Cell Опубліковано: 9 листопада 2014 Опубліковано: 9 листопада 2014 В экстре прот немного другой, молочный. Да и как известно, проверка кипятком не может гарантировать точность проверки. Некоторый прот вовсе не сворачивается.
Рус Опубліковано: 9 листопада 2014 Опубліковано: 9 листопада 2014 Сделать бы полный анализ по БЖУ чтоб понимать сколько реально там чего, привлекает цена тем более курс растет, цена импорта соответственно.. Но и не хочется жирами грузиться, и так еле-еле согнал:) Готов поучаствовать (скинуться на анализ, образец и т.п.)
Cell Опубліковано: 9 листопада 2014 Опубліковано: 9 листопада 2014 У Бучача есть минус. Партии могут отличаться одна от другой, даже по вкусу и запаху. Думаю по содержанию тоже.
Axwell Опубліковано: 9 листопада 2014 Опубліковано: 9 листопада 2014 Кто-то покупал сначала килограммовые ведра, а потом в мешке ? Визуально одно и то же ?
Dmitrol Опубліковано: 12 листопада 2014 Опубліковано: 12 листопада 2014 Сглазили. с 7ноября отправил заказ на завод, до сих пор не связались. Звонил на все телефоны- никто не отвечает, в браузере вообще ссылку внесли в перечень опасных сайтов :ireful2:
ironlik Опубліковано: 12 листопада 2014 Опубліковано: 12 листопада 2014 Сглазили. с 7ноября отправил заказ на завод, до сих пор не связались. Звонил на все телефоны- никто не отвечает, в браузере вообще ссылку внесли в перечень опасных сайтов :ireful2: Вони працюють тільки з тими форумчанами, у яких репутація не менше 15. Всіх інших ігнорять. Я накинув тобі до 15, пробуй зв’язатися з ними тепер… Якщо відкласти жарти в сторону. То отримав сьогодні мішок 7кг. Здоровий такий мішок як на цю вагу. Як вже писали, то це прот повіртяний і об’ємний. На рахунок прийому, то все норм, нарікань немаю. Є присмак сиру. Перевірити % білка можливості немаю. Порадувала свіжість продукту. Прот відправили 5/11. Дата виготовлення вказана 2/11. Але дата написана від руки, хз на скільки можна вірити. Тим більше 2/11 видає на неділю. Я шось думав, що заводи в неділю не виробляють нічого :-/ Добавлю трохи фоток: Також взяв знайомому пару банок по 1 кг. Банки за розміром приблизно такі, як 2.27кг Optimum Gold :)
ironlik Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 Если нужен качественный протеин (НАПРЯМУЮ ОТ ЗАВОДА не мешаный) пиши в личку и добавляйся! сывороточный протеин - 140 грн/кг!!!! Я так розумію мова йде про Бучач КСБ. Навіщо купляти в невідомої особи, новачка на форумі, якщо можна взяти самому з заводу по дешевшій ціні та з банкою? P.S. Dmitrol вже зміг сам замовити. Что значить "не мешаный" ? Напевно мається наувазі не змішаний з сухим молоком або мальтою :) Народ, щоб уникнути ігнору та лишніх розмов, пишіть на завод листа зразу в стилі: Сформуйте рахунок на 2 банки КСБ 70 по 1кг На ім’я Іванов Іван Іванович Адреса: Нова Пошта, Місто, склад Телефон: 0123456789
Рус Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 Нах он нужен такого качества??? Еще раз не взял бы даже бесплатно...ничего хуже из ксб пробовать не доводилось...
Axwell Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 Нах он нужен такого качества??? Еще раз не взял бы даже бесплатно...ничего хуже из ксб пробовать не доводилось... Что-то подобное слышал от знакомого в зале вчера. Все таки лучше чуток переплатить.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз