Bund Опубликовано 23 марта, 2012 Автор Опубликовано 23 марта, 2012 Нарив фото цього КСБ. Якщо навіть є мінімальний обсяг, то можемо скомпонуватися і вибрати необхідний обсяг. Суперово, якщо ти, vlad, звідти.
Cell Опубликовано 23 марта, 2012 Опубликовано 23 марта, 2012 (изменено) Нарив фото цього КСБ. Якщо навіть є мінімальний обсяг, то можемо скомпонуватися і вибрати необхідний обсяг. Суперово, якщо ти, vlad, звідти. Взнавай, взнавай. Думаю буде цікаво! Цікаво, яка вага цього відра з пртом? Изменено 23 марта, 2012 пользователем Cell
vlad_leo Опубликовано 23 марта, 2012 Опубликовано 23 марта, 2012 якшо шо. то я туди поїду і куплю. і потім всім бажаючим розішлю...
Bund Опубликовано 23 марта, 2012 Автор Опубликовано 23 марта, 2012 Доречі, здається кос його і продає.
81eg Опубликовано 23 марта, 2012 Опубликовано 23 марта, 2012 якшо шо. то я туди поїду і куплю. і потім всім бажаючим розішлю... Вован мы в кентах).
Bund Опубликовано 23 марта, 2012 Автор Опубликовано 23 марта, 2012 якшо шо. то я туди поїду і куплю. і потім всім бажаючим розішлю... Це було би здорово. Ми тобі за роботу трохи від ціни виробника докинули. Аби інтерес у тебе був.
kosss77 Опубликовано 23 марта, 2012 Опубликовано 23 марта, 2012 Нарив фото цього КСБ. Якщо навіть є мінімальний обсяг, то можемо скомпонуватися і вибрати необхідний обсяг. Суперово, якщо ти, vlad, звідти. Такой в магазинах по 130 продают... это ведро 1 кг..
Redixin Опубликовано 23 марта, 2012 Опубликовано 23 марта, 2012 ну так надо сначала на пробу взять , сделвать анализ и всё такое... и там уже будет видно дальше...
Bund Опубликовано 23 марта, 2012 Автор Опубликовано 23 марта, 2012 В яких магазинах? Я такого ніде не бачив.
Bilders Опубликовано 23 марта, 2012 Опубликовано 23 марта, 2012 Да, забутий всіма старий продукт, можна так сказати, ним у же пів України торгує, один в одного купують і перепродають роблячи з 40% - 80%, ну це я так мислі в слух, свій час його Костя розпочинав розкручувати не тільки у нас на форумі, також стикався з оголошенням від Дениса Осадчого, чи як там його, просто незрозуміла картинка стосовно нього цінова політика дуже плавуча, принаймні так було. При спілкуванні з деякими людьми з даного підприємства, кажу мол чому б Вам шановні не розпочати фасувати в відра даний продукт, от і на Дійшло комусь що дійсно оправдано…. Но боюсь даний продукт не без гріха.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти