ironlik Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 Нах он нужен такого качества??? А що конкретно ти можеш сказати про його якість? В особливості цікавлять лабораторні аналізи на % білка (не 2-річної давності). ничего хуже из ксб пробовать не доводилось... "Хуже" по яким признакам? Смаковим? Розчинним? За смак можу сказати, що КСБ як КСБ, є невеликий присмак сиру. Мені на це пох. В блендері розчиняється ідеально :) Взагалі-то це все не має значення. Значення має % білка, але я підозрюю що тобі воно невідоме.
Cell Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 И мне интересно, по каким признакам плохое качество? Здается мне Рус его в глаза не видел...
ironlik Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 Та ні, він бачив, і викладав навіть фотки з тестом на згортання в кип’ятку пару сторінок назад. Раніше з його слів навпаки можна було дійти висновку, що прот нормальний :)
Cell Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 Тоді чому не сподобався? Може смак не сподобався? Мені давав куштувати товариш, з залу, як робить Бучач, - смакота. Краще ніж багато брендових. Какао + трохи цукру, тільки пропорцій не запам"ятав.
Пропионатычь Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 А кто его на форуме продает??
Рус Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 Вкус для меня далеко не на первом месте, да и вкус как вкус, дело не в этом. Как писал ранее очень напрягает содержание жира в продукте, сколько ж его должно быть в составе чтоб так смазывать стенки шейкера?? Страшно подумать. Все что я ранее пробовал ничего похожего не давало, сполоснул шейкер водой и все, а от бучачи надо реально отмывать с мылом... Да и нафиг лишний жир организму? Даёш БЕЛОК:)!!! :bg:
Cell Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 Вродь 3,5% жирка. А обычное молоко, в шейкере, не дает на стенках такой жир?
Рус Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 Нет, ни молоко, ни закваска так не смазывает, из-за чего и кипишую. Просто я с огромным трудом избавил свою тушку от жира, контролирую содержание жиров в пище, а тут такой нежданчик - чуть ли не масло в шейкере(пенка которая часами не оседает, пипец жирная на ощупь), очень расстроило. Открыл вторую банку - то же самое (дата 01.11.14 и 02.11.14)
ironlik Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 А кто его на форуме продает?? Та вроді ніхто. Який зміст, якщо можна прямо з заводу купити. Как писал ранее очень напрягает содержание жира в продукте, сколько ж его должно быть в составе чтоб так смазывать стенки шейкера?? Страшно подумать. Все что я ранее пробовал ничего похожего не давало, сполоснул шейкер водой и все, а от бучачи надо реально отмывать с мылом... Да и нафиг лишний жир организму? Даёш БЕЛОК:)!!! :bg: Дивно, може з партією не повезло :-/ Хоча в мене тоже дата 02.11.14 і нема ніякого жиру на стінках блендера/шейкера.
Cell Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 В мене також смальцю немає... Остання партія 10.11
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз