Barabass Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 аптеки - дворівневий бізнес, в глибину копати (розповідати) не буду, але сама аптека отримує ліки з гуртового постачальника, дає свою накрутку і реалізовує, оптимальним варіантом є - знайти такого гуртовика і купити в нього, там і рецептів не вимагають і ціна нижча ніж в аптеці (провірено на власному досвіді) это похоже чемто на покупку протеина в складщину)
yobilovus Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 хах - купіть зараз 8 пачок пропа в аптеці ))) і я нічого не продаю якщо що )))
Barabass Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 хах - купіть зараз 8 пачок пропа в аптеці ))) і я нічого не продаю якщо що ))) да хоть 50 )
peregar Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 хах - купіть зараз 8 пачок пропа в аптеці ))) і я нічого не продаю якщо що ))) Кхе... Кхе...
Витязь Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 хах - купіть зараз 8 пачок пропа в аптеці ))) і я нічого не продаю якщо що ))) Легко, і постійним клієнтам навіть скидка. Головне переконати провізора, що берешь лише для лікування, якщо треба можно і якусь казку на цю тему придумати (вигадати).
vlad_leo Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 Легко, і постійним клієнтам навіть скидка. Головне переконати провізора, що берешь лише для лікування, якщо треба можно і якусь казку на цю тему придумати (вигадати). а шо пропом лікують?
Дим Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 да хоть 50 ) Представляю реакцию аптекарш, они и так перевозбуждаются сильно , когда покупаешь
Valery Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 Представляю реакцию аптекарш, они и так перевозбуждаются сильно , когда покупаешь Они перевозбуждаются не от количества требуемых пачек пропа, а от вида Барабаса :sarcastic:
Дим Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 Они перевозбуждаются не от количества требуемых пачек пропа, а от вида Барабаса :sarcastic: Так и рождаются слухи, что у качков не стоит
Ant11 Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 я всегда свободно брал,через инет заказ..проп и омну..доставляют в нужную из аптек сети,самомовывоз..им пофиг что кому продовать,это же бизнес и абсолютно легально)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз