dozer Опубліковано: 14 жовтня 2012 Опубліковано: 14 жовтня 2012 ты сам то состав читал? откуда инфа про 6г углей? там их 31г извиняюсь, я на жиры посмотрел
Bund Опубліковано: 14 жовтня 2012 Опубліковано: 14 жовтня 2012 Як не почитаєш про батони, так там одна соя, як правило.
Redixin Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 Як не почитаєш про батони, так там одна соя, як правило. да разводняк , еще и за такие деньжиЩА! Попробовал ActivLab Whey Protein 80 80% который, на вкус ок , но консистенция аля манная каша - ниочень короче...
Bund Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 да разводняк , еще и за такие деньжиЩА! Попробовал ActivLab Whey Protein 80 80% который, на вкус ок , но консистенция аля манная каша - ниочень короче... Зараз сам цієї фірмочки прот п'ю. Масл Ап. Густий зараз. Як каша. Але все одну п'ю. Все ж таки краще за КСБ.
Ark Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 А мне как раз нравится эта густота. Клубничный еще кисель напоминает)
Bund Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 Серед густих протів мені дуже сподобався Гаспарівський Міофьюжн.
tukan Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 (змінено) кто пробовал Средство для лечения печени https://www.china-capsula.ru/catalog/china_medicina/26 аналоги для чистки кто какие посоветует? Змінено 15 жовтня 2012 користувачем tukan
Outlawif Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 Состав: измельченный желчный пузырь свиньи, вытяжка, укрепляющая печень, вытяжка из лимонника китайского, мука фасоли золотистой и др. Особенно полезно для печени и др. И др. - это феноменальный по эффективности ингредиент в любом препарате. Хороший аналог - пурген.
tukan Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 Особенно полезно для печени и др.т.е. из-за него ты не советуешь покупать?
Outlawif Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 Я советую разобраться что такое "чистка печени", потому что вокруг нее очень много мифов скопилось. А покупать я не советую, потому что обычного холосаса более чем достаточно, чтобы "чистить" печень. Или любого другого холекинетика.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз