Cell Опубліковано: 23 листопада 2014 Опубліковано: 23 листопада 2014 Я его делаю не сам, а смешиваю с другими протами, может из-за этого жира меньше на стенках...
Пропионатычь Опубліковано: 23 листопада 2014 Опубліковано: 23 листопада 2014 Я его делаю не сам, а смешиваю с другими протами, может из-за этого жира меньше на стенках...Так ,а к тебе никаких претензий нет)Претензии к производителю протеина.
Billi Опубліковано: 23 листопада 2014 Опубліковано: 23 листопада 2014 Я его делаю не сам а с кем это ты его делаешь и где?)))))
Пропионатычь Опубліковано: 23 листопада 2014 Опубліковано: 23 листопада 2014 где брал и по чем?У Sergiova возьми.
Cell Опубліковано: 23 листопада 2014 Опубліковано: 23 листопада 2014 а с кем это ты его делаешь и где?))))) С другим протеином. Ну елки-палки... От жешь качки))
Billi Опубліковано: 23 листопада 2014 Опубліковано: 23 листопада 2014 а ты еще и голд стандарт же делал)))))
Axwell Опубліковано: 23 листопада 2014 Опубліковано: 23 листопада 2014 (змінено) В мене також смальцю немає... Остання партія 10.11 Я его делаю не сам, а смешиваю с другими протами, может из-за этого жира меньше на стенках... Так есть жир на стенках или нет?) Что бы расставить точки над и. Змінено 23 листопада 2014 користувачем Axwell
Cell Опубліковано: 23 листопада 2014 Опубліковано: 23 листопада 2014 Есть, но не много. Так как и от брендовых протов. Скорее от молока, чем от прота.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз