Перейти к содержанию

КСБ від ТОВ «БУЧАЦЬКИЙ СИРЗАВОД»

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
просмотрев орфографию данного "продавца", становится ясно, что это какой-то школьник младших классов

Точно не школьнік. Я вже не раз купляв у нього той самий гейнер. Вище писав за цей же прот (по пів банки). Тільки тоді я брав його по 145 грн за банку. А тут 114 грн. При заводській ціні 120 грн.

• Ответов 591
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Cell

42

• vlad_leo

39

• alex211284

28

• dj_doom

24

Топ авторов темы

Опубликовано

Может пару банок Бучача себе заказать, чисто из-за банок )

Опубликовано
Хто що думає з приводу ціни від даного продавця?

Не можу зрозуміти як ціна за 1 кг може бути нижчою чим заводська. Вище писали про 120 грн за 1 кг.

Навіть якщо взяти до уваги, що продавець напряму возить з заводу (66 км, якщо вірити карті)

Беріть прямо з заводу і не морочте собі голову.

114грн/кг - це якраз оптова ціна (від 100кг).

На рахунок ігнору, то я писав їм декілька разів і мені завжди відповідали. Ось недавно:

Добрий день!

Ми не ігноруємо запити, просто інколи листи попадають в Спам.

Фасовка КСБ (протеїн) у крафт мішки 7 та 8 кг (ціна 120 грн/кг), та у

банки по 1 кг (ціна 130 грн/кг).Ціна на разову покупку від 100 кг -114 грн/кг

Опубликовано
Беріть прямо з заводу і не морочте собі голову.

114грн/кг - це якраз оптова ціна (від 100кг).

На рахунок ігнору, то я писав їм декілька разів і мені завжди відповідали. Ось недавно:

Сьодні написав повторно. Пів робочого дня - ігнор. І шо значить інколи попадають в спам :sad:

За 3 неділі можна було б уже провірити.

Це називаїця купив пару банок і зразу ж заказуй ше пару, шоб потом місяць не рвати на собі коси через ігнор. Ато прийдеця курсити місяць через місяць :ireful2:

Опубликовано
Сьодні написав повторно. Пів робочого дня - ігнор. І шо значить інколи попадають в спам :sad:

За 3 неділі можна було б уже провірити.

Чесно кажучи я тоже не розумію відмазки про "спам". Реальні листи дуже рідко попадають в спам.

Останній раз я відправив листа в п’ятницю, а відповідь дали в понеділок, але дали. Не знаю, може я щось роблю по-особливому при написанні листа :bn: На ігнор не попадав.

Це називаїця купив пару банок і зразу ж заказуй ше пару, шоб потом місяць не рвати на собі коси через ігнор. Ато прийдеця курсити місяць через місяць :ireful2:

Я собі зразу мішок 7кг купив, щоб не паритись.

Опубликовано
Я собі зразу мішок 7кг купив, щоб не паритись.

Мабуть і я так зроблю.

Опубликовано

Привіт всім! Пишу вже їм 3й тиждень і нічого не чути, дзвонив сьогодні на мобілу- "номер не обслуговується".

Як можна ще з ними зв"язатись, раніше замовляв на пробу і сподобалось, але ще залишилось грам так 100 і завтра- після завтра буде капец))

Опубликовано

Ну навіть не знаю… може в мене якийсь фартовий email )))

Можете тоді кидати мені в особисті повідомлення замовлення заповнене по формі нижче, а я буду передавати їм ))

Сформуйте рахунок на 2 банки КСБ 70 по 1кг

На ім’я Іванов Іван Іванович

Адреса: Нова Пошта, Місто, склад

Телефон: 0123456789

Опубликовано

Не хотять працювати то хай йдуть лісом. Альтернатива є! А хочуть розвиватися то хай думають. Ми що маємо їх упрашувати? Совдеповський менталітет там у них в головах. Якби зменшили лактозу з 17% до 5% хочаб і зменшили об'ємність в 4 рази то можна би було їсти більше цього ксб. А так... я кілограм осилив його з'їсти більше не можу. Доречі жиру набрав кіло мінімум.

А хто хоче зекономити то думаю так - зайшов магазин купив пачку сиру- з'їв і порядок і не треба з порошками перегравати.

Опубликовано
Ну навіть не знаю… може в мене якийсь фартовий email )))

Можете тоді кидати мені в особисті повідомлення замовлення заповнене по формі нижче, а я буду передавати їм ))

Хочу замовити КСБ 70%! Мішок 8кг та 2кг у банках.

ПІ: Блага Андрій

Адреса нової пошти: м, Чернівці, вул. Героїв Майдану,186в, Відділення №8

Телефон: +380660055082

e-mail куди відправляти рахунок: blagaandrey@gmail.com

А ще краще щоб ти їм написав щоб читали всі повідомленя)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...