Дід Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 Тур Кренделей по США та Канаді в березні-квітні 2019 року-я б поїхав!!!
deviconte Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 В марте кто-то пойдет на final tour тру метал дедов?)
Пропионатычь Опубліковано: 30 листопада 2018 Опубліковано: 30 листопада 2018 тру метал дедовчет вообще не прут(( Раньше очень нравились, а сейчас вообще никак(( Я бы на Kreator сходил,эти до сих пор тащат меня норм.
deviconte Опубліковано: 1 грудня 2018 Опубліковано: 1 грудня 2018 чет вообще не прут(( Раньше очень нравились, а сейчас вообще никак(( Я бы на Kreator сходил,эти до сих пор тащат меня норм. Kreator тащит однозначно, но мановар одно время заходил очень хорошо, в знак уважения и то что первый и последний раз у нас, склонил чашу )
Faust Опубліковано: 1 грудня 2018 Опубліковано: 1 грудня 2018 Я бы на Kreator сходил,эти до сих пор тащат меня норм. а мне удалось на них побывать в 2013 году это один из самых лучших моих концертов в живую они просто класс.. непередаваемые ощущения :Koshechka_08:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз