stalker Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 а мне кажецца шопох )) в пох больно бывает или ты так фасции тянешь?
D.i.m.a.s. Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 я в пох не умею. и вообще речь шла про шопох :bm:
yobilovus Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 я кажу зранку через те, що після ін"єкії рухаєшся цілий день і масло "розсмоктується" по м"язу, а якщо вечером поставити і лягти спати, то всю ніч місце укола буде нерохоме і масло умовно кажучи застоїться в м"язі я звичайно можу помилятись, але до цього я дійшов дослідним шляхом і своєю жопою відчув - пропік звичайно не так, а вот два куби енки - дуже справедливо це твердження для мене
D.i.m.a.s. Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 та пропик вообще не так )) вот стан даааа.... P.S.: а у меня сеанс вечернего массажа в исполнении жены и "спать я сразу не ложусь" =)) голосую за вечерние инжекты! :Koshechka_08:
yobilovus Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 P.S.: а у меня сеанс вечернего массажа в исполнении жены и "спать я сразу не ложусь" =)) після 35 час від часу простату треба масажувати як не крути )))
D.i.m.a.s. Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 не не... это необязательно! очень достаточно просто хорошо и регулярно трахаться! мне так сказал мой друг, доктор мед. наук. ему верю! два месяца назад отметили его 60-летний юбилей... так вот у него 2 любовницы... одну лично знаю, ниче такая... 34 года... =)))
Valery Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 При чем тут болевой порог... Массировать места инжектов желательно чтобы не было "шишек" (уплотнений). Понятно, что на масле такой риск минимален, но у кого как... так что перестрахериццо бывает не лишне ;) Димас, ты вообще хорошо знаешь причины появления шишек ? Их всего то, аж 3-4 штуки. Отсутствие массажа жопы (места инжекта) в них нет :) я кажу зранку через те, що після ін"єкії рухаєшся цілий день і масло "розсмоктується" по м"язу, а якщо вечером поставити і лягти спати, то всю ніч місце укола буде нерохоме і масло умовно кажучи застоїться в м"язі Фантазер ты, Смол :)))
D.i.m.a.s. Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 (змінено) Val, я знаю что сами медики рекомендуют массаж мест частых инъекций "с целью профилактики появления уплотнений". Естественно, "отсутствие массажа" - ни разу не причина появления шишек =)))))))) еслишо, то не согласиться нельзя... Змінено 11 червня 2013 користувачем D.i.m.a.s.
ACC Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 та шо ото вы переливаете с пустого в порожнее.вмазался и делов то.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз