XXR XXX Опубликовано 28 июля, 2017 Опубликовано 28 июля, 2017 Ну нашел занятие по себе, так сказать обрел себя в спорте. Респект. Все лучше чем забить куй вообще. А он его и забил) ведь была цель, мечта . Пошли трудности и сдался тряпка, но он хотел быть чемпионом пох в чем видимо, по факту его резалты куета
OlegRO Опубликовано 16 августа, 2017 Опубликовано 16 августа, 2017 36 случаев порванной большой грудной за ОДНИ, БЛЕАТЬ, СОРЕВНОВАНИЯ!!!! Пруф, с видео и перечислением спортсменов http://thebarbellspin.com/functional-fitne...3-and-counting/ Это, извините меня, пиз//
Bilders Опубликовано 20 апреля, 2018 Опубликовано 20 апреля, 2018 Цікаво чому тема Crossfit не користується популярністю, серед форумчан?
Bilders Опубликовано 20 апреля, 2018 Опубликовано 20 апреля, 2018 Цікаво чому тема Crossfit не користується популярністю, серед форумчан? Мене Crossfit по правді зацепив. Да я розумію що це комерція, але як не як це цікаво. Чи є форумчани яким подобається Crossfit??? які тренуються...
$l@ventiy Опубликовано 20 апреля, 2018 Опубликовано 20 апреля, 2018 мені подобається, але далі, ніж перегляд роликів у ФБ поки не зайшов)) вже третій рік збираюсь в міжсезон трохи покроссфітити, та все ніяк не зберусь))
Veles Опубликовано 20 апреля, 2018 Опубликовано 20 апреля, 2018 Є кому і подобається,справа смаку..Але тут люди більше по м'язах спеціалізуються та ліфтингу)
Bilders Опубликовано 20 апреля, 2018 Опубликовано 20 апреля, 2018 мені подобається, але далі, ніж перегляд роликів у ФБ поки не зайшов)) вже третій рік збираюсь в міжсезон трохи покроссфітити, та все ніяк не зберусь)) По началу дійсно просто жах, але головне перейти ту грань, перетерпіти, а далі певно як наркотик...
$l@ventiy Опубликовано 20 апреля, 2018 Опубликовано 20 апреля, 2018 По началу дійсно просто жах, але головне перейти ту грань, перетерпіти, а далі певно як наркотик...нема там ніякого жаху, якщо с розумом тренуватись)
Bilders Опубликовано 20 апреля, 2018 Опубликовано 20 апреля, 2018 Є кому і подобається,справа смаку..Але тут люди більше по м'язах спеціалізуються та ліфтингу) Veles а в курсі, на чому тут більше спеціалізуються, але і CrossFitі без цего також ні як... Да звісно там є багато різноманітних заморочків і нюансів які не підсилу... але вони ж можуть підкоритися
Veles Опубликовано 20 апреля, 2018 Опубликовано 20 апреля, 2018 Ну то є натхнення займатися , то добре,я навіть пробував трохи щось таке гібридне,але ні,краще кач)
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти