Skodnik Опубліковано: 6 грудня 2012 Опубліковано: 6 грудня 2012 Все верно. хостинг это место где разпологается сам сайт? т.е. шаблон закачивается туда? а адрес у сайта будет ком.юа? а сколько денег в месяц это стоит?
Skodnik Опубліковано: 6 грудня 2012 Опубліковано: 6 грудня 2012 Да, это место, где лежит сайт. Домен может быть любым. А вообще цены разные.. от 40 грн в месяц до бесконечности. я засел пока в Джумлу, оооооооочень интересная штука! домен хочу ком.юа, что бы в более распростаненное и запоминающее входил. сегодня завтра поштудирую чо и как, за инфу буду благодарен если что ))))
yobilovus Опубліковано: 6 грудня 2012 Опубліковано: 6 грудня 2012 сегодня завтра поштудирую чо и как, за инфу буду благодарен если что )))) домен ти собі купуєш окремо, хостинг окремо, і якщо тобі Саша дасть хост то домена не дасть, зареєструвати домен і купити хостинг можна за кілька хвилин, тим більше ти в банку працюєш і 100пудово можеш платити карткою в неті, зразу можка купити якусь пакетну пропозицію ... хост то тільки місце на диску на сервері і все з якимось там ай-пі, а домен - це типу обгортка ціїє ай-пі адреси доречі - по джумлі - є відеотуторіал - как создать сайт за семь дней - там якийсь максим читає, точно не памятаю - загугли, або маякни мені вечерком після 22:00 вконтакт (якщо ти там є) - я дома гляну - в мене здається є там він все розказує ссилка на нього здається була в темі, яку ЛАФ піднімала на форумі - теж щось про створення сайтів
Skodnik Опубліковано: 6 грудня 2012 Опубліковано: 6 грудня 2012 домен ти собі купуєш окремо, хостинг окремо, і якщо тобі Саша дасть хост то домена не дасть, зареєструвати домен і купити хостинг можна за кілька хвилин, тим більше ти в банку працюєш і 100пудово можеш платити карткою в неті, зразу можка купити якусь пакетну пропозицію ... хост то тільки місце на диску на сервері і все з якимось там ай-пі, а домен - це типу обгортка ціїє ай-пі адреси доречі - по джумлі - є відеотуторіал - как создать сайт за семь дней - там якийсь максим читає, точно не памятаю - загугли, або маякни мені вечерком після 22:00 вконтакт (якщо ти там є) - я дома гляну - в мене здається є там він все розказує ссилка на нього здається була в темі, яку ЛАФ піднімала на форумі - теж щось про створення сайтів ок) маякну если не забуду) пс простите за тупость: в джумле выбирается макет, скачивается и потом както заливается на хостинг? да? или я пещерный ребенок))?
yobilovus Опубліковано: 6 грудня 2012 Опубліковано: 6 грудня 2012 ок) маякну если не забуду) пс простите за тупость: в джумле выбирается макет, скачивается и потом както заливается на хостинг? да? или я пещерный ребенок))? макет то тільки оболочка сайту - вигляд кнопочок, хедерів, футерів, фону, повзунків і всього такого що ти бачиш - всієї графіки - їх є дохера, платних, безкоштовних і т.д. але перед цим тобі тре зробити програмну частину - де які блоки будуть, яким вони будуть розміром, де що буде написано, і де що буде відображатись друге - хочеш зробити нормально - заплати гроші спецам, а то ти робиш щось публічне, а там багато чого вирішує професіоналізм з яким воно буде зроблено - я б ніколи нічого не купив в інет магазині в якого сайт зроблений 10-ти класником в вільний від уроків час - а повір - перші сайти так і виглядають. напишеш мені в вк - дам тобі ссилку на свого товариша - він ху""ть сайти, простенькі і незадорого а також - зараз цю всю нашу переписку перенесу в загальну тему - може ще хтось щось напише
Skodnik Опубліковано: 17 січня 2013 Опубліковано: 17 січня 2013 У кого лучше всего и дешевле купить домен? посоветуйте плиз. хочу зарегистрироваться сегодня
yobilovus Опубліковано: 17 січня 2013 Опубліковано: 17 січня 2013 У кого лучше всего и дешевле купить домен? посоветуйте плиз. хочу зарегистрироваться сегодня тут
dontsxe Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 Нужно срочно создать сайт, владею навыками html, css. Когда-то закончил курсы на красный диплом, сейчас подзабыл все, но пролистаю старые записи и вспомню. Кроме как писать сайты в блокноте не шарю ничего. Очень нужна ваша помощь, с чего начать? писат ьсамому в блокноте, или я вот почитал есть некая Joomla ( так и не понял что она из себя представляет, сейчас качаю видеоуроки по ней). И если создам сайт в блокноте, то к нему просто нужен будет домен? ( как его прикрепить к блокноту тоже не знаю) Очень буду благодарен за помощь.
dontsxe Опубліковано: 21 березня 2013 Опубліковано: 21 березня 2013 Мне нужно создать просто страничку, разместить на ней название компании, номера телефонов, немного информации и все. что-то на подобии такого: https://www.kargoservice.com/about.html
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз