Faust Опубліковано: 14 вересня 2017 Опубліковано: 14 вересня 2017 а для мене якщо група звучала з симфонічним оркестром, то це свідчить про рівень!!! океан эльзы наверно твоя одна из самых любимых групп ))
Дід Опубліковано: 14 вересня 2017 Опубліковано: 14 вересня 2017 океан эльзы наверно твоя одна из самых любимых групп )) Faust, Не можу їх слухати, мова йшла про групи важкого напрямку, які грали з симфонічним оркестром, голос Вакарчука мені не подобається...
$l@ventiy Опубліковано: 15 вересня 2017 Опубліковано: 15 вересня 2017 Faust, Не можу їх слухати, мова йшла про групи важкого напрямку, які грали з симфонічним оркестром, голос Вакарчука мені не подобається... Правильно, надо диму боргира слушать))
Ork Yason Опубліковано: 15 вересня 2017 Опубліковано: 15 вересня 2017 А димка живой еще? Я его слушал в начала 2000 Ото дурна молодость була)
Дід Опубліковано: 15 вересня 2017 Опубліковано: 15 вересня 2017 А димка живой еще? Ork Yason, А чого йому помирати?Правда нічого нового не пише,останній повноформатний "Абрахадабра" в 2010 році був, а так всякі "ліви", "едішини" та "ірбуки" малює зі старого матеріалу... Мрія побувати в Ісландії, біля лавового утворення dimmuborgir (темна фортеця), яка за легендою є брамою в підземний світ..
Outlawif Опубліковано: 15 вересня 2017 Опубліковано: 15 вересня 2017 А димка живой еще? Я его слушал в начала 2000 Граммар наци негодуе внутри меня! Димка живаЯ, а не живой, ибо речь о группе ) И не его, а ее. Для меня они все равно остались в нулевых, альбом 2001го лучший имха.
$l@ventiy Опубліковано: 15 вересня 2017 Опубліковано: 15 вересня 2017 Граммар наци негодуе внутри меня! Димка живаЯ, а не живой, ибо речь о группе ) И не его, а ее. Для меня они все равно остались в нулевых, альбом 2001го лучший имха. бабла то срубить всем хочется)) расцвет дета начало-середина 90х, расвет блека конец 90х начало 2000, потом один мейнстрим и попса... исключения есть конечно, но их мало(
$l@ventiy Опубліковано: 15 вересня 2017 Опубліковано: 15 вересня 2017 сегодня отмечает днюху Дойл Вольфганг фон Франкенштейн (Misfits)
$l@ventiy Опубліковано: 15 вересня 2017 Опубліковано: 15 вересня 2017 трохи вітчизняного виробника вам в стрічку)) :Koshechka_08: :Koshechka_08: :Koshechka_08: :JC_doubleup:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз