Перейти к содержанию

КСБ від ТОВ «БУЧАЦЬКИЙ СИРЗАВОД»

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Я думаю що нам би більше про даний продукт розповів би kosss77 по скільки він сто процентів в теме.

• Ответов 591
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Cell

42

• vlad_leo

39

• alex211284

28

• dj_doom

24

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)
Да, забутий всіма старий продукт, можна так сказати, ним у же пів України торгує, один в одного купують і перепродають роблячи з 40% - 80%, ну це я так мислі в слух, свій час його Костя розпочинав розкручувати не тільки у нас на форумі, також стикався з оголошенням від Дениса Осадчого, чи як там його, просто незрозуміла картинка стосовно нього цінова політика дуже плавуча, принаймні так було. При спілкуванні з деякими людьми з даного підприємства, кажу мол чому б Вам шановні не розпочати фасувати в відра даний продукт, от і на Дійшло комусь що дійсно оправдано…. Но боюсь даний продукт не без гріха.

в чем грех?? 30% белка вместо заявленых? :Cherna_04:

Изменено пользователем Vladik
Опубликовано
Я думаю що нам би більше про даний продукт розповів би kosss77 по скільки він сто процентів в теме.

Что именно интересует? спрашивайте)

Опубликовано
в чем грех?? 30% белка вместо заявленых? :Cherna_04:

В нашому менталітеті. Вироблено в Україні., Головне продати а не важно що по скільки, ніхто ні за що не відповідає, і нікому нічого не докажиш.

Опубликовано

Посоветую только в харькове не покупайте) лучше сразу с завода... а то некоторые купили в харькове а там не 70 а 48% белка

Опубликовано
Посоветую только в харькове не покупайте) лучше сразу с завода... а то некоторые купили в харькове а там не 70 а 48% белка

kosss77-зачот 100% от вам і мінталітет.

Опубликовано
kosss77-зачот 100% от вам і мінталітет.

Та так это же не завод наипал... завод делает и 40% и 60 и 70...

Опубликовано
Та так это же не завод наипал... завод делает и 40% и 60 и 70...

Ну от, а коли є і 40% і 60% і 70% на кого надіятись що там саме те що на етикетці. Тільки на совість, а вона у нас не без гріхів, « я стосовно того що твориться на виробництві того чи Іїного підприємства»

Опубликовано (изменено)
ща ктото бегом ломанёт насчет эксклюзива договариваться...

хорошо что Огюстен в отпуске, он вроде самый шустрый )))

мне название нравится. готовый бренд "бучацкий протеин" ))

Навряд, тому що Він про даний продукт тай завод давно знає і за весь час «дане чудо» так і не появилось у нього в продажі. Він – просто відповідально, як на мене, відноситься до своєї справи.

Изменено пользователем Віlders
Опубликовано

Отримав відповідь.

Доброго дня!Та ми працюємо з фізичними особами. Фасовка КСБ у крафт мішки

6,7 або 8 кг, також у відрах по 1 кг. Доставка в залежності від обсягу

покупки та регіону. 097-747-33-55. Дякую

Так що можна замовляти.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...