Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Condemned Labz Convict Stim

Свіжий передтренувальний комплекс. Дістав фірмовий семпл на одну порцію від птахолова.

почнемо аналіз, показники згрупував для більшої ясності відгуку.

ОРГАНОЛЕПТИКА:смак blue raspberry,із зображенням ягід малини синього кольору. Колір порошка і напою аналогічно блакитний. Такий собі синій мет порошок. Розчиняється без проблем. Виробник рекомендує розбавляти на 300-350 мл води. З огляду на великий розмір порції (16 грамів) та насичений запах розвів на 400 мл. В напою мало осаду.

Смак і запах насичені, кисло солодкий лимонад. Післясмак на диво короткий, не так як від мезоморфу.

ЕФЕКТИ:через 15хв вже почав відчутно працювати бета аланін, по тілу і особливо по ногах розлилось дивне тепло і ноги ніби залило. Почала йти стимуляція нервової системи, спокійно накатив бодряк, пульс в нормі,+10 ударів серця до звичайного стану. Ніякого розносу не має, енергія не розпиляється, сконцентровано провів розминку. На тренуванні гарне відновлення між підходами, м'язи забиваються без болю від молочної кислоти, але памп бистро спадає, і ти готовий до нового підходу. Прикольне відчуття.

Якась дивна витривалість з цим порошком, півтори години тренування впевнено тримало, потім ще тридцять хвилин бавився на блоках пробуючи нові вправи. Витривалість все ще була присутня. Якось аж дивно, невже кордіцепс так гарно працює?

З 2 аміноізопентану підсушує горлянку, але не критично.

Через 2,5 години після прийому стимуляція плавно зійшла. Обвалу як на герані не має. Агресії теж. Кому +,кому мінус. Мені зараз подобається осмислений тренінг в стилі "ПРО".Тож для мене відсутність агресії це плюс.

ІНГРЕДІЄНТИ: порцію на 16 грамів займають робочі дози цитруліну(4 грами), бета аланіну(2,5 грами), креатину гідрохлориду (1 грам), тирозину(500 мг).

З цікавого є грам cordyceps militaris-у, для збільшення біодоступності є 5 мг біоперину.

Матриця стимуляторів займає 1,1 грами і складається з:кофеїну,2аміноізопентану,теакріну, адрафінілу(який і тримає бодряк з кінця першої і до середини другої години, та закінчується дуетом йохімбіном та гіперзином А які поєднують і розкачують роботу вище зазначених стимуляторів.

ДИЗАЙН:дизай банки простий, але приємний і зрозумілий. Заявлені на етикетці властивості я отримав і відчув. Що рідкість. Зазвичай з трьох заяв тільки одна працює. А тут був прикольний памп, енергія з фокусом, саме прикольне це сильна і тривала витривалість, легкий термогенічний ефект.

ЦІНА:Коштує банка +-30 доларів. За 25 порцій по 16 грам.

Якщо дивитись то по ціні як мезоморф ,і порцій однаково. Але як на мене цікавіше склад і ефекти не такі топорні як від мезо. Мезо це класика, а convict я назву гарним прикладом нео класики.

Фінальне враження і оцінка:продукт вартий уваги, впевнено тримає, достатньо потужний, одної порції достатньо для серйозного тренування, робочі інгредієнти.

Любителям мезоморфа на замітку.

Достойний продукт з доступних тепер.

IMG_20170717_131824250.jpg

IMG_20170717_155903898.jpg

Сподобався пост? Було інформативно?

Тисни плюс в репутацію, писатиму далі)

• Ответов 5.8 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• птицелов

427

• Benzol32dii

362

• 81eg

209

• Outlawif

196

Топ авторов темы

Опубликовано

я как-то забыл шейкер и пришёл в зальный бар за стаканом. с таким же пакетиком. говорю, ща стиральным порошком заряжаться буду и пузыри пускать))

Опубликовано
Я думал, синий мет

ты просто не видел синий мет......... :to_pick_ones_nose_eat:

я как-то забыл шейкер и пришёл в зальный бар за стаканом. с таким же пакетиком. говорю, ща стиральным порошком заряжаться буду и пузыри пускать))

купарос)медный)но ..ука вкусный))и прущий!

Опубликовано
Я думал, синий мет
Мет по круче бы вставил, чем Конвикт. :bananagz3: Может наступит время и мет будут легально в пробниках продавать. Meth Heisenberg Labs :laugh1:

Опубликовано
Мет по круче бы вставил, чем Конвикт. :bananagz3: Может наступит время и мет будут легально в пробниках продавать. Meth Heisenberg Labs :laugh1:

Нелегально продается.

Уверен, что просто подкрашенный.

Но эту дрянь лучше обходить десятой дорогой

Опубликовано
Нелегально продается.

Уверен, что просто подкрашенный.

Бадяженный и грязный - нет на них Волтера Вайта ))))))

Опубликовано
Приняв пів порції-слабувато. Логіка 10+

Натякаєте на те що потрібно було прийняти усю повноцінну порцію тоді б" розірвало"?

Опубликовано
Натякаєте на те що потрібно було прийняти усю повноцінну порцію тоді б" розірвало"?

разве цель чтоб разорвало?цель чтоб тренировка прошла классно по энергии настроению и драйву.штырево и отрыв башки не главное ведь а скорее мешает.от 1 порции мезо вас бы не порвало....но ощущения былиб ярче.

Опубликовано

сегодня смешал ф-бомб и креапамп. уууххххх... морда покраснела аж до синевы))бетааланин щипал не только на голове а по всему телу, пампило чудесн. держало гдето час, отходняка небыло, в общем понравилось)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...