Перейти до публікації

Единоборства и кач

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Hvaran, конечно, погорячился с мягким знаком в слове "кач" ))

• 5 місяців потому...
  • Відповіді 66
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Hvaran

21

• Gector

12

• 81eg

8

• Bund

4

Кращі автори в цій темі

• Hvaran

Hvaran 21 публікація

• Gector

Gector 12 публікацій

• 81eg

81eg 8 публікацій

• Bund

Bund 4 публікації

Опубліковано:

Цікавить доцільність тренажерного залу 1 раз в тиждень на фулбоді. Займаюсь муай тай в понеділок-середу-пятницю, але хотів би перейти в вагову категорію повище. Сам ектоморф.

Опубліковано:

Так а чем тебе доп расход калорий поможет набрать? Ешь больше и все

Опубліковано:
Так а чем тебе доп расход калорий поможет набрать? Ешь больше и все

Ну незнаю, якщо просто займатись як займався і їсти більше, то м'язи на виростуть? Там більше тренування на витривалість і швидкість думаю от чи буде цього достатньо. Немає базових вправ з вільними вагами

Опубліковано:
1 раз в тиждень на фулбоді.
если с отягощениями 70-85% от MAX не занимался ранее,

то рост мышц будет месяца 2-4, при достаточном питании и отдыхе

Опубліковано:
Цікавить доцільність тренажерного залу 1 раз в тиждень на фулбоді. Займаюсь муай тай в понеділок-середу-пятницю, але хотів би перейти в вагову категорію повище. Сам ектоморф.

Становую и ее разновидности делай. Рывковую тягу, толчковую, покрышку кантуй.

• 4 місяці потому...
Опубліковано:

Всім привіт ще раз.Я прислухався до поради Kito. Це принесло супер результат. :connie_pizza-1: Я добрав вагу (5кг за перший місяць) за рахунок лише тренувань муайтай + звірячої дієти + креатину + проту. На наступний місяць продовжив в тому ж дусі, але вже без креатину - результату не отримав. Ще через місяць повторив курс креатину - зростання в масі все одно не отримав. Мабуть організм вже адаптувався до типового тренування для бійців. І за існуючої програми набрати більше вже не вийде.

На даний момент в моєму залі єдиноборств є зона з штангою, лавкою для жиму лежачи і ще якийсь тренажер. У мене виникла ідея отримати з цього певний зиск :to_pick_ones_nose_eat: Тому хочу додати трохи заліза вкінці тренування, тим паче в залі воно є, нікуди ходити не потрібно. Ну от допустимо сьогодні я треную удари ногами, роблю до біса присідань з вистрибуваннями, а після закінчення треньки ще присідаю зі штангою, це буде нормально? Чи навпаки в той день коли ноги завантажились аеробними навантаженнями варто робити , наприклад, жим лежачи? Хотілось би дізнатись яку небудь програму, яка б дозволила мені отримати додаткове незвичне навантаження. Я так розумію це може бути одна з трьох базових вправ одразу після трені.

Допустимо так:

понеділок - акцент на удари руками, віджимання - після цього 2 підходи жим лежачи по 6-10 повторів.

середа - акцент на удари ногами - після цього 2 підходи на присідання

п'ятниця - комбінації руки ноги + станова

Що думаєте про це??? Що би робили Ви в даному випадку щоб набрати масу?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...