Даниил Опубліковано: 21 січня 2016 Опубліковано: 21 січня 2016 мне даже наш поиск по форуму выдал продавца RapidFire и того кто пробовал, вместе с составом алекса? у него нет в наличии
OlegRO Опубліковано: 21 січня 2016 Опубліковано: 21 січня 2016 основной посыл был соответствующий названию темы же? Кто пробовал или кто знает у кого кто попробовал расскажите) а сегодня нет, завтра есть, видимо заказывать можно
MaJ0r Опубліковано: 21 січня 2016 Опубліковано: 21 січня 2016 Для себя сделал вывод и пробниками от Тараса он подтвердился - имеет смысл пить жиросжигатели, которые сжигают жир. Т.е. не те, которые позволят сделать больше кардио(зачем покупать дорогой жж, если можно просто дешевой гераньки с кофейком навернуть) или как-то позволяют это кардио пережить(зачем мы тогда ААС на сушке ставим, хватает сил на кардио без проблем и так). Т.е. из рабочего это похоже только то, что содержит алколоиды эфедры. Из легального - махуанг. Если кто-то знает, что-то что реально работает(т.е. соблюдая диету и делая несколько раз кардио в неделю и принимая этот ЖЖ человек сжигает больше жира, чем делая все тоже самое, но не принимая жж) - напишите.
Kito Опубліковано: 22 січня 2016 Опубліковано: 22 січня 2016 Для себя сделал вывод и пробниками от Тараса он подтвердился - имеет смысл пить жиросжигатели, которые сжигают жир. Т.е. не те, которые позволят сделать больше кардио(зачем покупать дорогой жж, если можно просто дешевой гераньки с кофейком навернуть) или как-то позволяют это кардио пережить(зачем мы тогда ААС на сушке ставим, хватает сил на кардио без проблем и так). Т.е. из рабочего это похоже только то, что содержит алколоиды эфедры. Из легального - махуанг. Если кто-то знает, что-то что реально работает(т.е. соблюдая диету и делая несколько раз кардио в неделю и принимая этот ЖЖ человек сжигает больше жира, чем делая все тоже самое, но не принимая жж) - напишите. Т3, DNP
MaJ0r Опубліковано: 22 січня 2016 Опубліковано: 22 січня 2016 Т3, DNP Особенно последнее ) Спасибо, но нет.
col34 Опубліковано: 22 січня 2016 Опубліковано: 22 січня 2016 SSN RapidFire 40servКто пробовал или кто знает у кого на форуме в продаже в наличии? п.с. как не странно гугл мне даже состав данного продукта не выдал)) состав нашел на оф сайте и то понятно что ничего не понятно. Якобы гласят что содержит лучшие качества джека и крейза (2моих любимых предтрена) кто попробовал расскажите) я пробував) краще б цього не робив по дії те ж саме в принципі як і від хелл фаєра,тільки спазми в грудній клітині ще присутні Показать попереджаю:все написане є субєктивним,хоч я і перепробував більше 40 передтренувальних комплексів. Одже настав час написати відгук про такий продукт як Rapidfire - Serious Sports Nutrition далі описую все з хронологією щоб ви зрозуміли все що сталось) отримав пробнік на одну порцію даного продукту. випробувати вирішив в п`ятницю. пригостився порцією в 15:10. пішов в зал,легкий підйом настрою,пульс в нормі. нормально побігав 10 хв на доріжці,хоча поміно що дихання трошки збивається. на силовому тренуванні пруха непогана,але з кожним підходом все складніше відновлювати дихання і пульс.паморочиться в голові трохи після підходу. загалом довелось подовше відпочивати,бо просто нераельно працювати.вкінці 3-4 хв відпочивав. але все тільки починалось. прийшов додому і почалась погана частина: пульс і тиск завищений,в голові важкість.погані стскаючі відчуття в грудній клітині. кортше кажучи хріново,і дуже. мега дози пустирника не допомогли( відхідняк від мезоморфа просто єрунда в порівнянні з цьою штукою. постійно відчуття тошноти. загалом полежав з годинку з 20 до 21 вечора. просидів за компом до 12 ночі. пішов спати,ясно що не засинав.якось так сяк поспав з першої до третьої години ночі.потім не спав. весь час коли лежав трусило трохи ноги і руки. важкість в грудній клітині ще до середини дня трималась. загалом моя оцінка повністю негативна. невеличкі переваги на тренуванні ніяк не перекриють стан після. ніколи не ловив такого від передтренувальних.
Robokop Опубліковано: 22 січня 2016 Опубліковано: 22 січня 2016 SSN RapidFire 40serv Кто пробовал или кто знает у кого на форуме в продаже в наличии? п.с. как не странно гугл мне даже состав данного продукта не выдал)) состав нашел на оф сайте и то понятно что ничего не понятно. Якобы гласят что содержит лучшие качества джека и крейза (2моих любимых предтрена) кто попробовал расскажите) жж и предтрен, на форуме е есть у Тимона
col34 Опубліковано: 22 січня 2016 Опубліковано: 22 січня 2016 я давно помітив що перший пост модератори не поповнюють відгуками. вже багато людей понаписували відгуки,а на першій сторінці все по старому. що робити будемо?
pump-master Опубліковано: 23 січня 2016 Опубліковано: 23 січня 2016 (змінено) Re-Caged by Kaged Muscle Пробовал после зала,вкус бомба фруктовый!состав отменный,очень понравилась.твердую 5 ставлю Змінено 23 січня 2016 користувачем Алексашка
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз