RadeWiktoR Опубліковано: 20 листопада 2014 Опубліковано: 20 листопада 2014 Что значить "не мешаный" ? значит,что я его с сухим молоком не мешал!!! Щука? бучач с завода, для тех кто не смог заказать сам на заводе!
RadeWiktoR Опубліковано: 20 листопада 2014 Опубліковано: 20 листопада 2014 Я так розумію мова йде про Бучач КСБ. Навіщо купляти в невідомої особи, новачка на форумі, якщо можна взяти самому з заводу по дешевшій ціні та з банкою? P.S. Dmitrol вже зміг сам замовити. Напевно мається наувазі не змішаний з сухим молоком або мальтою :) Народ, щоб уникнути ігнору та лишніх розмов, пишіть на завод листа зразу в стилі: Сформуйте рахунок на 2 банки КСБ 70 по 1кг На ім’я Іванов Іван Іванович Адреса: Нова Пошта, Місто, склад Телефон: 0123456789 я когда так написал, ответа ждал 1 неделю!!! )))
Elgreg Опубліковано: 20 листопада 2014 Опубліковано: 20 листопада 2014 я когда так написал, ответа ждал 1 неделю!!! ))) А мне в на след день по электронке счет пришел...а на письмо ответили вообще сразу.
Пропионатычь Опубліковано: 22 листопада 2014 Опубліковано: 22 листопада 2014 Взял у Селла баночку этого прота вроде все нормуль,но сука на шейкере смалец остается,хоть на хлеб намазывай(((
rampage Опубліковано: 22 листопада 2014 Опубліковано: 22 листопада 2014 Взял у Селла баночку этого прота вроде все нормуль,но сука на шейкере смалец остается,хоть на хлеб намазывай((( Селл же говорил нету смальца)))
Axwell Опубліковано: 22 листопада 2014 Опубліковано: 22 листопада 2014 Селл же говорил нету смальца))) Наверное, жирным домашним молоком залил.
rampage Опубліковано: 22 листопада 2014 Опубліковано: 22 листопада 2014 Наверное, жирным домашним молоком залил. наверное)). только уже не первый раз читаю про *смалец*. а те кто продает этот прот, говорят что нету его :)
Пропионатычь Опубліковано: 22 листопада 2014 Опубліковано: 22 листопада 2014 Наверное, жирным домашним молоком залил.Та нет.Стандартным так сказать милком жирностью 2,6% какое обычно пью.Ради интереса после него сразу размешал Гадячский ничего не было подобного.
Billi Опубліковано: 23 листопада 2014 Опубліковано: 23 листопада 2014 Гадячский -как он тебе кстати.еще одна альтернатива бучачу?
Пропионатычь Опубліковано: 23 листопада 2014 Опубліковано: 23 листопада 2014 -как он тебе кстати.еще одна альтернатива бучачу?Хорошая альтернатива.Бучу взял ради опробовать))Гадячь мне больше понравился после сравнения.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз