Дід Опубліковано: 30 березня 2020 Опубліковано: 30 березня 2020 та мы не настолько стары ) andreyyy, Та там реально Вольфи сперли "мотівчик"-конкурс:хто почує і озвучить назву-футболка від Деда в подарунок)))
andreyyy Опубліковано: 30 березня 2020 Опубліковано: 30 березня 2020 ну вот там где припев со словами Армения - вот этот отрезок что-то напоминает, х.з. что Я еще мал тогда был а полюшко-поле - это революционная ? Аха, сто пудово
Дід Опубліковано: 30 березня 2020 Опубліковано: 30 березня 2020 а полюшко-поле - это революционная ? andreyyy, "революционная" щоб трішки заплутати, давай в лічку адресу та розмір-так ,це саме Полюшко-поле)))
andreyyy Опубліковано: 30 березня 2020 Опубліковано: 30 березня 2020 размеееер ? А у тебя их что, много разных ? Я позже тогда чиркану. Я по размеру не помню.
Дід Опубліковано: 30 березня 2020 Опубліковано: 30 березня 2020 А у тебя их что, много разных ? andreyyy, Вибирай, або спортивну, наприклад Алмакс, або рок-назву команди...
andreyyy Опубліковано: 2 квітня 2020 Опубліковано: 2 квітня 2020 andreyyy,"революционная" щоб трішки заплутати, давай в лічку адресу та розмір-так ,це саме Полюшко-поле))) Показать спасибо большое за подарок! Очень нравится . Пока пришлось надеть на дрыща, чтоб сфотать.
$l@ventiy Опубліковано: 2 квітня 2020 Опубліковано: 2 квітня 2020 приспів не нагадує Дед, приспів нічого не нагадує. а от заспів нагадав цей шлягер)) https://youtu.be/pzmI3vAIhbE
Дід Опубліковано: 2 квітня 2020 Опубліковано: 2 квітня 2020 спасибо большое за подарок! Очень нравится . andreyyy, Будьласка :Laie_99:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз