AT0N Опубліковано: 15 січня 2023 Опубліковано: 15 січня 2023 Колись Відлов казав, що для свого альбому Мешуга змінила висоту звучання бас-гітари на 2 октави вниз, я казав що це безглуздо. Хлоп почитавши наш форум заказав собі бас-гітару, здатну грати на 2 октави нижче стандартного настрою. Як я і казав, цих звуків вже не чутно (принаймні, у моїх навушниках), чутно лише 2гу гармоніку та інші обертони/перкусійні призвуки: phpBB [media]
Outlawif Опубліковано: 15 січня 2023 Опубліковано: 15 січня 2023 Я тогда за что купил, за то и продал. Но я тебе верю как специлисту)
Magnum_357 Опубліковано: 28 січня 2023 Опубліковано: 28 січня 2023 Для тех кто любит барабаны, ударка на уровне phpBB [media]
Faust Опубліковано: 28 січня 2023 Опубліковано: 28 січня 2023 Старый добрый скандинавский мелодик-фолк phpBB [media]
Faust Опубліковано: 28 січня 2023 Опубліковано: 28 січня 2023 Голодный котег какой-то уж слишком наркоманский клип
Голодный котег Опубліковано: 29 січня 2023 Опубліковано: 29 січня 2023 локация - еще недавно один из главных автомобилестроительных районов сша. вотчина дженерал моторз.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз