rogazzo Опубліковано: 18 вересня 2019 Опубліковано: 18 вересня 2019 Эту слушал? ну конечно же)Это ж первый трек, выпущенный до релиза нового альбома. Даже уже обзор багов на живом выступлении от Хеллскрима посмотрел
Oleg_ Опубліковано: 18 вересня 2019 Опубліковано: 18 вересня 2019 ну конечно же)Это ж первый трек, выпущенный до релиза нового альбома. Даже уже обзор багов на живом выступлении от Хеллскрима посмотрел Прикольно, я тоже Хеллскрима смотрю)) Интересно он рассказывает и анализирует)) "Ни**я не понятно, но очень интересно" :zhet:
rogazzo Опубліковано: 18 вересня 2019 Опубліковано: 18 вересня 2019 ну да) если б не он - я бы и не узнал что Кори хреново спел :zhet:
Дід Опубліковано: 24 вересня 2019 Опубліковано: 24 вересня 2019 Всім форумчанам доброго ранку :Koshechka_08: :ar:
Дід Опубліковано: 28 вересня 2019 Опубліковано: 28 вересня 2019 Ось і відбувся перший концерт Dimmu Borgir в Україні в підтримку нового альбому "Eonian".Гурт виконував композиції нового альбому в суміші з старими хітами.Концерт мав початися о 19.00 почався о 21.00. В основному піпл залишився не задоволеним, "Дімки" зажралися-так дехто з глядачів говорили, навіть супер-хіти Пурітанія,Гетевейс та Берн ін хел не врятували від розчарування фанів Показать Показать Показать
$l@ventiy Опубліковано: 28 вересня 2019 Опубліковано: 28 вересня 2019 Тоже хотел поехать, но не сложились обстоятельства(
Пропионатычь Опубліковано: 2 жовтня 2019 Опубліковано: 2 жовтня 2019 Хорошо,что не поехал. Видишь,окуели совсем.
Faust Опубліковано: 2 жовтня 2019 Опубліковано: 2 жовтня 2019 andreyyy Dr.BARMENTAL - отличная такая, живая панкуха :Koshechka_08:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз