Bilders Опубликовано 19 декабря, 2011 Опубликовано 19 декабря, 2011 (изменено) Привіт Всіх вітаю з цим чудовим Святом, а головне всіх Миколаїв, і Миколайовичів, а також хотів всіх подякувати від імені Дітей та рідних, за те що Ми Даруємо Їм це не забутнє Свято. Изменено 19 декабря, 2011 пользователем Віlders
Bilders Опубликовано 19 декабря, 2011 Автор Опубликовано 19 декабря, 2011 (изменено) Не знаю як для кого, а особливо для мене це подорож в дитинство, і безліч незабутніх спогадів, особисто мені він положив м’якенький, тепленький зручненький світерок, і тепленькі шкарпетки. Я розумію що качки це сурово строгі люди, але ж всі ми були дітьми так що не стісняємось пишемо, а не тільки відвідуємо. Изменено 19 декабря, 2011 пользователем Віlders
yobilovus Опубликовано 19 декабря, 2011 Опубликовано 19 декабря, 2011 да, я ще минулого року заглядав під подушку, чекав від дружини, що вона мені передасть від св. Миколая подарунок, але його не було (хоча я їй передав її подаруночок) цього року я не чекав нічого, але завжди в моїй памяті буде цей трепет душі 19 грудня рано вранці всіх вітаю, бажаю здобути/знайти своє милосердя в душі
TOSHIBA Опубликовано 19 декабря, 2011 Опубликовано 19 декабря, 2011 5 лет назад только узнал про существование этого праздника
Barabass Опубликовано 19 декабря, 2011 Опубликовано 19 декабря, 2011 5 лет назад только узнал про существование этого праздника +1....ни в каком дитинстве не было таких празднеков...у меня по крайней мере....недавно появился сравнимо Св.Валентину...
Bilders Опубликовано 19 декабря, 2011 Автор Опубликовано 19 декабря, 2011 +1....ни в каком дитинстве не было таких празднеков...у меня по крайней мере....недавно появился сравнимо Св.Валентину... Я так розумію що це залежить від територіального місце розташування, та ще й від батьків.
vlad_leo Опубликовано 19 декабря, 2011 Опубликовано 19 декабря, 2011 для мене найбільшим подарунком у день Св.Миколая є здивування і щира радість моєї доньки (4.5рочки), яка, прокинувшись, находить в себе під подушкою чи біля ліжка подарунки. котрі вона просила Миколая у свому листі, писаному, доречі вже, власноруч... п.с. бажаю і вам відчути це почуття від усієї душі
55Pavilion Опубликовано 19 декабря, 2011 Опубликовано 19 декабря, 2011 Я НИКОЛАЕВИЧ!!!!!!!! :bananagz3: Всех с ПРАЗДНИЧКОМ! Правда мне ничего не положили и я тоже не положил, жена провинилась и так хорошо что не выгнал спать в другую комнату :)
Cell Опубликовано 19 декабря, 2011 Опубликовано 19 декабря, 2011 для мене найбільшим подарунком у день Св.Миколая є здивування і щира радість моєї доньки (4.5рочки), яка, прокинувшись, находить в себе під подушкою чи біля ліжка подарунки. котрі вона просила Миколая у свому листі, писаному, доречі вже, власноруч... п.с. бажаю і вам відчути це почуття від усієї душі +1 Моя сьогодні знайшла кошеня (м"яку іграшку), пішла з нею дитсадок. Зраділа... це треба бачити.
Barabass Опубликовано 19 декабря, 2011 Опубликовано 19 декабря, 2011 (изменено) для мене найбільшим подарунком у день Св.Миколая є здивування і щира радість моєї доньки (4.5рочки), яка, прокинувшись, находить в себе під подушкою чи біля ліжка подарунки. котрі вона просила Миколая у свому листі, писаному, доречі вже, власноруч... п.с. бажаю і вам відчути це почуття від усієї душі знакомо)) письма тоже пишет...в этом году написала но предлагала отправить электронкой ))) вот такие теперь дети ..первоклашки)))) во, кстати ...Сам подарок..чего просила, то и принес))) из за чего побудка в доме сегодня в 5 утра была всем..))) Изменено 19 декабря, 2011 пользователем Barabass
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти