Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

у мене був турик вермо, вирішив спробувати, по сайту перевірку проходить, по відчуттям там точно не турінабол, щось більш потужне, до цього пробував турінабол зенгоу ще старий і фармаком, все було норм, знайомий працює в хімлабараторії дав йому таблетку щоб зробив аналіз у нього там є якийс спектр ядерний, якщо зробить то викладу результат

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• XXR XXX

198

• wolf

155

• Barabass

141

• Папандопуло

128

Топ авторов темы

Опубликовано
у мене був турик вермо, вирішив спробувати, по сайту перевірку проходить, по відчуттям там точно не турінабол, щось більш потужне, до цього пробував турінабол зенгоу ще старий і фармаком, все було норм, знайомий працює в хімлабараторії дав йому таблетку щоб зробив аналіз у нього там є якийс спектр ядерний, якщо зробить то викладу результат

Очень интересно что там. У меня тоже валяется и есть большие сомнения по ДВ

Опубликовано

Турик от вермодж - отличный турик (был 2.5 года назад)

Запускал его соло на первый курс. По анализам тестостерон упал, эстрадиол упал. Суставы не скрипели.

По пробе Бельштейна тоже было все ОК.

Опубликовано

зізвонювався зі знайомим якому дав таблетку туріновер, сказав, що результат є і речовина відповідає турінаболу тільки кількість сказати точно не може приблизно 15% від маси таблетки

обіцяв відправити на мейл роздруківку як отримаю викладу, чесно кажучи результат приємно здивував

Опубликовано
зізвонювався зі знайомим якому дав таблетку туріновер, сказав, що результат є і речовина відповідає турінаболу тільки кількість сказати точно не може приблизно 15% від маси таблетки

обіцяв відправити на мейл роздруківку як отримаю викладу, чесно кажучи результат приємно здивував

Тогда осталось узнать массу таблетки )

Опубликовано

він мені одразу сказав, що по кількості речовини не скаже тільки яка речовина, я навіть йому виписав формули Брутто турінабола С20Н27ClO2, метандієнону C20H28O2, і метілтестостерону C20H30O2 щоб він знав, що шукати

Опубликовано

по масі незнаю, бо аналіз він робив не сам а відправляв кудись зі своєї лабораторії в іншу, можливо той прилад не визначає точно масу, та добре хоч зробив йому це теж морока, аналіз він мені сказав коштував 1,5 бакса, тобто недорого просто, що відволікає його від основної роботи і керівництво цікавится що за аналіз

Опубликовано

Если это тот Паркер, что я думаю, то у него их тысячи)))

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...