Bilders Опубліковано: 19 грудня 2011 Опубліковано: 19 грудня 2011 (змінено) Привіт Всіх вітаю з цим чудовим Святом, а головне всіх Миколаїв, і Миколайовичів, а також хотів всіх подякувати від імені Дітей та рідних, за те що Ми Даруємо Їм це не забутнє Свято. Змінено 19 грудня 2011 користувачем Віlders
Bilders Опубліковано: 19 грудня 2011 Автор Опубліковано: 19 грудня 2011 (змінено) Не знаю як для кого, а особливо для мене це подорож в дитинство, і безліч незабутніх спогадів, особисто мені він положив м’якенький, тепленький зручненький світерок, і тепленькі шкарпетки. Я розумію що качки це сурово строгі люди, але ж всі ми були дітьми так що не стісняємось пишемо, а не тільки відвідуємо. Змінено 19 грудня 2011 користувачем Віlders
yobilovus Опубліковано: 19 грудня 2011 Опубліковано: 19 грудня 2011 да, я ще минулого року заглядав під подушку, чекав від дружини, що вона мені передасть від св. Миколая подарунок, але його не було (хоча я їй передав її подаруночок) цього року я не чекав нічого, але завжди в моїй памяті буде цей трепет душі 19 грудня рано вранці всіх вітаю, бажаю здобути/знайти своє милосердя в душі
TOSHIBA Опубліковано: 19 грудня 2011 Опубліковано: 19 грудня 2011 5 лет назад только узнал про существование этого праздника
Barabass Опубліковано: 19 грудня 2011 Опубліковано: 19 грудня 2011 5 лет назад только узнал про существование этого праздника +1....ни в каком дитинстве не было таких празднеков...у меня по крайней мере....недавно появился сравнимо Св.Валентину...
Bilders Опубліковано: 19 грудня 2011 Автор Опубліковано: 19 грудня 2011 +1....ни в каком дитинстве не было таких празднеков...у меня по крайней мере....недавно появился сравнимо Св.Валентину... Я так розумію що це залежить від територіального місце розташування, та ще й від батьків.
vlad_leo Опубліковано: 19 грудня 2011 Опубліковано: 19 грудня 2011 для мене найбільшим подарунком у день Св.Миколая є здивування і щира радість моєї доньки (4.5рочки), яка, прокинувшись, находить в себе під подушкою чи біля ліжка подарунки. котрі вона просила Миколая у свому листі, писаному, доречі вже, власноруч... п.с. бажаю і вам відчути це почуття від усієї душі
55Pavilion Опубліковано: 19 грудня 2011 Опубліковано: 19 грудня 2011 Я НИКОЛАЕВИЧ!!!!!!!! :bananagz3: Всех с ПРАЗДНИЧКОМ! Правда мне ничего не положили и я тоже не положил, жена провинилась и так хорошо что не выгнал спать в другую комнату :)
Cell Опубліковано: 19 грудня 2011 Опубліковано: 19 грудня 2011 для мене найбільшим подарунком у день Св.Миколая є здивування і щира радість моєї доньки (4.5рочки), яка, прокинувшись, находить в себе під подушкою чи біля ліжка подарунки. котрі вона просила Миколая у свому листі, писаному, доречі вже, власноруч... п.с. бажаю і вам відчути це почуття від усієї душі +1 Моя сьогодні знайшла кошеня (м"яку іграшку), пішла з нею дитсадок. Зраділа... це треба бачити.
Barabass Опубліковано: 19 грудня 2011 Опубліковано: 19 грудня 2011 (змінено) для мене найбільшим подарунком у день Св.Миколая є здивування і щира радість моєї доньки (4.5рочки), яка, прокинувшись, находить в себе під подушкою чи біля ліжка подарунки. котрі вона просила Миколая у свому листі, писаному, доречі вже, власноруч... п.с. бажаю і вам відчути це почуття від усієї душі знакомо)) письма тоже пишет...в этом году написала но предлагала отправить электронкой ))) вот такие теперь дети ..первоклашки)))) во, кстати ...Сам подарок..чего просила, то и принес))) из за чего побудка в доме сегодня в 5 утра была всем..))) Змінено 19 грудня 2011 користувачем Barabass
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз