Bilders Опубліковано: 23 березня 2012 Опубліковано: 23 березня 2012 Я думаю що нам би більше про даний продукт розповів би kosss77 по скільки він сто процентів в теме.
Vladik Опубліковано: 23 березня 2012 Опубліковано: 23 березня 2012 (змінено) Да, забутий всіма старий продукт, можна так сказати, ним у же пів України торгує, один в одного купують і перепродають роблячи з 40% - 80%, ну це я так мислі в слух, свій час його Костя розпочинав розкручувати не тільки у нас на форумі, також стикався з оголошенням від Дениса Осадчого, чи як там його, просто незрозуміла картинка стосовно нього цінова політика дуже плавуча, принаймні так було. При спілкуванні з деякими людьми з даного підприємства, кажу мол чому б Вам шановні не розпочати фасувати в відра даний продукт, от і на Дійшло комусь що дійсно оправдано…. Но боюсь даний продукт не без гріха. в чем грех?? 30% белка вместо заявленых? :Cherna_04: Змінено 23 березня 2012 користувачем Vladik
kosss77 Опубліковано: 23 березня 2012 Опубліковано: 23 березня 2012 Я думаю що нам би більше про даний продукт розповів би kosss77 по скільки він сто процентів в теме. Что именно интересует? спрашивайте)
Bilders Опубліковано: 23 березня 2012 Опубліковано: 23 березня 2012 в чем грех?? 30% белка вместо заявленых? :Cherna_04: В нашому менталітеті. Вироблено в Україні., Головне продати а не важно що по скільки, ніхто ні за що не відповідає, і нікому нічого не докажиш.
kosss77 Опубліковано: 23 березня 2012 Опубліковано: 23 березня 2012 Посоветую только в харькове не покупайте) лучше сразу с завода... а то некоторые купили в харькове а там не 70 а 48% белка
Bilders Опубліковано: 23 березня 2012 Опубліковано: 23 березня 2012 Посоветую только в харькове не покупайте) лучше сразу с завода... а то некоторые купили в харькове а там не 70 а 48% белка kosss77-зачот 100% от вам і мінталітет.
kosss77 Опубліковано: 23 березня 2012 Опубліковано: 23 березня 2012 kosss77-зачот 100% от вам і мінталітет. Та так это же не завод наипал... завод делает и 40% и 60 и 70...
Bilders Опубліковано: 23 березня 2012 Опубліковано: 23 березня 2012 Та так это же не завод наипал... завод делает и 40% и 60 и 70... Ну от, а коли є і 40% і 60% і 70% на кого надіятись що там саме те що на етикетці. Тільки на совість, а вона у нас не без гріхів, « я стосовно того що твориться на виробництві того чи Іїного підприємства»
Bilders Опубліковано: 23 березня 2012 Опубліковано: 23 березня 2012 (змінено) ща ктото бегом ломанёт насчет эксклюзива договариваться... хорошо что Огюстен в отпуске, он вроде самый шустрый ))) мне название нравится. готовый бренд "бучацкий протеин" )) Навряд, тому що Він про даний продукт тай завод давно знає і за весь час «дане чудо» так і не появилось у нього в продажі. Він – просто відповідально, як на мене, відноситься до своєї справи. Змінено 23 березня 2012 користувачем Віlders
Bund Опубліковано: 23 березня 2012 Автор Опубліковано: 23 березня 2012 Отримав відповідь. Доброго дня!Та ми працюємо з фізичними особами. Фасовка КСБ у крафт мішки 6,7 або 8 кг, також у відрах по 1 кг. Доставка в залежності від обсягу покупки та регіону. 097-747-33-55. Дякую Так що можна замовляти.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз