Тесла Опубліковано: 25 січня 2015 Опубліковано: 25 січня 2015 Доброго дня! Зареєструвався на форумі, аби запитати у паньства з досвідом поради, так як сам, не великого дупля даю. :bk: Збираюсь купляти прот на велику групу людей, поговорили з хлопцями зі спортзалу, вирішили, що так буде розумніше. Питання: де вигідніше брати? І взагалі, у яких заводів/виробників в Україні можна замовити прот? У нас група, поки змовились на 50кг, але, якщо пропозиція буде краща, вмовлю і на 100кг, щоб два рази не бігати) Крім Бучацького заводу, які ще виробники є і чи варто до них звертатись?
ironlik Опубліковано: 25 січня 2015 Опубліковано: 25 січня 2015 Крім Бучацького з наших відомий ще Гадяцький. Ходять слухи, що гадяцький якісніший, але це не факт. Інші виробники або неконкурентні або невідомі. Бучач - 120 грн/кг; Гадяч - 125 грн/кг Якщо брати оптом, може й ще чуть скинуть. Брати тільки напряму з заводу. Бучач: Buchach_cheese@meta.ua Гадяч: 050-404-81-75 Найбільш суттєва різниця з технічних характеристик, це запис про умови зберігання (офіційний): Бучач: "Зберігати при температурі 18° +/-2° … 8 місяців з дати виготовлення". Гадяч: "Зберігати при температурі від 0° до 10° ... 6 місяців з дати виготовлення". Тобто Гадяч зберігати потрібно в холодильнику. В нас на форумі про це чомусь ніхто не говорить. І в даному випадку я трохи сумніваюсь, що навіть той же провірений Вован дотримується цих правил зберігання. (ІМХО)
power_ua Опубліковано: 26 січня 2015 Опубліковано: 26 січня 2015 50 кг бучачу це не хухри мухри, не факт, що в легковушку влізе... краще візьміть кіло на пробу і визначіться чи зможете ви вживати це...
Тесла Опубліковано: 28 січня 2015 Опубліковано: 28 січня 2015 Фіг їх зрозумієш з Бучачу. Використав пораду написану десь дві сторінки назад і написав конкретно запит на ціну 50-100кг опт в двох реченнях з двох різних мейлів, ігнор.
ironlik Опубліковано: 28 січня 2015 Опубліковано: 28 січня 2015 Фіг їх зрозумієш з Бучачу. Використав пораду написану десь дві сторінки назад і написав конкретно запит на ціну 50-100кг опт в двох реченнях з двох різних мейлів, ігнор. Я їм писав тільки пару раз, і мені відповідали. Але з того, що чув, то на ігнор там часто попадають. За це їм звісно незарах. Особливо коли мова йде про такі замовлення. Певно економлять на службі підтримки…
andriyzver Опубліковано: 28 січня 2015 Опубліковано: 28 січня 2015 Фіг їх зрозумієш з Бучачу. Використав пораду написану десь дві сторінки назад і написав конкретно запит на ціну 50-100кг опт в двох реченнях з двох різних мейлів, ігнор. Я написав ше 2 неділі назад з питанням про ціни і т.д. Вже й забув про це. Відповіді так і не було...
power_ua Опубліковано: 28 січня 2015 Опубліковано: 28 січня 2015 хто ще не пив БУЧАЧ і хоче замовити одразу багато - на фото банка 1 кілограм а поруч трьохлітровий слоїк він як сухе молоко - так само мілкодисперсний, липне всюди і налипає на мірну ложку і розсипається. 50 грам займають об'єм більше 250 мілілітрів. Це приблизно 7-10 мірних ложок від звичайного прота, якого 50 грам це півтори - дві ложки. Але він нормально розмішується навіть коли вода і порошок повністю набивають шейкер чи флягу.
andriyzver Опубліковано: 5 лютого 2015 Опубліковано: 5 лютого 2015 Хто що думає з приводу ціни від даного продавця? Не можу зрозуміти як ціна за 1 кг може бути нижчою чим заводська. Вище писали про 120 грн за 1 кг. Навіть якщо взяти до уваги, що продавець напряму возить з заводу (66 км, якщо вірити карті)
Faust Опубліковано: 5 лютого 2015 Опубліковано: 5 лютого 2015 Хто що думає з приводу ціни від даного продавця? просмотрев орфографию данного "продавца", становится ясно, что это какой-то школьник младших классов
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз