Перейти до публікації

КСБ від ТОВ «БУЧАЦЬКИЙ СИРЗАВОД»

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

В экстре прот немного другой, молочный.

Да и как известно, проверка кипятком не может гарантировать точность проверки.

Некоторый прот вовсе не сворачивается.

• Відповіді 591
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Cell

42

• vlad_leo

39

• alex211284

28

• dj_doom

24

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Сделать бы полный анализ по БЖУ чтоб понимать сколько реально там чего, привлекает цена тем более курс растет, цена импорта соответственно.. Но и не хочется жирами грузиться, и так еле-еле согнал:) Готов поучаствовать (скинуться на анализ, образец и т.п.)

Опубліковано:

У Бучача есть минус. Партии могут отличаться одна от другой, даже по вкусу и запаху. Думаю по содержанию тоже.

Опубліковано:

Кто-то покупал сначала килограммовые ведра, а потом в мешке ? Визуально одно и то же ?

Опубліковано:

Сглазили. с 7ноября отправил заказ на завод, до сих пор не связались. Звонил на все телефоны- никто не отвечает, в браузере вообще ссылку внесли в перечень опасных сайтов :ireful2:

Опубліковано:
Сглазили. с 7ноября отправил заказ на завод, до сих пор не связались. Звонил на все телефоны- никто не отвечает, в браузере вообще ссылку внесли в перечень опасных сайтов :ireful2:

Вони працюють тільки з тими форумчанами, у яких репутація не менше 15. Всіх інших ігнорять. Я накинув тобі до 15, пробуй зв’язатися з ними тепер…

Якщо відкласти жарти в сторону. То отримав сьогодні мішок 7кг. Здоровий такий мішок як на цю вагу. Як вже писали, то це прот повіртяний і об’ємний. На рахунок прийому, то все норм, нарікань немаю. Є присмак сиру. Перевірити % білка можливості немаю.

Порадувала свіжість продукту. Прот відправили 5/11. Дата виготовлення вказана 2/11. Але дата написана від руки, хз на скільки можна вірити. Тим більше 2/11 видає на неділю. Я шось думав, що заводи в неділю не виробляють нічого :-/

Добавлю трохи фоток:

DSC_1155.jpg DSC_1156.jpg DSC_1157.jpg

Також взяв знайомому пару банок по 1 кг. Банки за розміром приблизно такі, як 2.27кг Optimum Gold :)

Опубліковано:
Если нужен качественный протеин (НАПРЯМУЮ ОТ ЗАВОДА не мешаный) пиши в личку и добавляйся! сывороточный протеин - 140 грн/кг!!!!

Я так розумію мова йде про Бучач КСБ. Навіщо купляти в невідомої особи, новачка на форумі, якщо можна взяти самому з заводу по дешевшій ціні та з банкою?

P.S. Dmitrol вже зміг сам замовити.

Что значить "не мешаный" ?

Напевно мається наувазі не змішаний з сухим молоком або мальтою :)

Народ, щоб уникнути ігнору та лишніх розмов, пишіть на завод листа зразу в стилі:

Сформуйте рахунок на 2 банки КСБ 70 по 1кг

На ім’я Іванов Іван Іванович

Адреса: Нова Пошта, Місто, склад

Телефон: 0123456789

Опубліковано:

Нах он нужен такого качества??? Еще раз не взял бы даже бесплатно...ничего хуже из ксб пробовать не доводилось...

Опубліковано:
Нах он нужен такого качества??? Еще раз не взял бы даже бесплатно...ничего хуже из ксб пробовать не доводилось...

Что-то подобное слышал от знакомого в зале вчера. Все таки лучше чуток переплатить.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...