Tristan Опубликовано 23 февраля, 2015 Опубликовано 23 февраля, 2015 он в мл считает зачем там заморачиваться с каким то дв... Н-да.... Якраз з урахуванням 2х ампул по 50 мг фармак проти 100 вери в одній і оцінювалась ціна одного укола. Уважніше.
wolf Опубликовано 23 февраля, 2015 Опубликовано 23 февраля, 2015 Н-да.... Якраз з урахуванням 2х ампул по 50 мг фармак проти 100 вери в одній і оцінювалась ціна одного укола. Уважніше. я втыкнул бывает) пс я б затаривался щас на год вперед, если б нуждался в фарме цена пока неадекватно маленькая, учитывая нынешнюю ситуацию
Tristan Опубликовано 23 февраля, 2015 Опубликовано 23 февраля, 2015 Такого добра сьогодні прикупив. 82 грн пачка. Такіх цін більше не буде. Як сказала аптекар це закупка пів року тому була зроблена. Жаба давить. Ще три пачки там лишилось. А грошей вже не вистачило. Може завтра зганяю) Є така мережа аптек "панацея" В моєму місті точно. Цей пропік без рецепта можна взяти. Вбив пошуку адреси цих аптек і передзвонив щоб дізнатись де є, був не всюди. В основному 101 грн, в одній 82 грн.
bobir2005 Опубликовано 23 февраля, 2015 Опубликовано 23 февраля, 2015 Ціна в аптеках міста за 100 грн вже. Знайшов в аптеці по старій закупці ще по 83 грн. Завтра візьму 4 пачки. Вже не буде такої ціни. Раніше брав веркин пропік в ампулах. Тепер же з цим курсом де брав одна ампула 44.80. Афігенно. Фармак навіть по 100 грн пачка обійдеться в 40 грн укол. шо ж ти мовчав шо тобі треба? Я на днях 4 пачки по 80 віддав ) Ну їх нафіг ці короткі ефіри на вічному курсі)))
Tristan Опубликовано 23 февраля, 2015 Опубликовано 23 февраля, 2015 О, так я не знав що треба буде, і що ти захочеш розпрощатись з таким пропіком. Я лоханувся з редстар. В мене дві фляжки редстаровського пропіка, але спробував їх суст і начитавшись відгуків - нізащо не поставлю. Хай замінять на нову партію спочатку. У всіх жопу рве, а тут пропіка фармаковського, то якась внутрішня радість, коли знаєш що булки будуть цілі. От скільки для радості потрібно. "Не познав тьмы - не познаешь света")))
Gerich. Опубликовано 24 февраля, 2015 Опубликовано 24 февраля, 2015 Сегодня купил 4 пачки по 76 грн в Днепропетровске. 300 грн за 1 грамм аптечного пропионата. Дешевле "брендового" :dc:
MaJ0r Опубликовано 24 февраля, 2015 Опубликовано 24 февраля, 2015 Сегодня купил 4 пачки по 76 грн в Днепропетровске. 300 грн за 1 грамм аптечного пропионата. Дешевле "брендового" :dc: Надо чекнуть этот момент Можно в ЛС аптеку?
Gerich. Опубликовано 24 февраля, 2015 Опубликовано 24 февраля, 2015 ухх.крутая цена в днепре Эт ненадолго. В основном по городу по 100, но мне повезло.
Gerich. Опубликовано 24 февраля, 2015 Опубликовано 24 февраля, 2015 Надо чекнуть этот момент Можно в ЛС аптеку? Конечно. Отправил. Только просьба в общак аптеку не палить. (на всякий случай)
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти