Перейти к содержанию

КСБ від ТОВ «БУЧАЦЬКИЙ СИРЗАВОД»

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго дня! Зареєструвався на форумі, аби запитати у паньства з досвідом поради, так як сам, не великого дупля даю. :bk:

Збираюсь купляти прот на велику групу людей, поговорили з хлопцями зі спортзалу, вирішили, що так буде розумніше.

Питання: де вигідніше брати? І взагалі, у яких заводів/виробників в Україні можна замовити прот?

У нас група, поки змовились на 50кг, але, якщо пропозиція буде краща, вмовлю і на 100кг, щоб два рази не бігати)

Крім Бучацького заводу, які ще виробники є і чи варто до них звертатись?

• Ответов 591
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Cell

42

• vlad_leo

39

• alex211284

28

• dj_doom

24

Топ авторов темы

Опубликовано

Крім Бучацького з наших відомий ще Гадяцький. Ходять слухи, що гадяцький якісніший, але це не факт. Інші виробники або неконкурентні або невідомі.

Бучач - 120 грн/кг; Гадяч - 125 грн/кг

Якщо брати оптом, може й ще чуть скинуть.

Брати тільки напряму з заводу.

Бучач: Buchach_cheese@meta.ua

Гадяч: 050-404-81-75

Найбільш суттєва різниця з технічних характеристик, це запис про умови зберігання (офіційний):

Бучач: "Зберігати при температурі 18° +/-2° … 8 місяців з дати виготовлення".

Гадяч: "Зберігати при температурі від 0° до 10° ... 6 місяців з дати виготовлення". Тобто Гадяч зберігати потрібно в холодильнику. В нас на форумі про це чомусь ніхто не говорить. І в даному випадку я трохи сумніваюсь, що навіть той же провірений Вован дотримується цих правил зберігання. (ІМХО)

Опубликовано

50 кг бучачу це не хухри мухри, не факт, що в легковушку влізе... краще візьміть кіло на пробу і визначіться чи зможете ви вживати це...

Опубликовано

Фіг їх зрозумієш з Бучачу. Використав пораду написану десь дві сторінки назад і написав конкретно запит на ціну 50-100кг опт в двох реченнях з двох різних мейлів, ігнор.

Опубликовано
Фіг їх зрозумієш з Бучачу. Використав пораду написану десь дві сторінки назад і написав конкретно запит на ціну 50-100кг опт в двох реченнях з двох різних мейлів, ігнор.

Я їм писав тільки пару раз, і мені відповідали. Але з того, що чув, то на ігнор там часто попадають. За це їм звісно незарах. Особливо коли мова йде про такі замовлення. Певно економлять на службі підтримки…

Опубликовано

Я написав ше 2 неділі назад з питанням про ціни і т.д. Вже й забув про це. Відповіді так і не було...

Опубликовано

хто ще не пив БУЧАЧ і хоче замовити одразу багато - на фото банка 1 кілограм

1555410_415079195315829_3571576618685811179_n.jpg

а поруч трьохлітровий слоїк

він як сухе молоко - так само мілкодисперсний, липне всюди і налипає на мірну ложку і розсипається.

50 грам займають об'єм більше 250 мілілітрів. Це приблизно 7-10 мірних ложок від звичайного прота, якого 50 грам це півтори - дві ложки. Але він нормально розмішується навіть коли вода і порошок повністю набивають шейкер чи флягу.

Опубликовано

Хто що думає з приводу ціни від даного продавця?

Не можу зрозуміти як ціна за 1 кг може бути нижчою чим заводська. Вище писали про 120 грн за 1 кг.

Навіть якщо взяти до уваги, що продавець напряму возить з заводу (66 км, якщо вірити карті)

2015_02_04_14_48_59_Скриншот_экрана__2_.png

Опубликовано
Хто що думає з приводу ціни від даного продавця?

просмотрев орфографию данного "продавца", становится ясно, что это какой-то школьник младших классов

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...