Outlawif Опубліковано: 7 листопада 2020 Опубліковано: 7 листопада 2020 У нас тут вроде за азеров болеют )) Если я правильно понял.
Orvex Опубліковано: 7 листопада 2020 Опубліковано: 7 листопада 2020 Поэтому и не в ветке болельщиков выложил,а в этой.Как музыкальное событие)
templar Опубліковано: 11 листопада 2020 Опубліковано: 11 листопада 2020 Міжі ншим поціновувачам індастрієлу та металкору новий проект від Себастяна Біслера(Сущи).... Показать вообще нормуль забойно сначала, вот прям люблю такое мощное, но эти б}@дские лирические вставки портят всю малину. давление сбрасывают кто-то было насоветовал мне здесь Hatebreed - "Destroy Everything", до сих пор юзаю. агрессивно зажигательно от начала до конца. никакой лирики и хилянийв классическую музыку
$l@ventiy Опубліковано: 11 листопада 2020 Опубліковано: 11 листопада 2020 наверное я)) Hatebreed , madball, pro-pain нормуль тема) но в 3й раз наверное напишу, что последний бенедикшн прям улет на тренировке)) уже недели 2 только его и ставлю, за тренировку почти 2 круга)) https://youtu.be/ljLdQQuZksk
templar Опубліковано: 11 листопада 2020 Опубліковано: 11 листопада 2020 последний бенедикшн эти слишком сильно частят. у Hatebreed для меня идеальный баланс ритма
Дід Опубліковано: 11 листопада 2020 Опубліковано: 11 листопада 2020 Ну у всіх різні смаки, я навпаки люблю всякі вставки мелодійні в агресії, так що моє це Караш,Кренделя,Дімки і всякі Імортали з Могильниками, навіть іноді дарк електро та індастріел юзаю на тренях...
Faust Опубліковано: 11 листопада 2020 Опубліковано: 11 листопада 2020 Любителям мелодик дэза и почитателям Джорджа Фишера )) Здесь он на вокале
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз