sal Опубліковано: 2 листопада 2012 Автор Опубліковано: 2 листопада 2012 сейчас с плаванием вообще жопа ((( ПО вечерам в бассейне народу - писец, не плавание, а "общая ванна с незнакомыми людьми". То об кого-нить стукнешься, то об тебя кто-то. Да еще и детские группы на поток поставили, под них треть бассейна постоянно выделены. Короче так, чисто покупаться иногда, чтобы не забывать вообще, как оно а другой бассейн поискать? вот тут https://www.swimming-pool.vitava.com.ua/zaporozhye как минимум три штуки нормальных вижу.
Outlawif Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Я вот велик кручу почти по полчаса 5-6 раз в неделю. Уже 101. Так что набор вполне реален ) Разве что совместить и зал и бассейн - это тяжело.
yobilovus Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Юра, перенес бы и предыдущие посты с пометкой "перенесено из ***" с радостью отмечаю, что ну наконец-то местная общественность начала откупать все плюсы плавания ) а так? )
sal Опубліковано: 2 листопада 2012 Автор Опубліковано: 2 листопада 2012 а так? ) та ну не гони )) верни, как было - шо за пафос? )
Jus Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 а другой бассейн поискать? вот тут https://www.swimming-pool.vitava.com.ua/zaporozhye как минимум три штуки нормальных вижу. я щаз в самый большой хожу, в остальных к зиме ситуация ничем не лучше это раз, а во-вторых туда нужно туеву хучу справок, нет на их получение ни времени, ни желания это время так бездарно тратить
Cardopusher Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 я с помощью этой темы уверенней начал плавать) до этого 50м на рывке с трудом)+ на спине не умел держаться . сейчас 200м без отдыха смогу.
yobilovus Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 був в суботу у Львові, заїхав в басейн (новий відкрився, точніше старий відремонтували): відкритий басейн 50 м. на 10 доріжок ціна: 25 разово, 250 грн. абонемент на 10 занять діти - 10 грн. ШАРА для порівняння в Києві (25 м. на шість доріжок), куди я ходжу - 70 грн. і 500 грн. на 12 відвідувань проплив 400 метрів - дистанція дається в знаки після 25, 50 було спочатку дуже кльово, а на останніх метрах - повний завал - я вже хотів кричати - кидайде круг )))
sal Опубліковано: 5 листопада 2012 Автор Опубліковано: 5 листопада 2012 проплив 400 метрів - дистанція дається в знаки після 25, 50 було спочатку дуже кльово, а на останніх метрах - повний завал - я вже хотів кричати - кидайде круг ))) без остановок хоть?
yobilovus Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 без остановок хоть? невеликі - подих перевести та й все ))
Ark Опубліковано: 5 листопада 2012 Опубліковано: 5 листопада 2012 (змінено) да ёпт, бросай ты уже курить! Змінено 5 листопада 2012 користувачем Ark
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз