Перейти до публікації

КСБ від ТОВ «БУЧАЦЬКИЙ СИРЗАВОД»

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Нах он нужен такого качества???

А що конкретно ти можеш сказати про його якість? В особливості цікавлять лабораторні аналізи на % білка (не 2-річної давності).

ничего хуже из ксб пробовать не доводилось...

"Хуже" по яким признакам? Смаковим? Розчинним?

За смак можу сказати, що КСБ як КСБ, є невеликий присмак сиру. Мені на це пох.

В блендері розчиняється ідеально :)

Взагалі-то це все не має значення. Значення має % білка, але я підозрюю що тобі воно невідоме.

• Відповіді 591
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Cell

42

• vlad_leo

39

• alex211284

28

• dj_doom

24

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

И мне интересно, по каким признакам плохое качество?

Здается мне Рус его в глаза не видел...

Опубліковано:

Та ні, він бачив, і викладав навіть фотки з тестом на згортання в кип’ятку пару сторінок назад. Раніше з його слів навпаки можна було дійти висновку, що прот нормальний :)

Опубліковано:

Тоді чому не сподобався? Може смак не сподобався?

Мені давав куштувати товариш, з залу, як робить Бучач, - смакота. Краще ніж багато брендових. Какао + трохи цукру, тільки пропорцій не запам"ятав.

Опубліковано:

А кто его на форуме продает??

Опубліковано:

Вкус для меня далеко не на первом месте, да и вкус как вкус, дело не в этом. Как писал ранее очень напрягает содержание жира в продукте, сколько ж его должно быть в составе чтоб так смазывать стенки шейкера?? Страшно подумать. Все что я ранее пробовал ничего похожего не давало, сполоснул шейкер водой и все, а от бучачи надо реально отмывать с мылом... Да и нафиг лишний жир организму? Даёш БЕЛОК:)!!! :bg:

Опубліковано:

Вродь 3,5% жирка.

А обычное молоко, в шейкере, не дает на стенках такой жир?

de81425252e0f4f15cbf6a9cb9167ab6.png

Опубліковано:

Нет, ни молоко, ни закваска так не смазывает, из-за чего и кипишую. Просто я с огромным трудом избавил свою тушку от жира, контролирую содержание жиров в пище, а тут такой нежданчик - чуть ли не масло в шейкере(пенка которая часами не оседает, пипец жирная на ощупь), очень расстроило. Открыл вторую банку - то же самое (дата 01.11.14 и 02.11.14)

Опубліковано:
А кто его на форуме продает??

Та вроді ніхто. Який зміст, якщо можна прямо з заводу купити.

Как писал ранее очень напрягает содержание жира в продукте, сколько ж его должно быть в составе чтоб так смазывать стенки шейкера?? Страшно подумать. Все что я ранее пробовал ничего похожего не давало, сполоснул шейкер водой и все, а от бучачи надо реально отмывать с мылом... Да и нафиг лишний жир организму? Даёш БЕЛОК:)!!! :bg:

Дивно, може з партією не повезло :-/ Хоча в мене тоже дата 02.11.14 і нема ніякого жиру на стінках блендера/шейкера.

DSC_1156.jpg

Опубліковано:

В мене також смальцю немає...

Остання партія 10.11

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...