Bund Опубліковано: 19 січня 2012 Опубліковано: 19 січня 2012 ну все же имхо лучше все то, что можно съесть за 4 раза разбить более равномерно на 6 раз - мне кажется пользы для метаболизма будет больше Воно то так, але інколи прив'язка до жрачки дратує. Хоча хочеш- не хочеш, а жерти постійно хочеться. Гуляєш з жінкою по вулиці і постійно думаєш, щоб зжерти. Я навіть не уявляю, як живуть профі.
dragonlock Опубліковано: 19 січня 2012 Автор Опубліковано: 19 січня 2012 Дякую за допомогу. Може хтось може скинути програму, або посилання на сайт.
paraschyk1 Опубліковано: 19 січня 2012 Опубліковано: 19 січня 2012 Воно то так, але інколи прив'язка до жрачки дратує. Хоча хочеш- не хочеш, а жерти постійно хочеться. Гуляєш з жінкою по вулиці і постійно думаєш, щоб зжерти. Я навіть не уявляю, як живуть профі. Как в м\ф Дюймовочка. -Поели,можна поспать -Поспали,можна поесть.
OHIXA Опубліковано: 19 січня 2012 Опубліковано: 19 січня 2012 Гуляєш з жінкою по вулиці і постійно думаєш, щоб зжерти. ...жінку або її мозок)))
Bund Опубліковано: 20 січня 2012 Опубліковано: 20 січня 2012 Дякую за допомогу. Може хтось може скинути програму, або посилання на сайт. СМТ - https://forum.steelfactor.ru/index.php?showtopic=30274 Подивись на Фалєєва. На форумі є книжка його.
Bund Опубліковано: 20 січня 2012 Опубліковано: 20 січня 2012 ...жінку або її мозок))) Ну не знаю. Жінки якось краще з цим справляються. :bj: З.І. Странна назва смайліка, якого я поставив. BJ. Так буржуї блау джоб скорочують. Задумався...
Hvaran Опубліковано: 20 січня 2012 Опубліковано: 20 січня 2012 Воно то так, але інколи прив'язка до жрачки дратує. Хоча хочеш- не хочеш, а жерти постійно хочеться. Гуляєш з жінкою по вулиці і постійно думаєш, щоб зжерти. Я навіть не уявляю, як живуть профі. Их женщины на себе еду носят, чтоб те про них не забывали) Сосики на ливчиках, творог в трусах))) :bananagz3: :bananagz3: :bananagz3: :bananagz3:
dragonlock Опубліковано: 20 січня 2012 Автор Опубліковано: 20 січня 2012 СМТ - https://forum.steelfactor.ru/index.php?showtopic=30274 Подивись на Фалєєва. На форумі є книжка його. Дякую
siwic Опубліковано: 23 січня 2012 Опубліковано: 23 січня 2012 Как в м\ф Дюймовочка. -Поели,можна поспать -Поспали,можна поесть. Вот именно, из-за этого мультика, меня на работе иногда лягушкой называют. :ag:
Егорычъ Опубліковано: 23 січня 2012 Опубліковано: 23 січня 2012 -Поели,можна поспать -Поспали,можна поесть. если сюда еще втулить тренировки то будет идеальный режим дня)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз