KUBA Опубліковано: 19 березня 2022 Опубліковано: 19 березня 2022 Апокалиптический запрещенный в РФ Кровосток. Тут уже со смыслом. Думаю многим будет в тему. я как рыбак мама но вместо рыбы хуилы хуилы без совести мама без ума без манер выбор снасти велик нож топор пики вилы а когда держу ствол мама я рыбак-Люцифер
Cardopusher Опубліковано: 1 квітня 2022 Опубліковано: 1 квітня 2022 Ору) Показать Ішов москаль по приліску Шукав собі пригоду Світило з неба сонечко "Прєкрасная паґода!" Аж раптом їбануло І здригнулася земля Болванка прилетіла В молодого москаля І москаля нема, немає москаля Немає ніхуя вопше, сама сира земля Працює артилерія, їбашать пацани Одним кацапом менше А вторий насрав в штани
Млд Опубліковано: 9 квітня 2022 Опубліковано: 9 квітня 2022 У Ореста много достойного творчества, который год на репите phpBB [media]
$l@ventiy Опубліковано: 17 вересня 2022 Опубліковано: 17 вересня 2022 https://t.me/usinfantryman/10509
Cardopusher Опубліковано: 18 вересня 2022 Опубліковано: 18 вересня 2022 Лучшее что я слышал за последние годы. Весь сет на одном дыхании. С большим кайфом. phpBB [media]
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз