$l@ventiy Опубліковано: 4 вересня 2017 Опубліковано: 4 вересня 2017 под эту песню я непожал 310)) сегодня поставил её на вызов, вместо их же чтоб напоминала мне об этом незаконченном деле)) мотивация мазафака))
Дід Опубліковано: 6 вересня 2017 Опубліковано: 6 вересня 2017 Трішки хардрока-скільки ж заліза перетаскано в залі під цю композуху, як предтрен з 3.18 хвилини звучання :Koshechka_08:
Дід Опубліковано: 13 вересня 2017 Опубліковано: 13 вересня 2017 С днюхой Дейв!!! Megadeth с мегахитом :Koshechka_08:
AT0N Опубліковано: 14 вересня 2017 Опубліковано: 14 вересня 2017 Мегадет всегда был Металликой для бедных. :zhet:
Дід Опубліковано: 14 вересня 2017 Опубліковано: 14 вересня 2017 Мегадет всегда был Металликой для бедных. AT0N, Гумору не зрозумів, Дейва турнули з Металіки за бухло, наркоту та нестерпний характер...
AT0N Опубліковано: 14 вересня 2017 Опубліковано: 14 вересня 2017 Я в курсе. Лично мне Мегадет никогда не нравился, особенно вокал Мастейна. Играет он очень круто, но звук и качество музыки намекает на Металлику курильщика.
Дід Опубліковано: 14 вересня 2017 Опубліковано: 14 вересня 2017 Лично мне Мегадет никогда не нравился, особенно вокал Мастейна. Играет он очень круто, но звук и качество музыки намекает на Металлику курильщика. AT0N, Аа, згоден, все ж таки Металіка звучить дуже професійно, навіть коли це і не хіт, а для мене якщо група звучала з симфонічним оркестром, то це свідчить про рівень!!! https://youtu.be/Ror3gnGCXrw?list=RDRor3gnGCXrw
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз