Голодный котег Опубліковано: 21 березня 2018 Опубліковано: 21 березня 2018 Немного меланхолии херасе немного меланхолии. да тут глубокой депрессии пару тонн.
MaJ0r Опубліковано: 21 березня 2018 Опубліковано: 21 березня 2018 херасе немного меланхолии. да тут глубокой депрессии пару тонн. а мне нравится, мелодичненько, качнул все альбомы, слушаю несколько каждый день, норм ) А еще подолью масла в огонь, та миленькая девушка, героиня клипа умерла пару лет назад от рака ( П.С. У них есть песни чуть энергичнее
$l@ventiy Опубліковано: 21 березня 2018 Опубліковано: 21 березня 2018 чем то Anathema образца 1995г напомнило.
Голодный котег Опубліковано: 21 березня 2018 Опубліковано: 21 березня 2018 а мне нравится, мелодичненько, качнул все альбомы, слушаю несколько каждый день, норм ) я такое много не могу слушать. пролактин начинает зашкаливать. ща прочитал что главная героиня этого клипа - девушка с урной Aleah Stanbridge умерла в 2016. сижу вот сопли размазываю.
MaJ0r Опубліковано: 21 березня 2018 Опубліковано: 21 березня 2018 я такое много не могу слушать. пролактин начинает зашкаливать. ща прочитал что главная героиня этого клипа - девушка с урной Aleah Stanbridge умерла в 2016. сижу вот сопли размазываю. апдейтнул свой пост на эту тему. Грустно конечно.
Голодный котег Опубліковано: 21 березня 2018 Опубліковано: 21 березня 2018 кстати из мелодичного дума есть шикарные представители из Украины - Mournful Gust. рекомендую.
Дід Опубліковано: 21 березня 2018 Опубліковано: 21 березня 2018 херасе немного меланхолии. да тут глубокой депрессии пару тонн. Голодный котег, Як на мене там дійсно трішки меланхолії, щодо пари тон депресії-ніхто не складе конкуренції "Втраченому раю", шкода, що зараз вони виконують якусь готікпопсу...
$l@ventiy Опубліковано: 22 березня 2018 Опубліковано: 22 березня 2018 Голодный котег, Як на мене там дійсно трішки меланхолії, щодо пари тон депресії-ніхто не складе конкуренції "Втраченому раю", шкода, що зараз вони виконують якусь готікпопсу... Та ну... А як же " моя помираючанаречена"? Між іншим вини до сих пір тримають марку) не те що анафема і парадайзи з іншими)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз