andreyyy Опубліковано: 4 січня 2016 Опубліковано: 4 січня 2016 Hvaran, конечно, погорячился с мягким знаком в слове "кач" ))
basil Опубліковано: 2 липня 2016 Опубліковано: 2 липня 2016 Цікавить доцільність тренажерного залу 1 раз в тиждень на фулбоді. Займаюсь муай тай в понеділок-середу-пятницю, але хотів би перейти в вагову категорію повище. Сам ектоморф.
Kito Опубліковано: 2 липня 2016 Опубліковано: 2 липня 2016 Так а чем тебе доп расход калорий поможет набрать? Ешь больше и все
basil Опубліковано: 2 липня 2016 Опубліковано: 2 липня 2016 Так а чем тебе доп расход калорий поможет набрать? Ешь больше и все Ну незнаю, якщо просто займатись як займався і їсти більше, то м'язи на виростуть? Там більше тренування на витривалість і швидкість думаю от чи буде цього достатньо. Немає базових вправ з вільними вагами
OlegRO Опубліковано: 2 липня 2016 Опубліковано: 2 липня 2016 1 раз в тиждень на фулбоді. если с отягощениями 70-85% от MAX не занимался ранее, то рост мышц будет месяца 2-4, при достаточном питании и отдыхе
81eg Опубліковано: 3 липня 2016 Опубліковано: 3 липня 2016 Цікавить доцільність тренажерного залу 1 раз в тиждень на фулбоді. Займаюсь муай тай в понеділок-середу-пятницю, але хотів би перейти в вагову категорію повище. Сам ектоморф. Становую и ее разновидности делай. Рывковую тягу, толчковую, покрышку кантуй.
basil Опубліковано: 12 листопада 2016 Опубліковано: 12 листопада 2016 Всім привіт ще раз.Я прислухався до поради Kito. Це принесло супер результат. :connie_pizza-1: Я добрав вагу (5кг за перший місяць) за рахунок лише тренувань муайтай + звірячої дієти + креатину + проту. На наступний місяць продовжив в тому ж дусі, але вже без креатину - результату не отримав. Ще через місяць повторив курс креатину - зростання в масі все одно не отримав. Мабуть організм вже адаптувався до типового тренування для бійців. І за існуючої програми набрати більше вже не вийде. На даний момент в моєму залі єдиноборств є зона з штангою, лавкою для жиму лежачи і ще якийсь тренажер. У мене виникла ідея отримати з цього певний зиск :to_pick_ones_nose_eat: Тому хочу додати трохи заліза вкінці тренування, тим паче в залі воно є, нікуди ходити не потрібно. Ну от допустимо сьогодні я треную удари ногами, роблю до біса присідань з вистрибуваннями, а після закінчення треньки ще присідаю зі штангою, це буде нормально? Чи навпаки в той день коли ноги завантажились аеробними навантаженнями варто робити , наприклад, жим лежачи? Хотілось би дізнатись яку небудь програму, яка б дозволила мені отримати додаткове незвичне навантаження. Я так розумію це може бути одна з трьох базових вправ одразу після трені. Допустимо так: понеділок - акцент на удари руками, віджимання - після цього 2 підходи жим лежачи по 6-10 повторів. середа - акцент на удари ногами - після цього 2 підходи на присідання п'ятниця - комбінації руки ноги + станова Що думаєте про це??? Що би робили Ви в даному випадку щоб набрати масу?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз