Перейти до публікації

Я Это Пробовал

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

мне тоже интересно по САРМам

• Відповіді 5,8 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• птицелов

427

• Benzol32dii

362

• 81eg

209

• Outlawif

196

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Ребят кто покушал САРМов уже достаточно,подалитесь опытом применения в кратце, цель сушняка добавить к лету-выйдет?)

мне тоже интересно по САРМам

Есть целая тема по этому вопросу https://ironflex.com.ua/phorum/sarm

Опубліковано:
Спасибо, Тарас!

Пожалуйста, это было не трудно дать ссылку)

Тем более там в теме много уже про них говорили

Опубліковано:

Отзыв на OstroVit BCAA 2:1:1 extra pure LIMON

Не совсем обычные бцашки, полное отстуствие подсластителей ( по вкусовым ощущениям), очень натуральный вкус лимона - без химозы, ощущение будто выдавили лимонный сок и потерли шкурку лимона, вкус выражен средне, слегка пробивается вкус самих аминок...

В целом доволен - примерно такое и искал для себя.

Опубліковано:

якщо кому цікаво - я пробував майже всі протеїни Weider (крім тих що з кофеїном)

також їхнй креатин різних видів - ефекту нуль, але це, мабуть, моя особиста не чутливість до креатину взагалі (і капсули, і порошок пробував)... хоча з другої сторони як той ефект від креатину можна відчути взагалі?!

і Л-карнитин вейдера маю. А це вже тема крута. Витривалість не на жарт росте. Три капсули за 2 - 3 години до тренування, залежно від прийому їжі і бігти можна без бігової доріжки, з роботи додому, і ще на наступний день втоми не буде :connie_running:

Опубліковано:
якщо кому цікаво - я пробував майже всі протеїни Weider (крім тих що з кофеїном)

також їхнй креатин різних видів - ефекту нуль, але це, мабуть, моя особиста не чутливість до креатину взагалі (і капсули, і порошок пробував)... хоча з другої сторони як той ефект від креатину можна відчути взагалі?!

і Л-карнитин вейдера маю. А це вже тема крута. Витривалість не на жарт росте. Три капсули за 2 - 3 години до тренування, залежно від прийому їжі і бігти можна без бігової доріжки, з роботи додому, і ще на наступний день втоми не буде :connie_running:

1,5 грамма карнитина прут 2 дня.......или повезло)или накрут)

Опубліковано:
1,5 грамма карнитина прут 2 дня.......или повезло)или накрут)
птицелов,

виробник вказує на банці, що в капсулі 1 г діючої речовини

наврядчи накрут, бо до спортивного харчування ставлюсь вкрай скептично

Опубліковано:
птицелов,

виробник вказує на банці, що в капсулі 1 г діючої речовини

наврядчи накрут, бо до спортивного харчування ставлюсь вкрай скептично

я нашел 1000 мг на 3 капс..напишите название точное

Опубліковано:
я нашел 1000 мг на 3 капс..напишите название точное

постійно путаю в їх інструкції порція/одиниця. 1000 mg per serving, але який розмір serving'у хз, хіба прийду додому і перевірю

це якщо мене з 1,5г карнитину рубає, то я завтра вдічі більше спробую, буде видно чи сам себе накрутив, чи може який дефіцит карнитину в органзмі

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...