Перейти к содержанию

КСБ від ТОВ «БУЧАЦЬКИЙ СИРЗАВОД»

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Ого, Щучинський КСБ. Коли я тільки зацікавився протеїном, то тут на форумі писали що все, що називається Щукою в Україні підробка. В провірених продавців цього протеїну давно вже нема. Ти де його відкопав?

Про Бучу: замовляти наполегливо рекомендую тільки з заводу, а не через посередників. І не буде ніяких питань.

Писати треба на мило Buchach_cheese@meta.ua

Неодноразово чув, що можуть проігнорувати. Тому рекомендую писати коротко і ясно в такому стилі:

Сформуйте рахунок на 2 банки КСБ 70 по 1кг

На ім’я Іванов Іван Іванович

Адреса: Нова Пошта, Місто, склад

Телефон: 0123456789

На рахунок напівпорожньої банки, то майже у всіх протеїнах так )

На рахунок запаху, то в мене більше сиром пахне, а не молоком.

• Ответов 591
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Cell

42

• vlad_leo

39

• alex211284

28

• dj_doom

24

Топ авторов темы

Опубликовано
Ого, Щучинський КСБ. Коли я тільки зацікавився протеїном, то тут на форумі писали що все, що називається Щукою в Україні підробка. В провірених продавців цього протеїну давно вже нема. Ти де його відкопав?

Я про це дізнався, можна сказати тільки вчора, коли читав цей форум. Брав на аукро в продавця, в якого 100% позитивних отзивів. І всього по одному кілограму. Тому не сильно переживав за якість. Хоча підозр на підробку наче не було. Все що я описав в попередньому пості було провірено і на тому протеїні.

Писати треба на мило Buchach_cheese@meta.ua

Неодноразово чув, що можуть проігнорувати. Тому рекомендую писати коротко і ясно в такому стилі:

Уже написав. Але зараз вихідні, тому почекаю.

На рахунок напівпорожньої банки, то майже у всіх протеїнах так )

Бачив в інеті фотки відкритої банки, де видно що порошка до верху. І писали тут, що він дуже об'ємний. А в мене половина. Тому й питаю :sad:

Опубликовано

А в чём суть вопроса - не намешали ли чего? Тогда ответ - купить с завода и сравнить.

Если вопрос в том что продавец мог прислать меньше веса чем было оплачено - взвесть. Или я просто не понял чего-то.

Опубликовано
А в чём суть вопроса - не намешали ли чего? Тогда ответ - купить с завода и сравнить.

Если вопрос в том что продавец мог прислать меньше веса чем было оплачено - взвесть. Или я просто не понял чего-то.

Вопрос в том, как должна быть наполнена банка. То есть это нормально что она только наполовину? Просто писали что он такой весь воздушный, а по фото этого протеина в интернете видно что банка набита до верха. Я просто думаю не подменили ли его протеином немного подешевле... Дело не в качестве и не в весе.

И еще вопрос. Я набрал вес за счет гейнера и хочу теперь перейти на протеин. Какой посоветуете нормальный и не дорогой? Судя по теме в которой я оказался, выбирать придется между бучачским и гадячским. Или еще что то можно?..

Опубликовано

Наверное проще всего чтоб кто-то у себя сфоткал как выглядит например 1кг бучача.

По Гядачу - тоже отзывы были хорошие (и даже анализ делал кто-то из продавцов).

А вот касательно "насыпали более дешёвого протеина" - это вряд-ли. Точнее то что насыпать могли чего-то более дешёвого - это да, но это уже не протеинт будет скорее всего.

Опубликовано
Вопрос в том, как должна быть наполнена банка. То есть это нормально что она только наполовину? Просто писали что он такой весь воздушный, а по фото этого протеина в интернете видно что банка набита до верха. Я просто думаю не подменили ли его протеином немного подешевле... Дело не в качестве и не в весе.

В мене здається було більше половини. Тобто точно що більше, але не пам’ятаю на скільки, суттєво чи не дуже.

На рахунок покупок на аукро (або вконтакті), то розвісний протеїн там 90% підробка. Я колись сам чуть не спокусився там купити, зразу 10кг ))) Тоді і створили на форумі тему про розводи з протеїном. Рекомендую глянути: https://ironflex.com.ua/phorum/razvody-s-sportpitom-na-razves (ціни на початку теми вже неактуальні).

В даному випадку 100% відгуки нічого не значать, аналізи протеїну ніхто не робить. Те, що протеїн звертається нічого не доказує, дивись відео: https://www.youtube.com/watch?v=WCBHBdRUoWY

И еще вопрос. Я набрал вес за счет гейнера и хочу теперь перейти на протеин. Какой посоветуете нормальный и не дорогой? Судя по теме в которой я оказался, выбирать придется между бучачским и гадячским. Или еще что то можно?..

З самих дешевих, це Бучач і Гадяч.

Якщо є додаткові кошти, то рекомендую Ванситон Екстра/УльтраПро. Вважаю, що він нічим не гірший за той же Optimum Nutrition Gold. Для справки, в мене зараз відкриті банки і Бучача, і Ванситон, і Optimum. Жру в залежності від настрою ))

В наших продавців Ванситон значно дешевше чим в інших інет-магазинах. Я брав у zimikk і muscool (десь пропала його тема).

Вже раніше я писав подібний пост.

Опубликовано

Блін, взагалі ліву, не ту ссилку кинув на відео про підробку протеїна з звертанням (( Там наоборот нічого не доказується. Ось правильна: https://www.youtube.com/watch?v=Z-S_k0Lc_Uk

Опубликовано
Блін, взагалі ліву, не ту ссилку кинув на відео про підробку протеїна з звертанням (( Там наоборот нічого не доказується. Ось правильна: https://www.youtube.com/watch?v=Z-S_k0Lc_Uk

Ок. Я открив те відео, але ше не дивився :ap:

Опубликовано

Також хотів би добавити декілька слів про КСБ Бучач. Замовляю з заводу, доставка в середньому днів 5 від моменту написання листа на мило заводу, до прибуття на склад НП. Замовляти кращи на початку тижня, а якщо в кінці чи на вихідних, то можуть і проігнорить, як повезе. Замовляю по 2 кг, якраз на місяць хватає, то кожна банка наповнена по різному +/-, але точно більше половини. Було 1 раз, що в одній банці попався прот, після якого в шейкері на стінкі жирок залишався, і смак був не такий, як в інших банках.... В інших випадках все добре, ні жиру, ні мусору на дні. Хочу взяти на пробу КСБ Гадяч, кажуть, не хуже Бучача, на смак навіть кращий, і нормальна плотность, 1 кг не займає 5 л відро :sarcastic:

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...