iirioterii Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 Кто, что может сказать про Vermodje Proviron-ver 50 мг 25 таб??? рабочий? или лучше Шеринг брать?
stalker Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 Кто, что может сказать про Vermodje Proviron-ver 50 мг 25 таб??? рабочий? или лучше Шеринг брать? судя по тенденции должен быть не плохим )) или даже очень не плохим
yobilovus Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 Кто, что может сказать про Vermodje Proviron-ver 50 мг 25 таб??? рабочий? или лучше Шеринг брать? а що має бути? які відчуття? я зараз вже тиждень чи то півтора приймаю по 1 табі через день вермо скажи що маю відчувати, я тобі напишу є чи нема
lihodeev75 Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 а що має бути? які відчуття? я зараз вже тиждень чи то півтора приймаю по 1 табі через день вермо скажи що маю відчувати, я тобі напишу є чи нема неудержимое желание взять особь женского полу сгребти и взье...и)))))
Outlawif Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 А если оно и до провирона не проходило?
yobilovus Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 неудержимое желание нема особливо нічого такого я через тиждень закінчую курс, і через два після здаю аналізи - тоді буде видно що не так, поки суб"єктивно - нічого такого немає, але я думаю що це через те, що в мене якось сильно задавлена дуга
lihodeev75 Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 нема особливо нічого такого я через тиждень закінчую курс, і через два після здаю аналізи - тоді буде видно що не так, поки суб"єктивно - нічого такого немає, але я думаю що це через те, що в мене якось сильно задавлена дуга а провирон ее разве восстанавливает?
yobilovus Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 а провирон ее разве восстанавливает? ні, наслідком його прийому має бути збільшення кількісті вільного тестостерону в крові за рахунок блокування секс зв"язуючого глобуліну а от кількість тестостерону в крові питання друге - в мене дуже відрізняється по відчуттях перша і друга половини курсу
lihodeev75 Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 ні, наслідком його прийому має бути збільшення кількісті вільного тестостерону в крові за рахунок блокування секс зв"язуючого глобуліну а от кількість тестостерону в крові питання друге - в мене дуже відрізняється по відчуттях перша і друга половини курсу так может надо скорректировать длину курсов?
Barabass Опубліковано: 11 червня 2013 Опубліковано: 11 червня 2013 А если оно и до провирона не проходило? оно становится еще сильнее) самое ужасное либидо это первые недели курса ААС + меланотан+ провирон..)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз