mr.TRS Опубліковано: 28 березня 2018 Опубліковано: 28 березня 2018 Ребят кто покушал САРМов уже достаточно,подалитесь опытом применения в кратце, цель сушняка добавить к лету-выйдет?) мне тоже интересно по САРМам Есть целая тема по этому вопросу https://ironflex.com.ua/phorum/sarm
pump-master Опубліковано: 28 березня 2018 Опубліковано: 28 березня 2018 Есть целая тема по этому вопросу https://ironflex.com.ua/phorum/sarm Спасибо, Тарас!
mr.TRS Опубліковано: 28 березня 2018 Опубліковано: 28 березня 2018 Спасибо, Тарас! Пожалуйста, это было не трудно дать ссылку) Тем более там в теме много уже про них говорили
bygagabog Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 Отзыв на OstroVit BCAA 2:1:1 extra pure LIMON Не совсем обычные бцашки, полное отстуствие подсластителей ( по вкусовым ощущениям), очень натуральный вкус лимона - без химозы, ощущение будто выдавили лимонный сок и потерли шкурку лимона, вкус выражен средне, слегка пробивается вкус самих аминок... В целом доволен - примерно такое и искал для себя.
Finanse Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 якщо кому цікаво - я пробував майже всі протеїни Weider (крім тих що з кофеїном) також їхнй креатин різних видів - ефекту нуль, але це, мабуть, моя особиста не чутливість до креатину взагалі (і капсули, і порошок пробував)... хоча з другої сторони як той ефект від креатину можна відчути взагалі?! і Л-карнитин вейдера маю. А це вже тема крута. Витривалість не на жарт росте. Три капсули за 2 - 3 години до тренування, залежно від прийому їжі і бігти можна без бігової доріжки, з роботи додому, і ще на наступний день втоми не буде :connie_running:
птицелов Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 якщо кому цікаво - я пробував майже всі протеїни Weider (крім тих що з кофеїном) також їхнй креатин різних видів - ефекту нуль, але це, мабуть, моя особиста не чутливість до креатину взагалі (і капсули, і порошок пробував)... хоча з другої сторони як той ефект від креатину можна відчути взагалі?! і Л-карнитин вейдера маю. А це вже тема крута. Витривалість не на жарт росте. Три капсули за 2 - 3 години до тренування, залежно від прийому їжі і бігти можна без бігової доріжки, з роботи додому, і ще на наступний день втоми не буде :connie_running: 1,5 грамма карнитина прут 2 дня.......или повезло)или накрут)
Finanse Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 1,5 грамма карнитина прут 2 дня.......или повезло)или накрут) птицелов, виробник вказує на банці, що в капсулі 1 г діючої речовини наврядчи накрут, бо до спортивного харчування ставлюсь вкрай скептично
птицелов Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 птицелов, виробник вказує на банці, що в капсулі 1 г діючої речовини наврядчи накрут, бо до спортивного харчування ставлюсь вкрай скептично я нашел 1000 мг на 3 капс..напишите название точное
Finanse Опубліковано: 31 березня 2018 Опубліковано: 31 березня 2018 я нашел 1000 мг на 3 капс..напишите название точное постійно путаю в їх інструкції порція/одиниця. 1000 mg per serving, але який розмір serving'у хз, хіба прийду додому і перевірю це якщо мене з 1,5г карнитину рубає, то я завтра вдічі більше спробую, буде видно чи сам себе накрутив, чи може який дефіцит карнитину в органзмі
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз