Shaka Опубліковано: 17 березня 2015 Опубліковано: 17 березня 2015 Я верю, что он сворачивается и нормальный на вкус, просто 1н раз уже купил говно, теперь всё перепроверяю по 100раз. Да и есть какие-то непонятные черные штучки, что люди находили в шейкерах, как-то не охота. Вот и хочу узнать от тех кто покупал, это бред недалеких или грустная правда.
Рус Опубліковано: 17 березня 2015 Опубліковано: 17 березня 2015 Брал 2 кг, никакого мусора не было, вкус более-менее (берём ведь не ради вкуса:), свернулся классно но в том что мне попался процент жира был явно не 2.5, стенки шейкера оставались скользкими (никакой другой прот подобного не оставлял). Если долго взбивать в шейкере появлялась плотная пенка, очень жирная на ощупь.. короче разочаровал Бучач
Shaka Опубліковано: 17 березня 2015 Опубліковано: 17 березня 2015 Но ведь 2.5%жира на 100гр, это вообще пыль, учитывая, что в день надо съесть 40-50гр жира? Теперь новая проблема - не могу определится, что взять Бучач или Гадяч :dc:
Lemar-nik Опубліковано: 17 березня 2015 Опубліковано: 17 березня 2015 Теперь новая проблема - не могу определится, что взять Бучач или Гадяч :dc: Візьми обидва, все одно не будеш знати який кращий доки не спробуєш.
P@blo Опубліковано: 17 березня 2015 Опубліковано: 17 березня 2015 , свернулся классно но в том что мне попался процент жира был явно не 2.5, стенки шейкера оставались скользкими (никакой другой прот подобного не оставлял) Вот сцуки, в масло, молочку, сыры стараются недоложить жира, по возможности меняя на растительный, чтоб потом побольше дорогого молочного жира на шару щедро положить в КСБ. Это заговоро против качков я считаю.
power_ua Опубліковано: 17 березня 2015 Опубліковано: 17 березня 2015 Но ведь 2.5%жира на 100гр, это вообще пыль, учитывая, что в день надо съесть 40-50гр жира? Теперь новая проблема - не могу определится, что взять Бучач или Гадяч :dc: 100 грам Бучача за раз захавати нереально - він пушистий як не знаю шо. В одній ложці від прота в яку заходить 25-30 стандартного прота Бучача влазить 10 грам якщо не менше. Я напаковував пів фляги, а потім колотив. Правда особисто для себе я вирішив, що краще купляти творог і м'ясо - якось мій організм їх сприймає більш легко. 200-250 гр творога я з'їм легше ніж аналогічну по протеїновій кількості порцію бучачу чи іншого прота. Вже не кажучи про м'ясо.
Shaka Опубліковано: 17 березня 2015 Опубліковано: 17 березня 2015 100 грам Бучача за раз захавати нереально - він пушистий як не знаю шо. В одній ложці від прота в яку заходить 25-30 стандартного прота Бучача влазить 10 грам якщо не менше. Я напаковував пів фляги, а потім колотив. Правда особисто для себе я вирішив, що краще купляти творог і м'ясо - якось мій організм їх сприймає більш легко. 200-250 гр творога я з'їм легше ніж аналогічну по протеїновій кількості порцію бучачу чи іншого прота. Вже не кажучи про м'ясо. Ну ніхто його за раз і не буде їсти, вкинути в себе 60-70гр білка за прийом, якось не дуже по розумному... Я рахував співвідношення ціни на ксб і наприклад курицю, то виходить десь 1до1го, курка(грудка) навіть трохи дешевше. Але, я не рахував мінуса ваги шкірки і води(чи щим там їх шпигують), що при готуванні відпадають - скільки не жарив/тушив, з кіла купленної хоч би 600-700гр кінцевого м'яса виходило... Про творог теж є підступ, це ціна - за 400гр знежиренного порядка 20грн+, з яких ми отримаемо білка, як з 100гр ксб за 14грн, а то і менше. Так, їжа в прерогативі, і зазор наче в ціні не великий, але за пару місяців вийде нормально так. І не треба сприймати спортпіт, як основу раціону по білку, чи іншим корисним елементам - мені наприклад, влом таскати з собою на роботу 2-3контейнера з їжею, простіше випити з пляшечки якогось соку, чи молока.
power_ua Опубліковано: 17 березня 2015 Опубліковано: 17 березня 2015 ну кожен робе шо хоче, з курки виходить вода, а білок лишається тому паритися не варто, а творог я перейшов на домашній - 650-700 грам за 20 гривень, і води в ньому менше ніж в магазинному, жири є але не стільки щоб не їсти його
Shaka Опубліковано: 17 березня 2015 Опубліковано: 17 березня 2015 з літри молока виходить десь 200-300гр творога(якраз 1на порція). Рахуйте далі...
ironlik Опубліковано: 17 березня 2015 Опубліковано: 17 березня 2015 Я как-то читал, что в этом ксб неоднократно находили мусор и процент белка очень отличается от заявленных 70%, кто брал - правда? На рахунок мусора: Якісь чорні штуки в мене інколи залишаються. Але мене це особливо не парить. На рахунок % білка: Дуже давно ніхто не проводив/викладав аналіз цього протеїну. Принаймні я не помічав. Останній раз Вован давав на анліз, то там показало щось 55%, але це було 2-3 роки назад. Цікаво було б подивитися на свіжі дані. На рахунок об’єму: Як вже писали, цей прот в ~2.5-3 рази об’ємніший чим більшість інших. В стандартний черпак влазить 10г. Але при розмішуванні в молоці/воді все стає норм. На рахунок Бучач чи Гадяч: На вкус и цвет… Я Гадяч не пробував, але з опису він ніби якісніший. Мене в ньому турбують два моменти: 1. Зазначена виробником температура зберігання від 0 до 10°С 2. Мішки (для нормальної ціни) фасують по 10кг - термін зберігання 6 місяців. Для мене це забагато на такий термін. В Бучі мішки 7 або 8 кг, а термін зберігання зазначений виробником - 8 місяців при ~18°С
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз