Перейти до публікації

Crossfit

81eg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Ну нашел занятие по себе, так сказать обрел себя в спорте. Респект. Все лучше чем забить куй вообще.

А он его и забил) ведь была цель, мечта . Пошли трудности и сдался тряпка, но он хотел быть чемпионом пох в чем видимо, по факту его резалты куета

• 3 тижні потому...
  • Відповіді 240
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

33

• Bund

17

• Outlawif

16

• Hvaran

15

Кращі автори в цій темі

• 81eg

81eg 33 публікації

• Bund

Bund 17 публікацій

• Outlawif

Outlawif 16 публікацій

• Hvaran

Hvaran 15 публікацій

Опубліковано:

36 случаев порванной большой грудной за ОДНИ, БЛЕАТЬ, СОРЕВНОВАНИЯ!!!!

Пруф, с видео и перечислением спортсменов

https://thebarbellspin.com/functional-fitne...3-and-counting/

Это, извините меня, пиз//

• 8 місяців потому...
Опубліковано:

Цікаво чому тема Crossfit не користується популярністю, серед форумчан?

Опубліковано:
Цікаво чому тема Crossfit не користується популярністю, серед форумчан?

Мене Crossfit по правді зацепив. Да я розумію що це комерція, але як не як це цікаво. Чи є форумчани яким подобається Crossfit??? які тренуються...

Опубліковано:

мені подобається, але далі, ніж перегляд роликів у ФБ поки не зайшов)) вже третій рік збираюсь в міжсезон трохи покроссфітити, та все ніяк не зберусь))

Опубліковано:

Є кому і подобається,справа смаку..Але тут люди більше по м'язах спеціалізуються та ліфтингу)

Опубліковано:
мені подобається, але далі, ніж перегляд роликів у ФБ поки не зайшов)) вже третій рік збираюсь в міжсезон трохи покроссфітити, та все ніяк не зберусь))

По началу дійсно просто жах, але головне перейти ту грань, перетерпіти, а далі певно як наркотик...

Опубліковано:
По началу дійсно просто жах, але головне перейти ту грань, перетерпіти, а далі певно як наркотик...
нема там ніякого жаху, якщо с розумом тренуватись)

Опубліковано:
Є кому і подобається,справа смаку..Але тут люди більше по м'язах спеціалізуються та ліфтингу)

Veles а в курсі, на чому тут більше спеціалізуються, але і CrossFitі без цего також ні як... Да звісно там є багато різноманітних заморочків і нюансів які не підсилу... але вони ж можуть підкоритися

Опубліковано:

Ну то є натхнення займатися , то добре,я навіть пробував трохи щось таке гібридне,але ні,краще кач)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...