yobilovus Опубліковано: 9 січня 2014 Опубліковано: 9 січня 2014 Юра, это с какой колокольни глянуть ;) я ще раз кажу - такі слова без пруфа - це лише метання гівна на вентилятор ) Косс вкинув, а ми тут тусуємся вже годинку 1. я особисто не маю підстав не довіряти Коссу, але і не маю пісдстав не довіряти вермо 2. попереднього разу як пішла жара, костя особисто мені писав, щоб я повидаляв все, що стосується того інцеденту (я собі так подумав, що ситуація просто ще не вирішена і тому, щоб не спрощувати діло слідакам ...бо народ тут вже всі статті КК понаписував, приховав це все) 3. тепер же косс знову пише те ж саме, з чого все почалось в попередній раз 4. значить вже можна писати і можна викладувати, я не думаю, що костя забув до чого привів попередній вкид і пам"ятаючи це виклав ще раз інфу 5. а значить так - чекаємо на пруфи ЗІ: а взагалі якщо діло розсипеться через недодоз, ноги треба цілувати вермо ))))
D.i.m.a.s. Опубліковано: 9 січня 2014 Опубліковано: 9 січня 2014 спасибо что расставил все точки над i был не совсем в курсе этих нюансов.
yobilovus Опубліковано: 9 січня 2014 Опубліковано: 9 січня 2014 спасибо что расставил все точки над i был не совсем в курсе этих нюансов. рідко буваєш на форумі або ж на роботу відволікаєшся
D.i.m.a.s. Опубліковано: 9 січня 2014 Опубліковано: 9 січня 2014 рідко буваєш на форумі або ж на роботу відволікаєшся )))))))) Вiдволiкаюсь, грешен ))))
JonBC Опубліковано: 9 січня 2014 Опубліковано: 9 січня 2014 я солидарен с Димой что это не заседание суда и тут пишут отзывы и не прикладывают результаты анализов))) а отзывы есть отрицательные и сразу на них гонение что неправильно колишь ешь и тд я не видел ни одного продавца который не хвалил свою продукцию!!! давайте быть объективны а не заинтересовано писать в одну сторону тогда рейтинг форума будет выше ИМХО
Аристарх Опубліковано: 9 січня 2014 Опубліковано: 9 січня 2014 С этими маркетинговыми войнами производителей уже не поймешь кто говорит правду,а кто нет.
D.i.m.a.s. Опубліковано: 9 січня 2014 Опубліковано: 9 січня 2014 С этими маркетинговыми войнами производителей уже не поймешь кто говорит правду,а кто нет. а производителей просто нужно слушать, но ореинтироваться на обмен опытом инфой между собой - для того мы здесь и общаемся ;)
Папандопуло Опубліковано: 9 січня 2014 Опубліковано: 9 січня 2014 а производителей просто нужно слушать, но ореинтироваться на обмен опытом инфой между собой - для того мы здесь и общаемся ;) если въ о возможности недодоза, то до пиZды наш опыт и общение:) кто то больше 3 кубов теста в неделю не ставит при этом имея форму "х" ну или, к примеру, силовые "y". Другой же, чтобы достичь того же уровня,при тех же условиях, может ставить в 2 ато и 3 раза больше! Индивидуальность, епта...
lihodeev75 Опубліковано: 10 січня 2014 Опубліковано: 10 січня 2014 если въ о возможности недодоза, то до пиZды наш опыт и общение:) кто то больше 3 кубов теста в неделю не ставит при этом имея форму "х" ну или, к примеру, силовые "y". Другой же, чтобы достичь того же уровня,при тех же условиях, может ставить в 2 ато и 3 раза больше! Индивидуальность, епта... это все так но массированная экспансия новых брендов наводит на мысли причем другой офф.представитель на мой вопрос отреагировал почти мгновенно и очень конструктивно-правда на другом форуме а этот неделю молчал,да и сейчас не особо разговорчив((((((
Diman Опубліковано: 10 січня 2014 Опубліковано: 10 січня 2014 (змінено) интересное видео появилось в сети тут и раджай... Змінено 10 січня 2014 користувачем Diman
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз