Перейти до публікації

КСБ від ТОВ «БУЧАЦЬКИЙ СИРЗАВОД»

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
просмотрев орфографию данного "продавца", становится ясно, что это какой-то школьник младших классов

Точно не школьнік. Я вже не раз купляв у нього той самий гейнер. Вище писав за цей же прот (по пів банки). Тільки тоді я брав його по 145 грн за банку. А тут 114 грн. При заводській ціні 120 грн.

• Відповіді 591
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Cell

42

• vlad_leo

39

• alex211284

28

• dj_doom

24

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Может пару банок Бучача себе заказать, чисто из-за банок )

Опубліковано:
Хто що думає з приводу ціни від даного продавця?

Не можу зрозуміти як ціна за 1 кг може бути нижчою чим заводська. Вище писали про 120 грн за 1 кг.

Навіть якщо взяти до уваги, що продавець напряму возить з заводу (66 км, якщо вірити карті)

Беріть прямо з заводу і не морочте собі голову.

114грн/кг - це якраз оптова ціна (від 100кг).

На рахунок ігнору, то я писав їм декілька разів і мені завжди відповідали. Ось недавно:

Добрий день!

Ми не ігноруємо запити, просто інколи листи попадають в Спам.

Фасовка КСБ (протеїн) у крафт мішки 7 та 8 кг (ціна 120 грн/кг), та у

банки по 1 кг (ціна 130 грн/кг).Ціна на разову покупку від 100 кг -114 грн/кг

Опубліковано:
Беріть прямо з заводу і не морочте собі голову.

114грн/кг - це якраз оптова ціна (від 100кг).

На рахунок ігнору, то я писав їм декілька разів і мені завжди відповідали. Ось недавно:

Сьодні написав повторно. Пів робочого дня - ігнор. І шо значить інколи попадають в спам :sad:

За 3 неділі можна було б уже провірити.

Це називаїця купив пару банок і зразу ж заказуй ше пару, шоб потом місяць не рвати на собі коси через ігнор. Ато прийдеця курсити місяць через місяць :ireful2:

Опубліковано:
Сьодні написав повторно. Пів робочого дня - ігнор. І шо значить інколи попадають в спам :sad:

За 3 неділі можна було б уже провірити.

Чесно кажучи я тоже не розумію відмазки про "спам". Реальні листи дуже рідко попадають в спам.

Останній раз я відправив листа в п’ятницю, а відповідь дали в понеділок, але дали. Не знаю, може я щось роблю по-особливому при написанні листа :bn: На ігнор не попадав.

Це називаїця купив пару банок і зразу ж заказуй ше пару, шоб потом місяць не рвати на собі коси через ігнор. Ато прийдеця курсити місяць через місяць :ireful2:

Я собі зразу мішок 7кг купив, щоб не паритись.

Опубліковано:
Я собі зразу мішок 7кг купив, щоб не паритись.

Мабуть і я так зроблю.

Опубліковано:

Привіт всім! Пишу вже їм 3й тиждень і нічого не чути, дзвонив сьогодні на мобілу- "номер не обслуговується".

Як можна ще з ними зв"язатись, раніше замовляв на пробу і сподобалось, але ще залишилось грам так 100 і завтра- після завтра буде капец))

Опубліковано:

Ну навіть не знаю… може в мене якийсь фартовий email )))

Можете тоді кидати мені в особисті повідомлення замовлення заповнене по формі нижче, а я буду передавати їм ))

Сформуйте рахунок на 2 банки КСБ 70 по 1кг

На ім’я Іванов Іван Іванович

Адреса: Нова Пошта, Місто, склад

Телефон: 0123456789

Опубліковано:

Не хотять працювати то хай йдуть лісом. Альтернатива є! А хочуть розвиватися то хай думають. Ми що маємо їх упрашувати? Совдеповський менталітет там у них в головах. Якби зменшили лактозу з 17% до 5% хочаб і зменшили об'ємність в 4 рази то можна би було їсти більше цього ксб. А так... я кілограм осилив його з'їсти більше не можу. Доречі жиру набрав кіло мінімум.

А хто хоче зекономити то думаю так - зайшов магазин купив пачку сиру- з'їв і порядок і не треба з порошками перегравати.

Опубліковано:
Ну навіть не знаю… може в мене якийсь фартовий email )))

Можете тоді кидати мені в особисті повідомлення замовлення заповнене по формі нижче, а я буду передавати їм ))

Хочу замовити КСБ 70%! Мішок 8кг та 2кг у банках.

ПІ: Блага Андрій

Адреса нової пошти: м, Чернівці, вул. Героїв Майдану,186в, Відділення №8

Телефон: +380660055082

e-mail куди відправляти рахунок: blagaandrey@gmail.com

А ще краще щоб ти їм написав щоб читали всі повідомленя)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...