Bund Опубліковано: 13 серпня 2012 Опубліковано: 13 серпня 2012 почти везде одинаковые цены, разовое стоит от 50 до 75 грн, кроме элитных вариантов. цены на абонементы могут отличаться, но нигде не получится дешевле, чем 30-40 грн за посещение. надо выбирать, куда удобнее ездить. в каком районе живешь? Я взагалі живу в Ірпені. Підходить Святошин, Академ, Оболонь. Бажано неподалік від метро. Щоб вранці можна було покупатися і на роботу. Працюю в самісінькому центрі. Левый берег на сколько я помню Правий.
Cardopusher Опубліковано: 13 серпня 2012 Опубліковано: 13 серпня 2012 хороший городок)) Мы когда то у вас в СОФИТЕ делали вечеринки небольшие)
sal Опубліковано: 13 серпня 2012 Автор Опубліковано: 13 серпня 2012 Я взагалі живу в Ірпені. Підходить Святошин, Академ, Оболонь. Бажано неподалік від метро. Щоб вранці можна було покупатися і на роботу. Працюю в самісінькому центрі. попробуй ЦСКА, может. в километре от вокзала примерно.
yobilovus Опубліковано: 13 серпня 2012 Опубліковано: 13 серпня 2012 до речі - частенько буваю в Ірпені ))) ти де там живеш? по суботах можеш в відкритий на ДБК ходити - там де Жека тренер )))
sal Опубліковано: 13 серпня 2012 Автор Опубліковано: 13 серпня 2012 сейчас там шикарно. пошли дожди и сегодня в самое популярное время вместе со мной было еще 2 тела на бассейн.
Ark Опубліковано: 13 серпня 2012 Опубліковано: 13 серпня 2012 ти де там живеш? не говори ему, а то проберется к тебе в дом, и съест всю твою еду!)))
Bund Опубліковано: 14 серпня 2012 Опубліковано: 14 серпня 2012 попробуй ЦСКА, может. в километре от вокзала примерно. Якось не альо, якщо чесно. до речі - частенько буваю в Ірпені ))) ти де там живеш? по суботах можеш в відкритий на ДБК ходити - там де Жека тренер ))) А поблизу метро щось є? А то я не автомобіліст. Мєбєлька.
Bund Опубліковано: 14 серпня 2012 Опубліковано: 14 серпня 2012 по суботах можеш в відкритий на ДБК ходити - там де Жека тренер ))) Субота це добре. Але в цей день я вожу старшого сина на джиу-джитсу. Ну а неділю за собою залишила жінка. :bk:
yobilovus Опубліковано: 14 серпня 2012 Опубліковано: 14 серпня 2012 Субота це добре. Але в цей день я вожу старшого сина на джиу-джитсу. Ну а неділю за собою залишила жінка. :bk: з самого ранку по вечорам вони до 23 працюють здається а от без машини - да, складновато буде до ірпеня (бакуніна 2 - адреса)
and1 Опубліковано: 14 серпня 2012 Опубліковано: 14 серпня 2012 На горького спортлайф с бассейном )А так что б возле метро то ниодного бассейна не припомню .На КПИ есть но там с 10.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз