Голодный котег Опубліковано: 16 листопада 2023 Опубліковано: 16 листопада 2023 чувачек конечно одаренный, но с оригиналом мало общего. как ии делает такие штуки мне больше нравится.
$l@ventiy Опубліковано: 17 листопада 2023 Опубліковано: 17 листопада 2023 Поціновувачі олдскульного трешу оцінять)) phpBB [media]
MaJ0r Опубліковано: 30 листопада 2023 Опубліковано: 30 листопада 2023 Никто не запостил, а у Orbit Culture уже довольно давно вышел новый альбом phpBB [media] Как по мне, лучший металл среди всех жанров металла )
$l@ventiy Опубліковано: 1 грудня 2023 Опубліковано: 1 грудня 2023 Мне очень нравится как жжет этот чувак) БМ версия с мультика "история игрушек" звучит лучше чем новые альбомы трудных блекарей) phpBB [media]
Голодный котег Опубліковано: 6 грудня 2023 Опубліковано: 6 грудня 2023 Никто не запостил, а у Orbit Culture уже довольно давно вышел новый альбом MaJ0r, уже скоро еще более новый phpBB [media]
Голодный котег Опубліковано: 8 грудня 2023 Опубліковано: 8 грудня 2023 наша Таня с легендами нью-метала phpBB [media]
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз