Перейти до публікації

Тестостерон Пропионат ( Фармак )

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
он в мл считает

зачем там заморачиваться с каким то дв...

Н-да.... Якраз з урахуванням 2х ампул по 50 мг фармак проти 100 вери в одній і оцінювалась ціна одного укола. Уважніше.

• Відповіді 1,8 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

97

• Barabass

80

• Valery

74

• stalker

62

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Н-да.... Якраз з урахуванням 2х ампул по 50 мг фармак проти 100 вери в одній і оцінювалась ціна одного укола. Уважніше.

я втыкнул

бывает)

пс я б затаривался щас на год вперед, если б нуждался в фарме

цена пока неадекватно маленькая, учитывая нынешнюю ситуацию

Опубліковано:

20150223_173030.jpg

Такого добра сьогодні прикупив. 82 грн пачка. Такіх цін більше не буде. Як сказала аптекар це закупка пів року тому була зроблена. Жаба давить. Ще три пачки там лишилось. А грошей вже не вистачило. Може завтра зганяю) Є така мережа аптек "панацея" В моєму місті точно. Цей пропік без рецепта можна взяти. Вбив пошуку адреси цих аптек і передзвонив щоб дізнатись де є, був не всюди. В основному 101 грн, в одній 82 грн.

Опубліковано:
Ціна в аптеках міста за 100 грн вже. Знайшов в аптеці по старій закупці ще по 83 грн. Завтра візьму 4 пачки. Вже не буде такої ціни. Раніше брав веркин пропік в ампулах. Тепер же з цим курсом де брав одна ампула 44.80. Афігенно. Фармак навіть по 100 грн пачка обійдеться в 40 грн укол.

шо ж ти мовчав шо тобі треба? Я на днях 4 пачки по 80 віддав ) Ну їх нафіг ці короткі ефіри на вічному курсі)))

Опубліковано:

О, так я не знав що треба буде, і що ти захочеш розпрощатись з таким пропіком. Я лоханувся з редстар. В мене дві фляжки редстаровського пропіка, але спробував їх суст і начитавшись відгуків - нізащо не поставлю. Хай замінять на нову партію спочатку. У всіх жопу рве, а тут пропіка фармаковського, то якась внутрішня радість, коли знаєш що булки будуть цілі. От скільки для радості потрібно. "Не познав тьмы - не познаешь света")))

Опубліковано:

Сегодня купил 4 пачки по 76 грн в Днепропетровске.

300 грн за 1 грамм аптечного пропионата. Дешевле "брендового" :dc:

Опубліковано:
Сегодня купил 4 пачки по 76 грн в Днепропетровске.

300 грн за 1 грамм аптечного пропионата. Дешевле "брендового" :dc:

Надо чекнуть этот момент

Можно в ЛС аптеку?

Опубліковано:
ухх.крутая цена в днепре

Эт ненадолго.

В основном по городу по 100, но мне повезло.

Опубліковано:
Надо чекнуть этот момент

Можно в ЛС аптеку?

Конечно. Отправил.

Только просьба в общак аптеку не палить. (на всякий случай)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...