ironlik Опубликовано 18 января, 2015 Опубликовано 18 января, 2015 Ого, Щучинський КСБ. Коли я тільки зацікавився протеїном, то тут на форумі писали що все, що називається Щукою в Україні підробка. В провірених продавців цього протеїну давно вже нема. Ти де його відкопав? Про Бучу: замовляти наполегливо рекомендую тільки з заводу, а не через посередників. І не буде ніяких питань. Писати треба на мило Buchach_cheese@meta.ua Неодноразово чув, що можуть проігнорувати. Тому рекомендую писати коротко і ясно в такому стилі: Сформуйте рахунок на 2 банки КСБ 70 по 1кг На ім’я Іванов Іван Іванович Адреса: Нова Пошта, Місто, склад Телефон: 0123456789 На рахунок напівпорожньої банки, то майже у всіх протеїнах так ) На рахунок запаху, то в мене більше сиром пахне, а не молоком.
andriyzver Опубликовано 18 января, 2015 Опубликовано 18 января, 2015 Ого, Щучинський КСБ. Коли я тільки зацікавився протеїном, то тут на форумі писали що все, що називається Щукою в Україні підробка. В провірених продавців цього протеїну давно вже нема. Ти де його відкопав? Я про це дізнався, можна сказати тільки вчора, коли читав цей форум. Брав на аукро в продавця, в якого 100% позитивних отзивів. І всього по одному кілограму. Тому не сильно переживав за якість. Хоча підозр на підробку наче не було. Все що я описав в попередньому пості було провірено і на тому протеїні. Писати треба на мило Buchach_cheese@meta.ua Неодноразово чув, що можуть проігнорувати. Тому рекомендую писати коротко і ясно в такому стилі: Уже написав. Але зараз вихідні, тому почекаю. На рахунок напівпорожньої банки, то майже у всіх протеїнах так ) Бачив в інеті фотки відкритої банки, де видно що порошка до верху. І писали тут, що він дуже об'ємний. А в мене половина. Тому й питаю :sad:
Лео Опубликовано 18 января, 2015 Опубликовано 18 января, 2015 А в чём суть вопроса - не намешали ли чего? Тогда ответ - купить с завода и сравнить. Если вопрос в том что продавец мог прислать меньше веса чем было оплачено - взвесть. Или я просто не понял чего-то.
andriyzver Опубликовано 18 января, 2015 Опубликовано 18 января, 2015 А в чём суть вопроса - не намешали ли чего? Тогда ответ - купить с завода и сравнить. Если вопрос в том что продавец мог прислать меньше веса чем было оплачено - взвесть. Или я просто не понял чего-то. Вопрос в том, как должна быть наполнена банка. То есть это нормально что она только наполовину? Просто писали что он такой весь воздушный, а по фото этого протеина в интернете видно что банка набита до верха. Я просто думаю не подменили ли его протеином немного подешевле... Дело не в качестве и не в весе. И еще вопрос. Я набрал вес за счет гейнера и хочу теперь перейти на протеин. Какой посоветуете нормальный и не дорогой? Судя по теме в которой я оказался, выбирать придется между бучачским и гадячским. Или еще что то можно?..
Лео Опубликовано 18 января, 2015 Опубликовано 18 января, 2015 Наверное проще всего чтоб кто-то у себя сфоткал как выглядит например 1кг бучача. По Гядачу - тоже отзывы были хорошие (и даже анализ делал кто-то из продавцов). А вот касательно "насыпали более дешёвого протеина" - это вряд-ли. Точнее то что насыпать могли чего-то более дешёвого - это да, но это уже не протеинт будет скорее всего.
ironlik Опубликовано 18 января, 2015 Опубликовано 18 января, 2015 Вопрос в том, как должна быть наполнена банка. То есть это нормально что она только наполовину? Просто писали что он такой весь воздушный, а по фото этого протеина в интернете видно что банка набита до верха. Я просто думаю не подменили ли его протеином немного подешевле... Дело не в качестве и не в весе. В мене здається було більше половини. Тобто точно що більше, але не пам’ятаю на скільки, суттєво чи не дуже. На рахунок покупок на аукро (або вконтакті), то розвісний протеїн там 90% підробка. Я колись сам чуть не спокусився там купити, зразу 10кг ))) Тоді і створили на форумі тему про розводи з протеїном. Рекомендую глянути: https://ironflex.com.ua/phorum/razvody-s-sportpitom-na-razves (ціни на початку теми вже неактуальні). В даному випадку 100% відгуки нічого не значать, аналізи протеїну ніхто не робить. Те, що протеїн звертається нічого не доказує, дивись відео: https://www.youtube.com/watch?v=WCBHBdRUoWY И еще вопрос. Я набрал вес за счет гейнера и хочу теперь перейти на протеин. Какой посоветуете нормальный и не дорогой? Судя по теме в которой я оказался, выбирать придется между бучачским и гадячским. Или еще что то можно?.. З самих дешевих, це Бучач і Гадяч. Якщо є додаткові кошти, то рекомендую Ванситон Екстра/УльтраПро. Вважаю, що він нічим не гірший за той же Optimum Nutrition Gold. Для справки, в мене зараз відкриті банки і Бучача, і Ванситон, і Optimum. Жру в залежності від настрою )) В наших продавців Ванситон значно дешевше чим в інших інет-магазинах. Я брав у zimikk і muscool (десь пропала його тема). Вже раніше я писав подібний пост.
andriyzver Опубликовано 18 января, 2015 Опубликовано 18 января, 2015 Дякую за таку розгорнуту відповідь :bs:
ironlik Опубликовано 18 января, 2015 Опубликовано 18 января, 2015 Блін, взагалі ліву, не ту ссилку кинув на відео про підробку протеїна з звертанням (( Там наоборот нічого не доказується. Ось правильна: https://www.youtube.com/watch?v=Z-S_k0Lc_Uk
andriyzver Опубликовано 19 января, 2015 Опубликовано 19 января, 2015 Блін, взагалі ліву, не ту ссилку кинув на відео про підробку протеїна з звертанням (( Там наоборот нічого не доказується. Ось правильна: https://www.youtube.com/watch?v=Z-S_k0Lc_Uk Ок. Я открив те відео, але ше не дивився :ap:
Andr_mx Опубликовано 19 января, 2015 Опубликовано 19 января, 2015 Також хотів би добавити декілька слів про КСБ Бучач. Замовляю з заводу, доставка в середньому днів 5 від моменту написання листа на мило заводу, до прибуття на склад НП. Замовляти кращи на початку тижня, а якщо в кінці чи на вихідних, то можуть і проігнорить, як повезе. Замовляю по 2 кг, якраз на місяць хватає, то кожна банка наповнена по різному +/-, але точно більше половини. Було 1 раз, що в одній банці попався прот, після якого в шейкері на стінкі жирок залишався, і смак був не такий, як в інших банках.... В інших випадках все добре, ні жиру, ні мусору на дні. Хочу взяти на пробу КСБ Гадяч, кажуть, не хуже Бучача, на смак навіть кращий, і нормальна плотность, 1 кг не займає 5 л відро :sarcastic:
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти