Голодный котег Опубліковано: 30 грудня 2012 Опубліковано: 30 грудня 2012 да мне срочно надо было. на работе забыл пузирок. пришлось ехать.
JonBC Опубліковано: 30 грудня 2012 Опубліковано: 30 грудня 2012 да мне срочно надо было. на работе забыл пузирок. пришлось ехать. позвони в единую справочную аптек ))) и скажут )))
anabolicportal Опубліковано: 14 лютого 2013 Опубліковано: 14 лютого 2013 в государственных аптеках тяжело купить что-либо, легче у частников
Голодный котег Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 в государственных аптеках тяжело купить что-либо, легче у частников государственные аптеки еще существуют? Оо
Barabass Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 государственные аптеки еще существуют? Оо он имеет ввиду себя)
lorman Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 государственные аптеки еще существуют? Оо Кончено! Смотря какой город, но 1-3 штучки найти можно и одна из них еще что то готовит даже )
yobilovus Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 аптеки - дворівневий бізнес, в глибину копати (розповідати) не буду, але сама аптека отримує ліки з гуртового постачальника, дає свою накрутку і реалізовує, оптимальним варіантом є - знайти такого гуртовика і купити в нього, там і рецептів не вимагають і ціна нижча ніж в аптеці (провірено на власному досвіді)
Витязь Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 ...... оптимальним варіантом є - знайти такого гуртовика і купити в нього, там і рецептів не вимагають і ціна нижча ніж в аптеці (провірено на власному досвіді) І скільки ж тоді (у Вашого оптовика) коштує проп, той що в аптеці за ампулу трохи більше 8-ми гривень, а також омна, та що в аптеці по 25 гривень?
Аристарх Опубліковано: 17 лютого 2013 Опубліковано: 17 лютого 2013 Ну так в оптовика покупать наверное нужно определеными объемами,а не пару пачек.
anabolicportal Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 государственные аптеки еще существуют? Оо конечно существуют, типа Социальные аптеки и такого рода. Как уже упоминали, их мало, но все же есть. По сути, у частников тоже не у всех купишь, можно поузнавать по химикам своего города, они могут подсказать где можно взять :d_training: он имеет ввиду себя) идея не плохая, но здесь правила меня ограничивают :rtfm:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз