Перейти до публікації

А до Тебе завітав Миколайчик?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)

Привіт Всіх вітаю з цим чудовим Святом, а головне всіх Миколаїв, і Миколайовичів, а також хотів всіх подякувати від імені Дітей та рідних, за те що Ми Даруємо Їм це не забутнє Свято.

Змінено користувачем Віlders

Не знаю як для кого, а особливо для мене це подорож в дитинство, і безліч незабутніх спогадів, особисто мені він положив м’якенький, тепленький зручненький світерок, і тепленькі шкарпетки. Я розумію що качки це сурово строгі люди, але ж всі ми були дітьми так що не стісняємось пишемо, а не тільки відвідуємо.

Змінено користувачем Віlders
Опубліковано:

да, я ще минулого року заглядав під подушку, чекав від дружини, що вона мені передасть від св. Миколая подарунок, але його не було (хоча я їй передав її подаруночок)

цього року я не чекав нічого, але завжди в моїй памяті буде цей трепет душі 19 грудня рано вранці

всіх вітаю, бажаю здобути/знайти своє милосердя в душі

Опубліковано:

5 лет назад только узнал про существование этого праздника

Опубліковано:
5 лет назад только узнал про существование этого праздника

+1....ни в каком дитинстве не было таких празднеков...у меня по крайней мере....недавно появился сравнимо Св.Валентину...

Опубліковано:
+1....ни в каком дитинстве не было таких празднеков...у меня по крайней мере....недавно появился сравнимо Св.Валентину...

Я так розумію що це залежить від територіального місце розташування, та ще й від батьків.

Опубліковано:

для мене найбільшим подарунком у день Св.Миколая є здивування і щира радість моєї доньки (4.5рочки), яка, прокинувшись, находить в себе під подушкою чи біля ліжка подарунки. котрі вона просила Миколая у свому листі, писаному, доречі вже, власноруч...

п.с. бажаю і вам відчути це почуття від усієї душі

Опубліковано:

Я НИКОЛАЕВИЧ!!!!!!!! :bananagz3:

Всех с ПРАЗДНИЧКОМ!

Правда мне ничего не положили и я тоже не положил, жена провинилась и так хорошо что не выгнал спать в другую комнату :)

Опубліковано:
для мене найбільшим подарунком у день Св.Миколая є здивування і щира радість моєї доньки (4.5рочки), яка, прокинувшись, находить в себе під подушкою чи біля ліжка подарунки. котрі вона просила Миколая у свому листі, писаному, доречі вже, власноруч...

+1 Моя сьогодні знайшла кошеня (м"яку іграшку), пішла з нею дитсадок. Зраділа... це треба бачити.

знакомо)) письма тоже пишет...в этом году написала но предлагала отправить электронкой ))) вот такие теперь дети ..первоклашки))))

во, кстати ...Сам подарок..чего просила, то и принес))) из за чего побудка в доме сегодня в 5 утра была всем..)))

IMG_1343.jpg

Змінено користувачем Barabass

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...