Пропионатычь Опубліковано: 26 грудня 2017 Опубліковано: 26 грудня 2017 Ух-ти, а "Пекельний поїзд" :Koshechka_08: видає класну музичку-скачаю!!!вроде нлрм, но послушал еще пару песен, как по-мне слабовата музыка.
andreyyy Опубліковано: 26 грудня 2017 Опубліковано: 26 грудня 2017 Ух-ти, а "Пекельний поїзд" :Koshechka_08: видає класну музичку-скачаю!!! меня тоже подзабрало. Но я был не уверен, может эффект грибочков.
Дід Опубліковано: 26 грудня 2017 Опубліковано: 26 грудня 2017 может эффект грибочков. andreyyy, А мені і грибочків не треба-мене або зразу цепляє, або ні :ar: но послушал еще пару песен, как по-мне слабовата музыка. Пропионатычь, Завтра в залі всі альбоми послухаю, вже вкрав"скачав"...
Пропионатычь Опубліковано: 27 грудня 2017 Опубліковано: 27 грудня 2017 меня тоже подзабрало. Но я был не уверен, может эффект грибочков. где взял грибочки? Колись.
Дід Опубліковано: 5 січня 2018 Опубліковано: 5 січня 2018 Проект Igorrr французького музиканта, мультіінструменталіста Gautier Serre відрізняється змішуванням стилів самих різних -breakcore, IDM, cybergrind, noise, також періодично звучить джаз і все це пронизано якимось неймовірним дезметалом з ричанням та горловим співом.Враження від прослуховування композицій приблизно таке-уявіть собі справжню електронну і не в міру брутальну постановку, наприклад “Ганнібал Лектор и граф Дракула йдуть на гостини до Маркіза де Сада на Хелловін-паті” :dc: . Несумісно, божевільно,але театрально та експресивно...
Pool Опубліковано: 5 січня 2018 Опубліковано: 5 січня 2018 спасибо, Дед, за шикарных шизофреников)))))))))))))))))))
andreyyy Опубліковано: 5 січня 2018 Опубліковано: 5 січня 2018 Проект Igorrr французького музиканта, мультіінструменталіста Gautier Serre відрізняється змішуванням стилів самих різних -breakcore, IDM, cybergrind, noise, також періодично звучить джаз і все це пронизано якимось неймовірним дезметалом з ричанням та горловим співом.Враження від прослуховування композицій приблизно таке-уявіть собі справжню електронну і не в міру брутальну постановку, наприклад “Ганнібал Лектор и граф Дракула йдуть на гостини до Маркіза де Сада на Хелловін-паті” :dc: . Несумісно, божевільно,але театрально та експресивно... Показать Видел этот клип по-моему летом еще. Впервые увидел под грибами. Тут и на трезвую голову, наверное, впервые если смотреть, башню сносит от изумления и необычности. А тогда меня просто выворачивало наизнанку и пробирало эйфорией в груди от "них.я себе" на каждом шагу. Но я такое не слушаю. На пару раз посмотреть клип - офигенно.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз