Пропионатычь Опубліковано: 29 грудня 2018 Опубліковано: 29 грудня 2018 так это ж уже не та Сепа образца 1990-х без Макса лично для меня Сепултуры нет ну, это для тебя)) Билеты раскупили моментально.
Дід Опубліковано: 29 грудня 2018 Опубліковано: 29 грудня 2018 Ну що, колеги купуємо квитки на Powervolf, зустрічаємося в Києві 22 березня і зажигаємо на повну :Koshechka_08: Квитки Пропіонатич, Оутлав, я - ще хто?
Outlawif Опубліковано: 29 грудня 2018 Опубліковано: 29 грудня 2018 Дед, знаешь какие лучше брать? Готов довериться тебе в этом вопросе. Денежку на карту могу сбросить или как скажешь. Я +1, в смысле с женой.
Голодный котег Опубліковано: 30 грудня 2018 Опубліковано: 30 грудня 2018 в харькове пестиленс летом будет. вот куда нужно мотнуть.
Дід Опубліковано: 30 грудня 2018 Опубліковано: 30 грудня 2018 какие лучше брать 0utlaw,Є два основних варіанти-стоячі фанзони 1, 2 і віпи-сидячі, ціна відрізняється в діапазоні 890-2900 грн... Показать Замовлення квитків дик Які замовляти?
Outlawif Опубліковано: 30 грудня 2018 Опубліковано: 30 грудня 2018 Я уже не так молод, чтобы весь концерт скакать, поэтому взял бы сидячие) Но поддержу большинство. Бери на свой выбор.
andreyyy Опубліковано: 30 грудня 2018 Опубліковано: 30 грудня 2018 Я уже не так молод, чтобы весь концерт скакать, молодильные яблоки в помощь
Дід Опубліковано: 30 грудня 2018 Опубліковано: 30 грудня 2018 Бери на свой выбор. 0utlaw, Добре, це рокконцерт, сидячі краще тим, що стояти прийдеться довго і певно в тісняві, з власного досвіду в закритих концертних залах не дуже потанцюєш і головою "трясьцю" не зробиш :dc:... Ну і ми ж будемо з дружинами, пропоную VIP SILVER , або VIP PLATINUM різниця в ціні невелика, замов будь-ласка(або після новорічних свят я замовлю), ссилка на Барабас вище постом...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз