Дід Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 Побував на концерті Роджера Вотерса і Пінк Флойду 5 серпня в Гданську.Вражень багато! Звичайно що після суперечок та навіть неприкритої ненависті з Девідом Гілмором гурт давно вже не існує. Але Роджеру вдається створити шоу і звукове і світлове, яке переповнене протестом, здається проти всього- війни, несправедливості, безробіття, тиранів, неофашизму, проти забруднення навколишнього середовища, антисемітизму, сіонізму, можна дуже довго продовжувати.Майже три години псіходеліки, драйву, емоції через край. Виконував старі хіти та свої сильні.На сцені було з десяток музикантів... Показать
Outlawif Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 Это оскорбление чувств верующих, я протестую! )
Пропионатычь Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 Это оскорбление чувств верующих, я протестую! )та и хрен на них. Клип и песня огонь)))
$l@ventiy Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 а я подумал, что это они старый хит некромантиксов переиграли, аннет...)) https://youtu.be/VUCQxhvU2Jk
Пропионатычь Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 Они долго над альбомом работали. Но и получился классный альбомчик. Как-то в последнее время надоел блэк, а вот павер заходит отлично.
$l@ventiy Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 Как-то в последнее время надоел блэк, а вот павер заходит отлично. да, из нового материала в блеке мало что заходит( поэтому запостю старый трушный материал)) проэкт Фроста. второго участника Сатирикона.
Пропионатычь Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 Та мне именно сам стиль надоел. Приелся походу. Все тянет на более мелодичное что-то.
$l@ventiy Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 Та мне именно сам стиль надоел. Приелся походу. Все тянет на более мелодичное что-то. ну то дело вкуса конечно) мне в павере агрессии не хватает и пение чистым голосом попсИт ))) подкину тогда мелодичности))) класика жанра, по Ивана и Федьку))
Pool Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 гы... только что сбросили ссылку на документалку "Полтавский андеграуд" "> часть 1 "> часть 2 сижу в приступе ностальгии.... 95% упомянутых лично знал или знаю и сейчас и чтоб вернуться в формат темы форума свяженькое мясо от знакомцев Дідько Лисий (во второй части) https://www.youtube.com/watch?v=yMgApU6dhac
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз