andreyyy Опубліковано: 10 жовтня 2018 Опубліковано: 10 жовтня 2018 ПоказатьSomeday I'll feel no painSomeday I won't have a brain They'll take away the part that hurts and let the rest remain Fix me, fix my head Fix me please, I don't wanna be dead Someday we'll all be rich Someday I won't listen to you bitch I'll turn up the volume And you can hear all the shit we play just for you Fix me, fix my head Fix me please, I don't wanna be dead Someday I'll feel no pain Someday I won't have a brain They'll take away the part that hurts and let the rest remain Fix me, fix my head Fix me please, I don't wanna be dead Fix it!
andreyyy Опубліковано: 11 жовтня 2018 Опубліковано: 11 жовтня 2018 andreyyy по панкухе пошел? ) да не то чтобы пошел. Панк всегда слушал. Просто сейчас чаще только на панк натыкаюсь В ВК был подписан на фолк метал, мдм, панк опять же. А с этим вашим фейсбуком я не очень дружественен.
andreyyy Опубліковано: 11 жовтня 2018 Опубліковано: 11 жовтня 2018 А с этим вашим фейсбуком я не очень дружественен. Кстати, на постой висит в рекомендованных группах такое Показать У меня там ни одного наркоманского поста, ни одной наркоманской подписки. Что за фигня. С хера ли он думает, что человеку, который постит фотки из спортзала будет интересна эта группа ? Висит постоянно много месяцев.
Pool Опубліковано: 12 жовтня 2018 Опубліковано: 12 жовтня 2018 мясо подоспело) Beyond Creation "Algorythm" (2018) https://dark-world.ru/albums/Beyond-Creation-Algorythm.php
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз