Перейти к содержанию

Тестостерон Пропионат ( Фармак )

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
он в мл считает

зачем там заморачиваться с каким то дв...

Н-да.... Якраз з урахуванням 2х ампул по 50 мг фармак проти 100 вери в одній і оцінювалась ціна одного укола. Уважніше.

• Ответов 1.8 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

97

• Barabass

80

• Valery

74

• stalker

62

Топ авторов темы

Опубликовано
Н-да.... Якраз з урахуванням 2х ампул по 50 мг фармак проти 100 вери в одній і оцінювалась ціна одного укола. Уважніше.

я втыкнул

бывает)

пс я б затаривался щас на год вперед, если б нуждался в фарме

цена пока неадекватно маленькая, учитывая нынешнюю ситуацию

Опубликовано

20150223_173030.jpg

Такого добра сьогодні прикупив. 82 грн пачка. Такіх цін більше не буде. Як сказала аптекар це закупка пів року тому була зроблена. Жаба давить. Ще три пачки там лишилось. А грошей вже не вистачило. Може завтра зганяю) Є така мережа аптек "панацея" В моєму місті точно. Цей пропік без рецепта можна взяти. Вбив пошуку адреси цих аптек і передзвонив щоб дізнатись де є, був не всюди. В основному 101 грн, в одній 82 грн.

Опубликовано
Ціна в аптеках міста за 100 грн вже. Знайшов в аптеці по старій закупці ще по 83 грн. Завтра візьму 4 пачки. Вже не буде такої ціни. Раніше брав веркин пропік в ампулах. Тепер же з цим курсом де брав одна ампула 44.80. Афігенно. Фармак навіть по 100 грн пачка обійдеться в 40 грн укол.

шо ж ти мовчав шо тобі треба? Я на днях 4 пачки по 80 віддав ) Ну їх нафіг ці короткі ефіри на вічному курсі)))

Опубликовано

О, так я не знав що треба буде, і що ти захочеш розпрощатись з таким пропіком. Я лоханувся з редстар. В мене дві фляжки редстаровського пропіка, але спробував їх суст і начитавшись відгуків - нізащо не поставлю. Хай замінять на нову партію спочатку. У всіх жопу рве, а тут пропіка фармаковського, то якась внутрішня радість, коли знаєш що булки будуть цілі. От скільки для радості потрібно. "Не познав тьмы - не познаешь света")))

Опубликовано

Сегодня купил 4 пачки по 76 грн в Днепропетровске.

300 грн за 1 грамм аптечного пропионата. Дешевле "брендового" :dc:

Опубликовано
Сегодня купил 4 пачки по 76 грн в Днепропетровске.

300 грн за 1 грамм аптечного пропионата. Дешевле "брендового" :dc:

Надо чекнуть этот момент

Можно в ЛС аптеку?

Опубликовано
ухх.крутая цена в днепре

Эт ненадолго.

В основном по городу по 100, но мне повезло.

Опубликовано
Надо чекнуть этот момент

Можно в ЛС аптеку?

Конечно. Отправил.

Только просьба в общак аптеку не палить. (на всякий случай)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...