Перейти до публікації

Crossfit

81eg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
все-таки, в кроссфите исполняющих клоунов даже больше, чем в обычных качалках

Смотрю подобные подборки и думаю: вед результат подобных фейлов частенько травмы, которые остаются на всю жизнь. У меня друг бывший футболист, травмировал коленку в молодости на футболе. После 40 уже два раза делал операцию. А тут руки со штангой выкркчивают так, что аж страшно...

• Відповіді 240
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

33

• Bund

17

• Outlawif

16

• Hvaran

15

Кращі автори в цій темі

• 81eg

81eg 33 публікації

• Bund

Bund 17 публікацій

• Outlawif

Outlawif 16 публікацій

• Hvaran

Hvaran 15 публікацій

Опубліковано:
. А тут руки со штангой выкркчивают так, что аж страшно...

А чого лізти не знаючи техніку?

якраз вчора дивився як там баби/дрищі з каліфорнія стрендж роблять ривок.

така халтура і розгильдяйство,самі напрошуються на травми.

Опубліковано:
А чого лізти не знаючи техніку?

якраз вчора дивився як там баби/дрищі з каліфорнія стрендж роблять ривок.

така халтура і розгильдяйство,самі напрошуються на травми.

научиться ходить не падая - сложно. я вот под руководством отличных тренеров в молодости на ТА имею в своем активе: падение на шею в рывке 55 кг - не упал, выжал в седе, запас в силе был приличный, хз чего она вообще упала; еще 80 кг сьехало при взятии на грудь и упали на колено, синяк 2 года держался(. а перебросы в рывке за спину с разной степенью выкручивания рук - не счесть

так что кроме сочуствия ТАшные фейлы у меня ничего не вызывают.

Мне больше прыгуны на блины доставляют.

у нас никто не дал бы столько блинов присвоить, на козла прыгали, "козлячих" фейлов тоже хватало

Опубліковано:
Обещали в Материке выделить место, не знаю, 2 недели назад еще и близко ничего не затевалось. Может планы изменились.

открывается 15.03 в материке, будет как раз семинар Бородач проводить.

crossfit-1503.jpg

• 5 тижнів потому...
Опубліковано:

Наш Киевский бородач не хуже! ( к тому же Антон - тренер у на в сл)

• 2 місяці потому...
Опубліковано:

Сьогодні був на Ярич фесті і дивився на славнозвісний кросфіт. Може шось я не так зрозумів, но спортсмени були як вареники слабінькі))

вправу яку мені випала честь побачити була слідуюча, 45кг штанга 1хв . Підняти над головою потрібно, будь як, толчок, ривок, просто жми без ніг. І відповідно опустити майже до землі.

підхід робиться так :

1ий 4 рази і до кінця хвилини відпочиваєш, з початком другої хвилини відповідно другий підхід починається

6 8 10 12 14

і так доки не встигнеш (здохнеш) за хвилину зробити.

Здорові парні 45кг ледве кидали, робили як правило всі так : закидали на груди і толчок.

45 кг)) ЇЇ можна просто жати там без всяких толчків хоть по 15 раз))

кароче не впєчєтлив мене зовсім кросфіт, можливо просто були слабкі атлети, але виглядали досить не погано ИМХО

п.с. я з друганом вирішили також зробити таку вправу у себе в залі, цікаво чи це дійсно так важко чи в чому падвох))

Опубліковано:
Показать

Наш Киевский бородач не хуже! ( к тому же Антон - тренер у на в сл)

Они же братья. Генетика йомайо, и конечно же годы упорных тренировок :)

Опубліковано:
п.с. я з друганом вирішили також зробити таку вправу у себе в залі, цікаво чи це дійсно так важко чи в чому падвох))

на какой минуте сдох победитель?

Опубліковано:
на какой минуте сдох победитель?

дохираа народу було, тому не дочекався поки всі виступлять. В першій четвірці помоєму 12 повторень зробив парень. Виходить:

1ий 4

2ий 6

3ий 8

4ий 10

5ий 12

Но там, яка ситуація, в першому підході 4 повтореня робляться за секунд 15 і виходить 45 на відпочинок, другий секунд 20 і 40 відпочинку, кароче після перших двох ніякого ше мега пульсу і задишки взагалі нема.

ШО мене здивувало, це те шо навіть в перших підходах атлети не дуже невпевнено толкали сраних 45кг.

Опубліковано:

Космонавт, ты уже попробовал сам сделать упражнение или все еще теоретизируешь ?

Давай свои результаты, теоретик ).

Хочу уточнить - повтором считается подъем с пола + выжимание над головой + опускание на пол ?, и так 4,6,8,... раз ? Если повтор именно такой, - то смотри, не обкакайсявместе с товарищем уже на 4-ой минуте ))).

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...