрозумів фразу. виходить що мезо типу самий оптимальний по ціні?)
птицелов Опубліковано: 6 січня 2016 Опубліковано: 6 січня 2016 (змінено) я щось не зрозумів фразу. виходить що мезо типу самий оптимальний по ціні?) помоему все предельно ясно-если не жалко денег на 25 порций хорошего предтрена то лучше взять мезоморф.если бюджет ограничен тогда что то подешевле.наверное опечатка)испрвить не вышло,придирчивым следует читать "ЕСЛИ НЕ ПОЗВОЛЯЕТ БЮДЖЕТ") Змінено 6 січня 2016 користувачем птицелов
col34 Опубліковано: 6 січня 2016 Опубліковано: 6 січня 2016 помоему все предельно ясно-если не жалко денег на 25 порций хорошего предтрена то лучше взять мезоморф.если бюджет ограничен тогда что то подешевле.наверное опечатка)испрвить не вышло,придирчивым следует читать "ЕСЛИ НЕ ПОЗВОЛЯЕТ БЮДЖЕТ") тепер ясно) а так мезо класний.тільки добре коли 3-4 банки різних передтренувальних(бажано без герані) і мезо. коли використовуєш його 1-2 рази в тиждень,і привикання не має(не треба сипати тоді більше 1 черпака),і на довше вистачить.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз