XXR XXX Опубліковано: 28 липня 2017 Опубліковано: 28 липня 2017 Ну нашел занятие по себе, так сказать обрел себя в спорте. Респект. Все лучше чем забить куй вообще. А он его и забил) ведь была цель, мечта . Пошли трудности и сдался тряпка, но он хотел быть чемпионом пох в чем видимо, по факту его резалты куета
OlegRO Опубліковано: 16 серпня 2017 Опубліковано: 16 серпня 2017 36 случаев порванной большой грудной за ОДНИ, БЛЕАТЬ, СОРЕВНОВАНИЯ!!!! Пруф, с видео и перечислением спортсменов https://thebarbellspin.com/functional-fitne...3-and-counting/ Это, извините меня, пиз//
Bilders Опубліковано: 20 квітня 2018 Опубліковано: 20 квітня 2018 Цікаво чому тема Crossfit не користується популярністю, серед форумчан?
Bilders Опубліковано: 20 квітня 2018 Опубліковано: 20 квітня 2018 Цікаво чому тема Crossfit не користується популярністю, серед форумчан? Мене Crossfit по правді зацепив. Да я розумію що це комерція, але як не як це цікаво. Чи є форумчани яким подобається Crossfit??? які тренуються...
$l@ventiy Опубліковано: 20 квітня 2018 Опубліковано: 20 квітня 2018 мені подобається, але далі, ніж перегляд роликів у ФБ поки не зайшов)) вже третій рік збираюсь в міжсезон трохи покроссфітити, та все ніяк не зберусь))
Veles Опубліковано: 20 квітня 2018 Опубліковано: 20 квітня 2018 Є кому і подобається,справа смаку..Але тут люди більше по м'язах спеціалізуються та ліфтингу)
Bilders Опубліковано: 20 квітня 2018 Опубліковано: 20 квітня 2018 мені подобається, але далі, ніж перегляд роликів у ФБ поки не зайшов)) вже третій рік збираюсь в міжсезон трохи покроссфітити, та все ніяк не зберусь)) По началу дійсно просто жах, але головне перейти ту грань, перетерпіти, а далі певно як наркотик...
$l@ventiy Опубліковано: 20 квітня 2018 Опубліковано: 20 квітня 2018 По началу дійсно просто жах, але головне перейти ту грань, перетерпіти, а далі певно як наркотик...нема там ніякого жаху, якщо с розумом тренуватись)
Bilders Опубліковано: 20 квітня 2018 Опубліковано: 20 квітня 2018 Є кому і подобається,справа смаку..Але тут люди більше по м'язах спеціалізуються та ліфтингу) Veles а в курсі, на чому тут більше спеціалізуються, але і CrossFitі без цего також ні як... Да звісно там є багато різноманітних заморочків і нюансів які не підсилу... але вони ж можуть підкоритися
Veles Опубліковано: 20 квітня 2018 Опубліковано: 20 квітня 2018 Ну то є натхнення займатися , то добре,я навіть пробував трохи щось таке гібридне,але ні,краще кач)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз