Shaka Опубликовано 16 марта, 2015 Опубликовано 16 марта, 2015 Я верю, что он сворачивается и нормальный на вкус, просто 1н раз уже купил говно, теперь всё перепроверяю по 100раз. Да и есть какие-то непонятные черные штучки, что люди находили в шейкерах, как-то не охота. Вот и хочу узнать от тех кто покупал, это бред недалеких или грустная правда.
Рус Опубликовано 16 марта, 2015 Опубликовано 16 марта, 2015 Брал 2 кг, никакого мусора не было, вкус более-менее (берём ведь не ради вкуса:), свернулся классно но в том что мне попался процент жира был явно не 2.5, стенки шейкера оставались скользкими (никакой другой прот подобного не оставлял). Если долго взбивать в шейкере появлялась плотная пенка, очень жирная на ощупь.. короче разочаровал Бучач
Shaka Опубликовано 17 марта, 2015 Опубликовано 17 марта, 2015 Но ведь 2.5%жира на 100гр, это вообще пыль, учитывая, что в день надо съесть 40-50гр жира? Теперь новая проблема - не могу определится, что взять Бучач или Гадяч :dc:
Lemar-nik Опубликовано 17 марта, 2015 Опубликовано 17 марта, 2015 Теперь новая проблема - не могу определится, что взять Бучач или Гадяч :dc: Візьми обидва, все одно не будеш знати який кращий доки не спробуєш.
P@blo Опубликовано 17 марта, 2015 Опубликовано 17 марта, 2015 , свернулся классно но в том что мне попался процент жира был явно не 2.5, стенки шейкера оставались скользкими (никакой другой прот подобного не оставлял) Вот сцуки, в масло, молочку, сыры стараются недоложить жира, по возможности меняя на растительный, чтоб потом побольше дорогого молочного жира на шару щедро положить в КСБ. Это заговоро против качков я считаю.
power_ua Опубликовано 17 марта, 2015 Опубликовано 17 марта, 2015 Но ведь 2.5%жира на 100гр, это вообще пыль, учитывая, что в день надо съесть 40-50гр жира? Теперь новая проблема - не могу определится, что взять Бучач или Гадяч :dc: 100 грам Бучача за раз захавати нереально - він пушистий як не знаю шо. В одній ложці від прота в яку заходить 25-30 стандартного прота Бучача влазить 10 грам якщо не менше. Я напаковував пів фляги, а потім колотив. Правда особисто для себе я вирішив, що краще купляти творог і м'ясо - якось мій організм їх сприймає більш легко. 200-250 гр творога я з'їм легше ніж аналогічну по протеїновій кількості порцію бучачу чи іншого прота. Вже не кажучи про м'ясо.
Shaka Опубликовано 17 марта, 2015 Опубликовано 17 марта, 2015 100 грам Бучача за раз захавати нереально - він пушистий як не знаю шо. В одній ложці від прота в яку заходить 25-30 стандартного прота Бучача влазить 10 грам якщо не менше. Я напаковував пів фляги, а потім колотив. Правда особисто для себе я вирішив, що краще купляти творог і м'ясо - якось мій організм їх сприймає більш легко. 200-250 гр творога я з'їм легше ніж аналогічну по протеїновій кількості порцію бучачу чи іншого прота. Вже не кажучи про м'ясо. Ну ніхто його за раз і не буде їсти, вкинути в себе 60-70гр білка за прийом, якось не дуже по розумному... Я рахував співвідношення ціни на ксб і наприклад курицю, то виходить десь 1до1го, курка(грудка) навіть трохи дешевше. Але, я не рахував мінуса ваги шкірки і води(чи щим там їх шпигують), що при готуванні відпадають - скільки не жарив/тушив, з кіла купленної хоч би 600-700гр кінцевого м'яса виходило... Про творог теж є підступ, це ціна - за 400гр знежиренного порядка 20грн+, з яких ми отримаемо білка, як з 100гр ксб за 14грн, а то і менше. Так, їжа в прерогативі, і зазор наче в ціні не великий, але за пару місяців вийде нормально так. І не треба сприймати спортпіт, як основу раціону по білку, чи іншим корисним елементам - мені наприклад, влом таскати з собою на роботу 2-3контейнера з їжею, простіше випити з пляшечки якогось соку, чи молока.
power_ua Опубликовано 17 марта, 2015 Опубликовано 17 марта, 2015 ну кожен робе шо хоче, з курки виходить вода, а білок лишається тому паритися не варто, а творог я перейшов на домашній - 650-700 грам за 20 гривень, і води в ньому менше ніж в магазинному, жири є але не стільки щоб не їсти його
Shaka Опубликовано 17 марта, 2015 Опубликовано 17 марта, 2015 з літри молока виходить десь 200-300гр творога(якраз 1на порція). Рахуйте далі...
ironlik Опубликовано 17 марта, 2015 Опубликовано 17 марта, 2015 Я как-то читал, что в этом ксб неоднократно находили мусор и процент белка очень отличается от заявленных 70%, кто брал - правда? На рахунок мусора: Якісь чорні штуки в мене інколи залишаються. Але мене це особливо не парить. На рахунок % білка: Дуже давно ніхто не проводив/викладав аналіз цього протеїну. Принаймні я не помічав. Останній раз Вован давав на анліз, то там показало щось 55%, але це було 2-3 роки назад. Цікаво було б подивитися на свіжі дані. На рахунок об’єму: Як вже писали, цей прот в ~2.5-3 рази об’ємніший чим більшість інших. В стандартний черпак влазить 10г. Але при розмішуванні в молоці/воді все стає норм. На рахунок Бучач чи Гадяч: На вкус и цвет… Я Гадяч не пробував, але з опису він ніби якісніший. Мене в ньому турбують два моменти: 1. Зазначена виробником температура зберігання від 0 до 10°С 2. Мішки (для нормальної ціни) фасують по 10кг - термін зберігання 6 місяців. Для мене це забагато на такий термін. В Бучі мішки 7 або 8 кг, а термін зберігання зазначений виробником - 8 місяців при ~18°С
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти