Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Ну нашел занятие по себе, так сказать обрел себя в спорте. Респект. Все лучше чем забить куй вообще.

А он его и забил) ведь была цель, мечта . Пошли трудности и сдался тряпка, но он хотел быть чемпионом пох в чем видимо, по факту его резалты куета

• 3 недели спустя...
  • Ответов 240
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• 81eg

33

• Bund

17

• Outlawif

16

• Hvaran

15

Топ авторов темы

• 81eg

81eg 33 публикации

• Bund

Bund 17 публикаций

• Outlawif

Outlawif 16 публикаций

• Hvaran

Hvaran 15 публикаций

Опубликовано

36 случаев порванной большой грудной за ОДНИ, БЛЕАТЬ, СОРЕВНОВАНИЯ!!!!

Пруф, с видео и перечислением спортсменов

http://thebarbellspin.com/functional-fitne...3-and-counting/

Это, извините меня, пиз//

• 8 месяцев спустя...
Опубликовано

Цікаво чому тема Crossfit не користується популярністю, серед форумчан?

Опубликовано
Цікаво чому тема Crossfit не користується популярністю, серед форумчан?

Мене Crossfit по правді зацепив. Да я розумію що це комерція, але як не як це цікаво. Чи є форумчани яким подобається Crossfit??? які тренуються...

Опубликовано

мені подобається, але далі, ніж перегляд роликів у ФБ поки не зайшов)) вже третій рік збираюсь в міжсезон трохи покроссфітити, та все ніяк не зберусь))

Опубликовано

Є кому і подобається,справа смаку..Але тут люди більше по м'язах спеціалізуються та ліфтингу)

Опубликовано
мені подобається, але далі, ніж перегляд роликів у ФБ поки не зайшов)) вже третій рік збираюсь в міжсезон трохи покроссфітити, та все ніяк не зберусь))

По началу дійсно просто жах, але головне перейти ту грань, перетерпіти, а далі певно як наркотик...

Опубликовано
По началу дійсно просто жах, але головне перейти ту грань, перетерпіти, а далі певно як наркотик...
нема там ніякого жаху, якщо с розумом тренуватись)

Опубликовано
Є кому і подобається,справа смаку..Але тут люди більше по м'язах спеціалізуються та ліфтингу)

Veles а в курсі, на чому тут більше спеціалізуються, але і CrossFitі без цего також ні як... Да звісно там є багато різноманітних заморочків і нюансів які не підсилу... але вони ж можуть підкоритися

Опубликовано

Ну то є натхнення займатися , то добре,я навіть пробував трохи щось таке гібридне,але ні,краще кач)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...