Cell Опубліковано: 5 вересня 2014 Опубліковано: 5 вересня 2014 Примерно 4-5литров 1 кг. Ложку лучше использовать металлическую, к пластмассовой липнет как магнит.
Barma11ey Опубліковано: 7 вересня 2014 Опубліковано: 7 вересня 2014 Примерно 4-5литров 1 кг. Ложку лучше использовать металлическую, к пластмассовой липнет как магнит. Со сколько примерно нужно в шейкер 750Мл засыпать?
neironus Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 Кто связывался с заводом последние 2-е недели? Чёт меня игнорят((
rampage Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 Кто связывался с заводом последние 2-е недели? Чёт меня игнорят(( на форуме возьми. 10грн думаю не сделают погоды
neironus Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 на форуме возьми. 10грн думаю не сделают погоды Кого порекомендуете?
Cell Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 Если в таре (в банке), могу предложить за 140. Последняя партия вродь не плохая...
Cell Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 Со сколько примерно нужно в шейкер 750Мл засыпать? 3-4 столовых ложки с хорошей горкой. Размешивается очень хорошо и быстро.
flexdance Опубліковано: 13 вересня 2014 Опубліковано: 13 вересня 2014 А я не буду рекомендовать этот КСБ. На анализ я его правда не сдавал, но после размешивания, черный мусор на дне шейкера меня смутил мягко говоря. Не буду кричать, что КСБ говно и т.д., но чистота технологии производства под сомнением. Хотя с текущими доходами, при такой-то цене брал бы и не пищал бы(при определенном качестве продукта)
ironlik Опубліковано: 28 жовтня 2014 Опубліковано: 28 жовтня 2014 Апну тему. Перепитував завод за ціни, мін.партію і доставку (через email) Відповіли: Добрий день! Фасовка КСБ (протеїн) у крафт мішки 7 та 8 кг (ціна 110 грн/кг), та у банки по 1 кг (ціна 120 грн/кг).Продаж від 2 кг. Ми сформуємо Вам рахунок і вишлемо по електроні пошті, після оплати ми передаємо через Нову пошту!Відправка на наступний день після зарахування коштів на рахунок заводу. Для сформування рахунку нам потрібно: - прізвище та ім'я платника рахунку; - адресу доставки через Нову пошту; - номер мобільного телефону. По ходу заказати можна через їх email: buchach_cheese@meta.ua Не розумію який прикол замовляти на стороні (вк і т.д.), якщо можна дешевше замовити прямо з заводу (і надійніше). Напевно народ просто не в курсі. Візьму на пробу мішок 7 кг. Навіть якщо якість не айс, по ціні конкурентів навіть на горизонті не видно Пізніше відпишу як пішло…
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз